به به گرجستان زلزله اومده اینترنت گیلان پوکید اههههههههه:n30::n28::n21:
Printable View
به به گرجستان زلزله اومده اینترنت گیلان پوکید اههههههههه:n30::n28::n21:
برای ما همیشه اولایش خوبه . مخابرات 128 نامحدود داشتیم شب روز 250 دانلود میکردش شب روز 3 ماه عشق حال بودش .
بعدش دیگه میبنید چی شدش ؟ داغون
با ترس رفتیم صبا نت وجدانا تا الان خوب بوده این ماه 512 محدود خریدم ماهی 32 تومان فعلا مه خلوته خوبه قطعی هم نداشته .
هزینه ای نداره جمع اوری که ؟ جمع کنید نهایت 4 روزه وصل میکنن
نقل قول:
512 چند گیگ؟نقل قول:
128 قیمت و سرعتش چنده؟
سلام دوستان گل :n16:
شما هم ۳ هفته میشه که پینگ خارجتون بالا رفته و تایم اوت زیاد دارین؟ :n26::n26::n02:
128 نداشتم
512 5 گیگ 32 میدن چیزای مختلفی دارن .
نقل قول:
بچه ها شمام مثله من تو 3 روز گذشته سرعتتون ترکیده ؟ من مرکز 2 هستم سرویس اندیشه 512 حجمی
البته از ساعت 1 شب به بعد
آقا من درست متوجه شدم ؟همه شما اینترنتاتون مشکل پیدا کرده فقط ماله من نیس؟؟
کسی تازگی ها سرویسش رو از اندیشه تغییر داده ؟
میخواستم بدونم چقد طول میکشه از زمان درخواست برای قطع سرویس تا جمع آوری کاملش؟
مثلا تو همون زمان میشه رفت شرکت دوم و درخواست راه اندازی سرویس داد؟
نقل قول:
ماجرای 8.8.8.8 دیگه چیه؟ بعدش شما با این پینگ چطور پیج باز می کنی؟البته جای شکره که تایم اوت نداری.
من قبلا همچین چیزی بهش گفته بودم که شرکت داره بهش دروغ میگه اما خودش گفت راضیم. بگذریم.نقل قول:
آقا اون زمان باقی مانده ات با سرعتت نمی خونه! با سرعت 450 KB برا دانلود 5 MB زده ۴۰ ثانیه!
بهت گفتم یه تست سرعت از speedtest بگذارنگذاشتی، کلا قضیه مشکوکه!
نقل قول:
سلام دوستان گل
شما هم ۳ هفته میشه که پینگ خارجتون بالا رفته و تایم اوت زیاد دارین؟
از اول دی ماه نت کل کشور دچار مشکل شده، همه ی isp ها کم و بیش مشکل دارن.نقل قول:
آقا من درست متوجه شدم ؟همه شما اینترنتاتون مشکل پیدا کرده فقط ماله من نیس؟؟
کسی تازگی ها سرویسش رو از اندیشه تغییر داده ؟
میخواستم بدونم چقد طول میکشه از زمان درخواست برای قطع سرویس تا جمع آوری کاملش؟
مثلا تو همون زمان میشه رفت شرکت دوم و درخواست راه اندازی سرویس داد؟
الان خوشبختانه 2 روزه به غیر از شبا وضع نت مخابرات بهتر شده ، هم پینگ و هم سرعت.
یه سوال بعد 2 ماه که نمی تونستم برم یو*تیو*ب ، بالاخره ی*وتی*وب هم باز شد اما هیچ فیلمی توش لود نمیشه تا بتونی دانلود کنی. فلش پلیر رو نصب دارم و از سایتای دیگه همچین مشکلی ندارم.
