سلام
دوستان اول از همه واقعا معذرت میخوام که اینجا دارم پست بی ربط میزنم
توو انجمن جایی نیست که بشه آهنگ هایه مشت واسه ماشین دانلود کنیم؟
سلام
دوستان اول از همه واقعا معذرت میخوام که اینجا دارم پست بی ربط میزنم
توو انجمن جایی نیست که بشه آهنگ هایه مشت واسه ماشین دانلود کنیم؟
1-توان خروجی کلیه HU ها در بهترین شرایط 18-22 وات هست لذا نمیتواند اسپیکرهای قویتر رو درایو کنه.
2- باید از آمپلیفایر با توان منساب استفاده نمائید.
3-؟
4-آمپلیفایر اضافه نمائید.
5-توصیه نمیشه. در غیر اینصورت دقیقا باید همون اسپیکری که نصب هست رو تهیه و نصب نمائید.
6-بستگی به میزان هزینه شما داره.مسلما هرچقدر میزان پرداختی تون بیشتر باشه آمپ بهتر میتونید تهیه نمائید.
100% تو کیفیت تاثیر داره.
7- ---
8-مسلما تهیه یک جفت کامپوننت 16سانتیمتری تو درهای جلو میتونه کیفیت صدا رو دو 100 چندان کنه.
خیلی ممنون از راهنماییتون
1 - من اصطلاحات ماشین رو نمیدونم منظور از یه جفت کامپوننت 16 سانتی برای جلوی ماشین یعنی برم به مغازه دار همین رو بگم یا باید چیز دیگری بگم و اینگه چه مارکی و حدود چند هست که گرون نخرم ؟
2 - خوب من 200 تا 250 میتونم واسه امپ هزینه کنم چی بگیرم به نظر شما که سیستم من جواب بده ؟
3 - راستی اصل بودن پخش رو از کجا میشه فهمید اخه جعبش نیست
با تشکر بسیار
سلامنقل قول:
با اجازه مدیر
خروجی پخش تو بهترین حالت 20 rms و شما اگر قصد بستن امپلی ندارید پیشنهاد نمیشه بیشتر از 250 تومن هزینه کنید چون در واقع نمیتونید با خروجی پخش باندتون رو کاملا درایو کنید
تو این رنج قیمت mtx/jbl/alpine خوبن .
برای ساب هم قطعا میدونید که به امپلی نیاز دارید و اگر میخواید ساب خریداری بفرمایید از الان کامپوننت بگیرید که در نهایت به کیفیت بهتر و بیشتری برسید(به نسبت بستن کواک با ساب!)
سلام دوست عزیزنقل قول:
امپ خوبیه(ازش تخفیف بگیرید)
البته برای 4 تا باند!چون این مدل قابلیت بریج رو نداره و نمیتونید دو کانالش رو بصورت بریج برای سابتون در نظر بگیرید!!!!!
برای کواکسیال هم hertz690 و mc609و co609 گزینه های خوبی هستن
ساب رو دارید الان؟
اگر ساب تو سیستم هست پس کامپوننت بگیرید بهتره تا کواکسیال.
ولی اگر حجم صدا بیشتر مهمه (و اطاق ماشین بزرگه مثل 405 و سمند)واستون همون کواک بهتر جواب میده
سلامنقل قول:
البته شاید لینک های قدیمی حذف شده باشن....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید دوست عزیزنقل قول:
کامپوننت یه نوع اسپیکر !
برای درک بهتره این تاپیک ارزشمند رو مطالعه بفرمایید
مدل و قیمت رو بر اساس بودجه و سلیقه شما میشه مشخص کرد
کامپوننت از 150 هزارتومان هست تا 5 میلیون!
کامپوننت ها هم در سایز های مختلف تولید میشن
که معمول ترین سایز ها 10 /13 / 16.5 سانتی متری هستن
برای مثال در جلو 206 سایزش 16.5 و در عقبش 13 سانته
که در بعضی موارد میشه رودری رو برش داد و مثلا سایز 13 رو به 16.5 افزایش داد
(کامپ های 10 و 13 سانتی معمولا ارزش هزینه زیاد رو ندارن و شاید با فابریکی هم تفاوت محسوسی نداشته باشن)
یه بودجه کلی و انتظارتون از سیستم و قطعاتی که دارید رو بفرمایید.
ببخشید کامپ بیس هم میزنه؟؟؟؟
واسه کامپ,حتما باید آمپ بخرم؟؟چون فعلا بودجه ام نمیرسه
الان پوله من فقط به خرید 7056 و شاید دو جفت باند مناسب برسه:n15:
////سلام دوست عزیز:n04:
امپ خوبیه(ازش تخفیف بگیرید)
البته برای 4 تا باند!چون این مدل قابلیت بریج رو نداره و نمیتونید دو کانالش رو بصورت بریج برای سابتون در نظر بگیرید!!!!!
برای کواکسیال هم hertz690 و mc609و co609 گزینه های خوبی هستن
ساب رو دارید الان؟
اگر ساب تو سیستم هست پس کامپوننت بگیرید بهتره تا کواکسیال.
ولی اگر حجم صدا بیشتر مهمه (و اطاق ماشین بزرگه مثل 405 و سمند)واستون همون کواک بهتر جواب میده/////
با تخفیف که گرفتم شد 370..واقعا نمیشه بریج کرد برای ساب؟ اخه خودش گفت میشه و فولش میکنه!!:8:
پس هرتز 690 از پاییونز 6975 بهتره داداش؟
اره ساب رو به همراه باکسش دارم
کامپونت قیمتش بالا نیست؟؟ واسه باند حداکثز میتونم 350 تا 400 هزینه کنم اگه کامپونت باکیفیت با این قیمت پیدا میشه یه مدل معرفی کن دادا
ماشین پراید 131 هست وصندوق بزرگی نداره... بیشتر کیفیت واسم مهمه
ممنوننقل قول:
من پخش ۷۸۰۰ و باند اینفینی دارم
واسه تعویض اسپیکر جلو و خرید امپ واسه باند های عقب کلا ۳۰۰ میتونم هزینه کنم
و واسم افزایش کیفیت و بلندی صدا مخصوصا رو سی دی های mp3 مهمه چون رو سی دی های ادیو مشکلی ندارم
در ضمن نفرمودید من چطوری بفهمم پخشم اورجیناله ؟
دوستان سلام!!
میخواستم بین 1 تا 1200 حالا کمی بالا و پایین مشکلی نیست سیستم بخرم { فقط و فقط باکس و باند و امپ } !!
چی پیشنهاد میدین ؟؟
ضبط اکی هست !!
فقط میخوام اون سه مورد رو یه راهنمایی بکنین بین این همه چیز چی بخرم خوبه ؟؟؟
و اینکه کمی توضیح بدین من کلا سر در نمیارم جریانشون چطوریاست !!
سلامنقل قول:
شما جناب زندی هستید که تماس داشتید؟
یه مدل جی وی سی دیروز شنیدم با پخش پایونیر 9450.با توجه به اینکه 5Way بود ولی هم بیس پر حجمی داشت و هم دیستورشن خیلی کمی.واقعا برام جالب بود.دو جفتش به نظر من واقعا میتونه تامل برانگیز باشه.
باید فردا مدل و قیمت رو سوال کنم.باید اعتراف کنم اصلا از جی وی سی همچین صدائی رو انتظار نداشتم.:n04:
از بین این سه تا من 690 هرتز رو پیشنهاد میکنم.از اون بهتر آدیو سیستم CO 609 هست.قیمتش هم 455 تومن هست.نقل قول:
آمپ اگر جعبه داره ارزش داره.برای ساب خوبه ولی با توجه به کلاس D بودنش برای اسپیکر توصیه نمیکنم.
محبت داری شما. ممنونمنقل قول:
بدون شک MX165 .اگر تهران تشریف دارید حتما قرار بزارید صداش رو براتون تست میگیرم.واقعا ثداش به کامپوننتهای بالای 600 تومن میرسه.در حالی که 357 تومن هست.اتفاقا روی پارس هم نصبه.:n02:
آمپ تون چه مدلیه؟
اگر براتون مقدوره پایونیر رو بفروشید و از خط تولید M-Line آمپ خودش رو بگیرید ببینیدچیکار میکنه.ML75.4 fh rdlj 513 , h'v n, ;hkhg ldo,hidn ء» 60.2 با قیمت 310 تومن.