دوستان وضعیت شما در مورد این سایت چطوره؟:n13:
نه من مشکلی ندارم -- هم میتونم ویدئو ببینم هم دانلود کنم -- چیز بوقم میرمنقل قول:
مخابرات لاهیجان
کل کشور بهم ریخته بجز این مخابرات لاهیجان :D
البته منم رشت هستم و نوین نت دارم - تا الان هم هیچ مشکلی مثل افت سرعت و ... نداشتم.نقل قول:
فیس بوق و بقیه ی سایتای شیلتر مشکل ندارم فقط همین یو*تیو*ب که الان دو ماهه رو اعصابه. یه رفیق تو اهواز دارم که اونم از مخابرات نت داره.اونم همچین مشکلی داره.:n13:نقل قول:
شاتل دارم منطقه سه از روزي كه 512 بالا تر نميدن حالم گرفتس niamعزيز صبانت داري هزينه راه اندازي و سرويسش چقدره چه ساعاتي رايگانه ؟
128 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n27::n27::n27::n27::n27::n27:
دادا سرعت شب و روزت همينه ؟واسه من شب و روز70 هست 512 محدود مركز3نقل قول:
فقط شما نیستی همه ی کسایی که از پورت 443 استفاده میکنن چنین مشکلی دارننقل قول:
ساعت رایگان سرعت 20-30% افت میکنهنقل قول:
نقل قول:
شما هم س ا كس يا وي پي ان مشكل داري؟
شما گویا حالت خوش نیستش ؟؟؟؟ توی همه استانها امدی اینو کپی پیست کردی ؟ که چی ؟ خوب برو شهر خودت ؟ گویا تا حالا سرعت بالای 50 ندیدی ذوق کردی :n04::n08::n08::n08: تهران مازندارن گیلان همدان کرمانشاه اراک و غیره ؟
خدا بهت شفا
چند سالته ؟
نقل قول:
در مورد صبانت سرعت شبانهاش افتضاحه، هم ساعتش نسبت به بقیه ispها کمتره (1 تا 6) هم سرعتش خیلی پایینه یعنی شما بخوای کار معمولیتو بکنی باید 1 به بعد تعطیل کنی چه برسه دانلود و این حرفا...
اما سرعت روزانش خوبه
طبیعیه , یه فرقی بین رایگان و غیر رایگان باید باشه. جنسی رو که در طول روز با قیمت ایکس تومن به من و تو میفروشه رو نمیتونه در طول ساعت رایگان ایکس بر 10 تومن بفروشه.نقل قول:
قضیه مخابراتهای استانی فرق داره اونا میخوان با یه سری "شگردهای خارق العاده" نبض بازار رو به دست بگیرن ولی از اونجائی که مخابرات هیج تجربه ای در بازار اینترنت نداره بعد از یه مدت کوتاهی خودش میفهمه که "کار هر کس نیست خرمن کوفتن گاو نر میخواهد و مرد کهن"
سلام
کدوم isp واسه دانلود شبانه(1تا7) بهتره؟
خط ۵
اگه فقط دانلود شبانه مد نظرت هست اندیشه به نظرم از همه بهتره البته شاتل هم خوبه اما یه سری مشکلات خاص خودشو داره مثلا شما که خط 5 هستی 2 تا 3 ماه طول میکشه تا اینترنتتون وصل شه که خیلی زمان زیادیه
والا تا الان اندیشه خوب بود -- ولی اینطور که دوستان میگن گویا افت سرعت داره (( البته تو رشت ))نقل قول:
پارس آنلاین و شاتل که به دلیل محدود کردن به درد دانلود نمیخورن
بقیه شرکت ها هم اطلاع دقیقی ازشون ندارم ولی صبانت مثل اینکه سرعت بالایی میده ولی اونطور که تو تاپیک صبانت خوندم اونم مثل پارس آنلاین محدودیت دانلود گذاشته
به نظر من شما یه سر به مخابرات بزن -- البته خبر مخابرات منطقه شما رو ندارم
ولی تو شهر خودمون مخابرات 128 نامحدود با سرعت 35 الی 40 ارائه میده و برای 256 نامحدود سرعت 60 که برای دانلود خوبه
1024 محدود هم سرعت بالای 200 داره (( البته من ساکن لاهیجان هستم ))
خوبی مخابرات اینه واسه دانلود بیش از اندازه هیچوقت محدود نمیکنه در حالیکه بقیه شرکت ها ( به جز اندیشه ) اونجوری که بوش میاد کم کم دارن میرن سمت محدود کردن مشترکای پر مصرف (( اول از همه شاتل این کار رو کرد و کم کم همه شرکت ها این روش کلاهبرداری رو یاد گرفتن ))
دوستان تلفن مون از لحاظ سيم كشي داخلي مشكل داره و قطع هست اما من نت دارم چطورياس؟(البته تو وصل شدن با ياهو مسنجر و س ا ك س مشكل دارم ممكنه از اشكال خطي باشه؟)
خط3 مشترك شاتل هستم
من مشکل دارم باشنقل قول:
سرعتم هم ۱هفتس نصف شده
۵۱۲شاتل محدود مطهری
من از اندیشه مرکز 3 هستم ترافیک حجمی 128
دو این دوماهه هر روز با اینترنتم مشکل داشتم مدام قطعی دارم سرعتم نوسان زیاد داره
اگه بخام برم یه شرکت دیگه کدوم الان شرایطش بهتر و باثباتتره؟
یه سوال از دوستان شاتلی
خصوصا مرکز 3
پشتیبانیش چطوره؟چقد طول میکشه سرویسم نصب بشه؟
منم 512 دارم سمت چهاربرادران مطهري علت قطعي س ا ك س چيه؟ خبر مراكز ديگه رو نداري دادا؟نقل قول:
واسه شبانه من میگم مبین نت خوبه .