اگر ساب باکستون قوی هستند(مدل دقیقش چیه؟) بله حتما باید آمپلیفایر مونو که بتونه تغذیه کامل کنه ساب رو نیاز هست.
پخشتون هم باید سه جفت خروجی Pre داشته باشه.اگر برای استیج عقب هم اسپیکر نصب میکنید.
1-بفرمائید کامپوننت میخوام. همین.منتها اینجا بحث انتخاب برند هست که تو بازار برندهای متنوعی موجود هستند .از برندهای فیک چینی بگیر تا برندهای مطرح و استاندارد با کیفیت بالا. بستگی داره چه میزان میخواهید هزینه نمائید.ضمنا سایز کامپوننتها هم دارای سه سایز 10،13،16 سانتیمتر هست.نقل قول:
2-برای آمپلیفایر 4 کگانال 250 میخواهید هزینه کنید یا دو کانال؟
3- کدوم پخش؟اگر پایونیر میگیرید،لیبل گارانتی پایونیران روی جعبه الصاق شده.اگر از برند کن وود تهیه میفرمائید،لیبل گارانتی شرکت نت الکترونیک نصب هست.
بله اندازه خودش میزنه.نقل قول:
اگر توانش از 70 به بالا باشه باید با آمپلیفایر مناسب درایو بشه.
جسارتا،چه میزان در نظر دارید برای تهیه سیستم؟
سلامنقل قول:
ماشینتون چیه؟
منظورتون از باند کواکسیال هست یا کامپوننت؟
پخشتون چیه؟
اکسسوری دارید؟شامل کابل برق،کابل RCA ،فیوز و....
سلام
شما جناب زندی هستید که تماس داشتید؟
یه مدل جی وی سی دیروز شنیدم با پخش پایونیر 9450.با توجه به اینکه 5Way بود ولی هم بیس پر حجمی داشت و هم دیستورشن خیلی کمی.واقعا برام جالب بود.دو جفتش به نظر من واقعا میتونه تامل برانگیز باشه.
باید فردا مدل و قیمت رو سوال کنم.باید اعتراف کنم اصلا از جی وی سی همچین صدائی رو انتظار نداشتم.
آره قربونت,دستِ گلت درد نکنه
منتظرم عزیز
خیلی گلییییییییییییییییییییییی ییییی
فکر کنم این مدل باشه مگه نه؟؟؟CS-HX6958
http://www.jvc.co.uk/product.php?id=CS-HX6958&catid=100182
سلامنقل قول:
امپ جعبه داره ؟
اخه نو این امپ رو دارن 490 میفروشن.....
توی مشخصاتش زده که قابلیت بریج رو نداره!خود دانید!
کامپ خوب تا 400 تومن mx165.....
اگه کیفیت مهمه پس تو خرید کامپ شک نکنید.
همون طور که حمید اقا فرمودن اول co609 بعد هم هرتز690
718 که تیوترهاش جیغه و اذیت میکنه
6975 هم که سری قدیمش خوبه.....
از روی لیبل گارانتی میشه فهمید.نقل قول:
این مشکلی که میفرمایید به احتمال زیاد از پخشتونه!
اگه میتونید برید جایی با یه پخش دیگه
مثلkenwood u 456براتون تست بزنن اگر مشکل حل شد پخش رو عوض کنید.
یا 7016 دست دوم
تا 500 تومن هم 7056 پخش خوبیه.
اگر با این کار نتیجه نگرفتید بعد باند و امپ بخرید.
ولی در کل سی دی های اورجینال یا ادیو به نسبت mp3 کیفیت بالاتری دارن
mp3 فشرده میشه تا حدی ......
سلام مخلصم محمد جان.نقل قول:
بله فكر كنم خودشه. شما هم صداش رو شنيدي؟قيمتش رو داري؟
عجب بيس سنگيني ميزد.به نظر من تا رنج 270 قابل توجيه.كاملا ميتونه جايگزين 718 باشه.
داداش چقدر سوالت تخصصی شد:دینقل قول:
206 !!
کواکسیال و این چیزا نمیدونم چیه !!:n02: سخت شدشا !!
میخوام تا 1200 جمع کنمش حالا شما بگو چی بگیرم !!
اکسس رو میشه اکی کردش !! نمیشه ؟؟
ضبط هم : booster-bsg-704GP
کواکسیال اون فیش خفناست ؟ :n26: کامپوننت که سرچ زدم دیدم ولی نفهمیدم دقیقا چیه :n27:
میخوام جمعش کنم برای بعد عید ببندمش رو ماشین !!
از برقی هم چیزی سر در نمیارم که بگم فقط میدونم ضبط خیلی پشتش جا فیش داره:n02:
نظرتون در مورد کنوود 7100چییه آیا تا 400هزار تومان ارزش خرید داره ونحوه تشخیص اصل از تقلبیش چییه وآیا قدرت صداش زیاده یا قدرت کوبش؟
سلامنقل قول:
چرا co609 نمیگیرید؟امتحانش هم پس داده...
45 تومن گرون تره:n01:
7100 هم من با خروجی پخش (بدون امپ)گوش دادم خوبه.
اصلی بودنش هم لیبل گارانتی شرکت نت الکترونیک
سلامنقل قول:
پخشتون که متفرقه است و کیفیت خوبی نداره!
اصلا خروجی rca داره ؟ (پشت پخش خروجی هایی مثل خروجی av )
اگه rca نداشته باشه امپ بهش نمیشه وصل کرد و باید پخش رو تعویض کنید.
ساب هم میخواید؟
یه نوع از کواکسیال همون باند های بیضی 6*9(خربزه ای)
کامپوننت یه نوع از بانده که برای درک بهتر میتونید تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید:
منظوراز اکسسوری:
فیوز و هلدر+کابل Rca+سیم برق برای امپلی فایر+ سیم ریموت امپ + سیم اسپیکر و .....
کلا به پشت پخش ربطی نداره.....
امپ : 9604 پایونر یا ml75.4 ادیو
پخش هم کنوود u456
با نصب حدود 1400 /1500در میاد
حميد خان اينا سوالهاي آخره ما از شماست : دي
اينجوري من از صحبت هات برداشت كردم ، فكر ميكنم به همه كساني كه ساب دارند توصيه ميكني اگه قصد خريد كواك دارند به جاش برن سمت كامپاننت . . .
كامپ اگه يه زماني بخواي ساب رو خاموش كني صداش آزار دهنده نميشه ( مثل 718 ) ؟!
و اينكه كامپ زير 200 تومان هم چيز قابل توجه اي ميشه تهيه كرد ؟!
و اينكه آمپ 4 كانال 8604 براي يك ساب و يك جفت كامپاننت مناسبه ؟!
و اينكه كامپ براي استيج عقب ميتونه جايگزين كواك باشه يا نه فقط به درد استيج جلو ميخوره ؟
ببخش ، ديگه قول ميدم نپرسم :n02:
نه والا نشنیدم,
شما گفتی 5way بوده منم دنبالش گشتم,تازه این مدل 80 وات RMS هست,یه مدل بالاتر داره 100وات,CS-HX7158
ببخشید وقتی نوشته 80 وات یعنی هر L R
80 وات RMS دارن,یا روی هم رفته میشه 80 وات؟؟؟
پس بخرمش؟؟؟
نقل قول:
باندی که اقا حمید گوش دادن همین 7158 هست نه 6958. من صدای هر دو رو شنیدم، 7158 با توجه به 10*7 بودنش بیس سنگینی داره، دوستم همین باند رو داره رو ماشینش
مرسی,نقل قول:
اونوقت این 100 وات RMS منظور واسه کلِ باندِ یا واسه هر L R ????
نقل قول:
RMS واسه هر کدوم از باندا هست ینی L 100 و R 100
سلام.ببخشید میشه قیمت dls1073 روبگینو همچنین ازکجا میتونم تهیه کنم؟
نحوه تشخیص اصلیش . تقلبیش؟
ممنونم :n12:نقل قول:
آقا حمید ببخشید شما یه جفت با آمپ شنیدی یا بدون آمپ؟؟؟نقل قول:
این مدل جی وی سی 7158 هر جفتش در میا د 194 تومن.