با سرویس 2 مگ میشد تا 8 گیگ شبانه دانلود کرد .
البته الان میگن کم تر شده .
بچه ها من شاتل دارم امروز س ا ک س م قطع شده.پشتیبانی تست کرد میگه مشکلی نداره.
من مرکز 7 م.قطعهنقل قول:
علتشو نميدوني چيه؟نقل قول:
پشتیبانی زنگ زدم گفت ما در جریان نیستیم.چون خود وزارت اطلاعات هم دستوری مبنی بر وصل بودنش نداده.خیلی بد شده.نقل قول:
اره همش قطع و وصل ميشهنقل قول:
مگه لاهیجان مخابرات اینترنت داره؟نقل قول:
منظورت هموناییه که اندیشه سبز داره؟
نقل قول:
اندیشه دیگه پورت خودشو ارائه نمیده و پورت مخابرات رو ارائه میده
ثبت نام های جدیدشم پورت مخابرات ارائه میشه
من قبلا از خود اندیشه خط داشتم ولی به دلایلی 2 ماه از اندیشه رفتم و وقتی برگشتم بهم گفتن پورت مخابرات ارائه میدن
سرعت پورتشم نسبت به اندیشه که داشتم بیشتره
اندیشه سرعت 1024 محدود رو حداکثر 110 داشتم ولی الان مخابرات بالای 210 هست
128 نامحدود واسه اندیشه سرعتش 30 بود ولی واسه مخابرات 40 و پورت 256 سرعت 60 داره
الان هم 1024 محدود دارم و هر شب راحت بین 4 تا 4.3 گیگ دانلود میشه کرد
سلام دوستان چطوری باید اینترنت مخابرات ثبت نام کرد . سایت نداره ؟ کمک کنید خواهشا:n01:
زنگ بزن 2020 ، البته الان جشنواره تموم شده، سایتشم واسه گیلان و چنتا استان دیگه این بود اما الان واسه من بالا نمیاد، نمیدونم...نقل قول:
کد:http://tciadsl.ir/
نقل قول:
پورت مخابرات رو اندیشه ارائه میده (( تو لاهیجان که اینطوریه ))
شما یه زنگ بزن اندیشه ببین اوضاع چطوره
2020 واسه خرید پورت مخابرات هست ؟؟ تو همه شهرستان ها ؟؟؟نقل قول:
پس چطوری اندیشه داره پورت مخابرات رو ارائه میده ؟؟
آخه اونطوری که پشتیبانی اندیشه بهم گفتم پورتای مخابرات رو اندیشه تو مزائده برنده شده !! و مسئول ارائه این پورت اندیشه هست !!!!!!!!!!!!
خب الان یعنی میگید نمیشه به صورت مستقیم از مخابرات گرفت منم از اندیشه نت دارم . ولی اصلا خوب نیست 1 مگ محدود تو روز 110 تا میره وشبانه هم 80 تا 90 تا میره که بعضی شبا 50 تا 60 تا میره.مخابرات سرعتش خوبه؟
من نگفتم نمیشه از مخابرات خط گرفتنقل قول:
گفتم پورت مخابرات رو اندیشه ارائه میده -- شایدم بشه از خود مخابرات خط گرفت :D
من الان 1 مگ محدود دارم سرعتم همیشه بالای 200 هست -- شب هم به هیچ عنوان افت سرعت ندارم حتی تو ساعات رایگان
پینگ هم عالیه
تو ساعات رایگان راحت میشه 4 گیگ دانلود کرد