شما خرید پایونیر 6965 V2 درجه یک به قیمت 162 تومن رو پیشنهاد نمیدید؟؟؟
ممنون حمیدخان گلنقل قول:
با 357 تومن و این کیفیتی که شما ازش تعریف می کنید خیلی برا من مناسبه..متاسفانه شهرستان هستم و گرنه با این خوش اخلاقی و خوش برخوردی و مهربونی شما حتما مزاحمتون میشدم:n16: حمیدخان غیر از اون مدلی که فرمودین با پرس و جویی که کردم در همون حیطه قیمتی اسم اینا رو هم شنیدم که تعریف داشتن ازش: هرتز مدل های 165xl، hsk 165 و 165 dsk و JBL GTO6508c...بین این چند مدل و mx165 کدوم بیس نرم تر میده و شفافیت و میدبیس بهتری داره؟ تعریف میدبیس هرتز رو شنیدم...و یه مساله دیگه اینکه کدوم با باند عقب بنده بیشتر هماهنگ و هم صدا هستش؟
مدل باند عقب>>
امپ که برای ساب و باند عقب به صورت کلی استفاده می کنم پایونر 6604 هستش
امپ رو که به خاطر توان پایینش قصد دارم بفروشم ولی یه مساله اینکه اون امپ mline که فرمودین با باند عقب هم مچ هستش؟ یا بهتر نیست امپ کدنس بگیرم که با باند عقب بیشتر مچ باشه؟ یا هر مدل امپ دیگه که بین این دوتا میانه باشه پیشنهاد میکنید... ببخشید حمیدخان اون خط سومتون رو هم کیبوردتون رو انگلیش بوده متوجه نمیشم :)
مدل باند
اینم مدل ساب باکس
واقعا از ساب م راضیم بیس قدرتی نرم و با کیفیتی داره
الان برای سابم برم از همون برند خودش امپ مونو بگیرم یا توصیه دیگه ای دارید؟
ببخشید یکم صحبتام زیاد شد شرمنده:n12:
الان به نظرم به عنوان اولین کاری که باید انجام بده برم برای تعویض هدیونیت
پایونر 2550 دارم...اشکال بزرگی که داره دو جفت خروجی 2 ولت داره و غیر از این صداهای ریز رو فقط تو ولوم های بالا خوب اجرا می کنه ولی بیسش خوبه.. به نظرم بهترین پخش که با بودجه من (زیر 500) می تونم بگیرم کنوود 7056 هست..فقط نکته ای که نگرانم کرده اینه که میگن پخش های کنوود بیس کمتری نسبت به پایونر دارن و اگه بیسشون رو بالا ببری دقتشون خیلی کم میشه ( نسبت به پایونر)
اینه که دو دلم بین سری 9 پایونر و این پخش.. باز هم راهنمایی میخواستم
یه دنیا ممنون
سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید.
میخاستم بدونم این ساب rs15 یا rs 12 گلیدن که معرفی کردین بخاطر free air بودن واقعآ توی باکس هم جواب میده یا ساب های spl از این بهتره؟؟؟؟؟؟(روی طاقچه یا داخل صندوق واسم فرقی نداره. اما شنیدم واسه پارس روی طاقچه ساب بیس قشنگ تری داره,راست و غلطشو نمیدونم؟؟!)
من ماشینم پرشیاست,واسم فرقی هم نداره که ساب رو روی طاقچه بزارم یا داخل صندوق توی باکس!!!هرکدوم بهتره شما بگییید؟؟؟:n13:ویبره و کوبشی که خودم داخل ماشین میشنوم واسم مهمه نه صدایی که بیرون ماشین میره.
لطفا واسه خرید یک ساب عالی (قدرتی-کیفیتی) که حسابی بترکوونه و شیشه هارو بیاره پایین!!! (هم ویبره و هم کوبش) راهنماییم کنید.بودجه واسه ساب حدوود 500 تومن.اسپیکر های روی ماشین هم co 609.
منتظر جوابتونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آمپ هم ندارم و بعد از خرید ساب تصمیم دارم دارم تا آمپ مونم متناسب با ساب رو تهیه کنم.
دوستان این امپ قابلیت بریج داره که شما گفتین ندارهنقل قول:
نقل قول:سلام خدمت همه دوستاننقل قول:
بله این آمپ قابلیت بریج داره ، در لینکی که حسین جان از سونیک داده بود این موضوع قید نشده بود اما تو سایت رسمی JVC یه توان 240 واتی بریج این ساب با عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره شده.
محتوای مخفی: 8004
سلامنقل قول:
مرسی امیر و احسان جان
والا به سونیک هم دیگه نمیشه اعتماد کرد!
آره حسین جان سونیک بعضی وقتا اطلاعات اشتباه داده مثلا برا سابای ارث کوئیک هم همینطورهنقل قول:
اما آمپ ۸۰۰۴ جی وی سی چون کلاس دی هستش اون کیفیت صدایی که باید داشته باشه رو نداره و قیمتشم الکی بالا رفته به خاطر کمیاب بودمش به نظر من دوستانی که میخوان آمپ ارزون قیمت و چهار کانال بخرن ۸۶۰۴ پایونیر میتونه گزینه ی بهتری توی رنج قیمتی پایین باشه چون کلاس FD هستش و صداش از کلاس d بهتر و نزدیکتره به کلاس ab و قیمت مناسب تری هم داره (حدود ۳۸۰ تومن)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلامنقل قول:
ديشب حدود ساعت 1 بود داشتم پاسخ سوالات رو ميدادم، تقريبا آخرا بودم كه ناگهان برق رفت و من :n28: شدم.
با سليم جان كه تلفني صحبت كردم.:n02:
اختيار داري من درخدممتون هستم.نقل قول:
بله همينطور هست.اگر كامپوننت صحيح نصب و تنظيم شده باشه خير.البته نوع برند متفاوته.و مثلا كامپوننتهاي پايونير خيلي جيغ هست صداي تيوترهاش.
زير 200 تومن سايز 16 خير.من سراغ ندارم.
8604 مناسبه ولي خيلي ازش نبايد كيفيت صدا رو طلب كني.قدرت خوبي داره ولي كيفيت صدا خير. براي كسي كه ميره سمت كامپوننت يعني ميخواد كيفيت داشته باشه پس بايد هزينه مناسبي هم براش پرداخت كنه.
بهترين محل نصب كامپوننت براي خودروئي كه هيچ اسپيكري نداره ابتدا استيج جلو هست.ولي الزام نيست كه بايد حتما جلو نصب بشه. اگر جلو نصب كنيد و يه ساب هم داخل صندوق داشته باشيد ميتونيد براي عقب ديگه هيچ اسپيكري تهيه نكنيد.
بنده همواره در صورت بقاء در خدمت گذاري شما عزيزان هستم.:n16::n12:
الان چون ديگه شركتش جمع شده كمياب شده.ولي آخرين قيمت كه داشتم 470 بود. چند ماه پيش.تقلبي هم نداره.نقل قول:
در كل با توجه به برندهاي جديدتر مثل آديو سيستم خيلي توجبه نداره.چون ميدرنج و تيوتر جالبي نداره.در عوض بيس حجيم و كوبنده اي داره اگر خوب تغذيه بشه.
من بدون آمپ شنيدم.نميدونم چه جوري 194 ميده. من 210 قيمت دارم اگر خواستي ميتونم برات بگيرم.نقل قول:
به نظر من اين از V2 بهتره.جايگزين خوبي براي 718 هست.
بنده مخلص شما هستم. شما لطف داري دوست گلم.نقل قول:
من سري اول هرتز كه آمده بود رو شنيدم.حتي به دوستان قديم هم توصيه كردم. ولي متاسفانه با توجه به كيفيت پائيني كه داشت ديگه سعي كردم پيشنهاد ندم.سري HSK165 خوبه ولي شخصا MX165 رو كاملا برتر ميدونم.بدون اغراق كساني كه تشريف آوردن و صداي اين كامپوننت رو با قيمت عالي كه داره شنيدند عرايض بنده رو روش صحه گذاشته و اغلب همان روز اقدام به خريد كردن.به نظر من تو خريد اين كامپوننت با اين قيمت شك نكن.اگر دستور هم بفرمائي بنده انجام وظيفه كرده براتون تهيه و ارسال ميكنم. منتها بايد با يه آمپ خوب مثل Ml 75.4 نصب كني تا متوجه به كيفيت خارق العاده اين كوچولوي نازنين بشي.
به خاط كسترده بودن سوالتون من شماره ميدم تو pm تا كاملتر بتونم و دقيقتر بتونم راهنمائيتون كنم.
شك نكنيد كه همه ساب ووفرهاي Free Air داخل باكس به مراتب صداي بهتر و دلنشين تري ميدن.نقل قول:
همين 12 رو بنده بارها تو باكس سيلد طراحي و نصب كردم.واقعا بيس نرم و عالي با دقت فوق العاده داره.اگر اهل موزيكهاي داراي Low Bass هستيد سايز 15 تو باكس پورتد براتون طراحي ميكنم(بدون هزينه طراحي كه خيلي جاها دريافت ميكنند) چنان صدائي بهتون تحويل بدم كه همه سرها رو بچرخونيد.
سايز 12 هم ميتونيد بگيريد ولي 15 براتون مناسبتر هست.
قيمت سايز 15 هست 545 و سايز 12 هم از سريه Free هست 325 تومن.
مدل RS 12 هم هست كه كمي پارامترهاش متفاوته وليب خيلي فرق نميكنه. اونم 400 تومن.
يه آمپ 9105 كن وود هم ميتونيد براش بگيريد كامل درايوش ميكنه.
دوستان مدتی که ی پراید 131 خریدم(اولین ماشینمه ک خریدم) ذلیل شده ها(سایپا) ضبط نذاشتن روش چند هفته اینجوری با هاش می چرخیدم گفتم میسازم اما حالا دیدم حوصلم سر میره اصل مطلب: ی ضبط و باند مناسب تا 400 حالا ی کم بالا پایین معرفی کنید ک سرش ب تنش بیارزه با توجه ب حرف بچه های تاپیک بگم ک اصلا اهل کوب و سابو این داستانا نیستم ی چیزی ک رادیو گوش کنم بیکار شدم فلشی بزنم آهنگم گوش بدیم ترجیحا چیزی نباشه که چند هفته کار کنه خراب شه بی کیفیت باشه و از این جور حرفا دیگه در ضمن من تهرانم جای خوب با انصاف هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید؟ ممنون
سلام بهمن عزيزنقل قول:
شما يه كن وود U456+يه اسپيكر jvc CS-HX 7158 نصب كن راحت راضيتون ميكنه.
سلام، آقا حمید خسته نباشی داداش!:n16: خیلی زحمت میکشی داداش!
آقا حمید این ۷۱۵۸ جی وی سی که گفتین بدون آمپ صدای جیغ که نداشت؟
اگه با آمپ ببندیم بنظرتون چطوره؟ چه آمپی مناسب هست برا این باند؟
سلام به همه دوستان گرامی
پخش 7016 قبلیم رو به یکی از دوستام فروختم. حالا تا قیمت 500 از کنوود یه پخش معرفی کنید.
با سلام به دوستان يه پخش تا 300 ميخام براي پرايد لطفا يه راهنمايي بهم بديد نظرتون را در مورد آلپاين هم بگيد ممنون
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
نه خیلی جیغ نبود. یعنی میتونم بگم قابل قبول بود.البته CD تست نداشتم.ولی تو همون حد خوب بود.
بعید میدونم آمپ خور باشه ولی احتمالا 60 وات براش مناسبه.
به به آقا ابی کم پیدا؟چطوری پسر؟نقل قول:
ابی جان 7056 فقط. عالیه صداش.
کن وود U456 حدود 270 تومن هستنقل قول:
سلام دوستان عزیز.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
میخوایم یه Review درمورد سیستمم بنویسم امیدوارم مناسب حال دوستانی باشه که قصد خرید دارن.
داستان از کجا شروع شد؟
من یه پراید دوگانه سوز کارخونه دارم ولی ایشالا شهریور یا مهر 93 ماشین جدیدم رو تحویل میگیرم بنابراین تصمیمی واسه خرج کردن ( منجمله سیستم بستن نداشتم ) . تا اینکه هفته پیش سوار ماشین یکی از دوستان بودم و از موزیکی که تو این ماشین گوش دادم واقعا لذت بردم ! نه بخاطره موزیکش بلکه بخاطر کیفیت پخش.
لذا تصمیم گرفتم منم از قافله عقب نمونم :n02: من همیشه عادت دارم موقع خریدی هر چیزی تو اینترنت و تو انجمن های مختلف نظر کاربران رو جویا میشم . حدودا یک هفته تحقیق کردم . تا اینکه یکی از دوستانم اقا حمید رو به من معرفی کرد .
شماره ایشون رو از دوستم گرفتم و باهاشون حرف زدم . اهل بزرگ کردن الکی یه چیزی نیستم ولی باور کنید اقا حمید انسان بسیار بسیار شریف و بزرگواری هستن . ایشون با 40 خورده ای سال سن انقد خوب و دوستانه باهات حرف میزنن که مجذوب میشی . از این گذشته اطلاعات ایشون رو هرکسی نداره .
باید قدر افرادی مثه این آقاحمید رو بدونیم که از سرش کم پیدا میشه .
خلاصه ما با ایشون شروع کردیم به مشورت کردن . هر روز مزاحم ایشون میشدم و هر روز افکار جدیدی داشتم :n02: به حدی که این آقا حمید رو از sms دادن و زنگ زدن های بی امان کلافه کرده بودم :n02:
سیستمی به ما پیشنهاد دادن شامل کامپوننت + هدیونیت + آمپ . اما چندتا مشکل اساسی داشتم؛
1. هزینه ای که حدود 2 تومن برام درمیومد و فعلا نمیخواستم اینقدا اضافه کنم.
2. کامپ بهم بیس آنچنانی نمیداد و از طرفی فعلا نمیخواستم ساب بخرم.
3. نصب کردن کامپ روی استیج جلو تو پراید دردسرای خودشو داشت ( برش دادن درها و ... )
بخاطره همین تصمیم گرفتم یه جفت کواکسیال CO609 که خود آقا حمید معرفی کرده بودن بخرم. درنتیجه سیستم ما شد شامل هدیونیت 7056 کنوود + اسپیکر CO609 آدیوسیستم + آمپ Mline 75.4 آدیوسیستم .
امروز رفتم واسه نصب . متاسفانه پراید دوگانه ساز فابریک رو یا آمپش رو باید تو صندوق نصب کنی یا پشت صندلی عقب ( یا به قول آقا حمید که باهاشون صحبت میکردیم میفرمودن بعضیا هم میان زیر صندلی نصب میکنن ) . خلاصه آمپ مارو روی اون تیکه فلزی پشت صندلی عقب پیچ کردن . از نصاب هم پرسیدم گفت نترس مشکلی پیش نمیاد.
دوستان این سیستم به حدی عالیه که دلت نمیخواد از ماشین پیاده شی ! الان میفهمم تجارب آقا حمید چقد ارزشمنده . اسپیکرها حتی تو ولوم بالا کم نمیارن و اصن بنظرم حالا حالاها این سیستمم نیاز به ساب نداره چون بیسش منو راضی کرد . خلاصه بگم که واقعا عالی بود :n12:
ایشالا اگه عمری باقی موند فردا صندلی عقب رو باز میکنم براتون از جایی که آمپ نصب شده و بقیه موارد عکس میگیرم تو همین تاپیک قرار میدم .
داداش مبارکت باشه! آقا حمید گل بدون هیچ چشم داشتی اینجا زحمت میکشن، واقعا دست گلش درد نکنه!:n12:نقل قول:
داداش من تعریف زیادی از این باند شنیدم، ولی اصلا صداشو نشنیدم! آرزو دارم بیسشو بشنوم!:n08:
داداش اگه زحمت نیست یه کلیپ از این باندا بذار، هیچ جا پیدا نکردم کلیپ درست حسابی!:n21:
باتشکر
دااش حمید تو مشخصاتش نوشته ۱۰۰ آر ام اس! واقعا با این قیمت خیلی عجیب نیست؟!نقل قول:
پس ام ۵۲۶ کنوود براش کافیه؟!
قربانت داداش قابلدار نیست :n16:نقل قول:
رو چشم فرداصبح یه فیلم هم میگیرم همینجا میذارم :n12: