بین 800تومن تا 1تومن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بین 800تومن تا 1تومن
كاركرده مي خواي؟نقل قول:
دوربين حرفه اي كاركرده خوب تو اين رنج زياده. حرفه اي اگه نمي خواي كه خوب همه ي كامپكت ها فيلمبرداري هم دارند.
كيفيتي كه بدترين دوربين حرفه اي داره بهترين دوربين معمولي يا كامپكت نداره.
مدل هايي كه تو اين رن ميتوني گير بياري
بهترينش: Canon EOS 400D با لنز 18-55 در حد نو گير مياد و Canon EOS 450D با لنز 18-55 هم كاركردش گير مياد تو اين رنج كه هر دو حرفه ايند. سرچ كن ميبيني.
ببخشید یه سوال اماتورانه میپرسم ولی دوربین حرفه ای از نظر کار کرد سخت تر هستش؟ یا مثل همه دوربین ها راحت اتوفوکس میکنه و عکس میگیره؟
PowerShot ELPH 520 HS چطور دوربین هست؟
كاملا سخت تره. من اولين بار دوربين حرفه اي دستم گرفته بودم نميدونستم كدومبريه :دی اما الان خدارو شكر عكاس شدم.نقل قول:
يذره باهاش كار كني (مثلا 2 هفته يا 200 شات) قلقش دستت مياد. 2 حالت داره. يا گردونه رو ميزاري رو اتوماتيك و دوربين همه چيو اتوماتيك تنظيم ميكنه يا در حالت دستي. حالت دستي براي وقتيه كه قلقش دستت اومده و ميتوني در اين حالت به بهترين عكس ها دست پيدا كني.
ممنونم از لطفت یه دوربین کامپکت هم معرفی میکنه اگه بخوام اک بخرم بین 800-تا 1
حداقل بگید از اینجا خرید کنم یانه 40تومن زیر قیمت بازار .آخه چرا جواب نمیدینsonyshop.ir/sony%20cybershot%20w%20camera.htm
جيگر چرا كنون نميگيري؟ والا من خيلي رو دوربين هاي كامپكت اطلاعات زيادي ندارم اما كنون دوربين هاي كامپت بهتري داره نسبت به سوني. بعد قيمت كدوم بازارو داريد؟ حافظ يا ناصر خسرو؟ ناصر خسرو اولا كه مغازه داذاش بنداز نيستن و بعدم از حافظ ارزون تره كلي. يه سر بزن ضرر نداره. همين كه از استگاه امام خميني پياده شي يه پاساژ انتهاي خيابون باب همايونه كه بيخه متروه . ولي من پيشنهاد ميدم بري خوده ناصر خسرو همون اولش بري چند مقازه هست كه قيمتشون خيلي خوبه.نقل قول:
داداشم والا اطلاعات خوبي از كامپكت ها ندارم. بهترين راه يه سرچ تو ديجي ميجي كلاهه :دی ولي تو كامپكت ها و در واقع آلترا زوم ها دوربين هاي پاورشات كنون خيلي خوبن.نقل قول:
ممنونم از لطفت یه دوربین کامپکت هم معرفی میکنه اگه بخوام اک بخرم بین 800-تا 1
سلام!
من یک دوربین میخوام که فیلم و عکس خوبی برای مصازف خونگی داشته باشه و همچنین بشه باهاش یک ذوقی هم در عکاسی از مناظر نشون داد.حول و حوش 500-600 هم خیلی بیشتر نباشه.در شب هم آدم رو شرمنده نکنه.خودم الآن به Sony Cyber-Shot DSC-WX100 رسیدم که سایت چاره به قیمت 510000 تومن میفروشه(حالا اگه واقعا داشته باشه!).خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید که این دوربین چطوره؟ و آیا گزینه بهتری در رنج قیمتی که عرض کردم به نظرتون میرسه؟لطفا هرچه سریعتر !!!!!!!!!پیشاپیش سپاسگزارم!
نقل قول:
بين دوست عزيز.من نظرم2300a
کنون بود که تا يک دوسه ماه پيش 200تومن بود الان توي ديجي کالا زده 345چندتاسايت ديگه هم سرزدم توهمين رنج قيمت بود چون اين مدل سوني تقريبا همن کانفيگ2300داره با اين تفاوت که 70تومن ارزونتره گفتم سوني وگرنه خودمم نظرم کنون بوداولش تازه همينw620توبازار340قيمت دادن.چون سوني شاپ داره ارزونتر ميده گفتم.چرا ناصر خسرو من هميشه از جمهوري ميخرم اونجا ارزونتره مگه؟؟
بهترین مکان برای خرید دوربین کجاست جمهوری یا ناصر خسرو؟
سلام عزیزان
تو رنج قیمت 600 تومن میخوام یه دوربین بخرم برای کارای معمولی و خانوادگی
توی سه مدل شک دارم
لطفا کمک کنین و دلیل انتخابتون رو هم بگین
poerrshot sx150 is
powershot sx 160 is
a4000
خیلی ممنون میشم زودتر جواب بدین
بشخصه جمهوری پاساز های حافظ جمهوری پردیس و ایرانیان رو ترجیح میدمنقل قول:
بین 160 و 4000 مهم ترین تفاوت زوم هست و البته سرعت لنز 4000 بهترهنقل قول:
فرق مهم دیگه ای ندارند اگر زوم مهمه 160 رو بخرید اگر نه با توجه به این که 4000 ارزون تر هست 4000 رو بخرید
منم دقیقاه همچین چیزی میخوامنقل قول:
زوم بالا هم میخوام
بیشتر برای کارم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخوام و مناظر زیبای شمال رو میخوام عکس حرفه ای بندازم باهاش
با تشکر از دوست عزیزم Elsin
اینکه Sx150 , sx160 رو به نام نیمه حرفه ای معرفی میکنن فقط به خاطر زوم هستش؟
اگه فقط برای زوم باشه A4000 با زوم 8 برام کافیه و قیمتش هم خوبه
اما اگه لنزش تاثیری توی عکسا داشته باشه 160 رو بگیرم
آیا لنز قابل تنظیم دستی هست که می نویسه 28-338 mm یعنی میشه گفت با 30 یا مثلا 200 mm عکس بندازه؟؟؟
آخه یه جا شنیدم میگفت صورت هر کسی با یه لنز خاصی خوشگل تر میافته و اینکه میگن بد عکس و خوش عکس همش به خاطر لنز هاست
لطفا راهنمایی کنید
توی این روزا قصد خرید دارم
جایی که قیمت مناسب بده و اصل باشه سراغ دارید؟
سلام
نظرتون راجع به Sony Cyber-Shot DSC-WX50چیه؟ آیا بهترین گرینه تو رنج قیمت 500تا600 هست؟ اگه تجربه استفاده از این دوربین رو دارین لطفا
بنده رو راهنمایی کنید! ممنون
درود بر عزیزان
من یک دوربین عکاسی خوب میخواستم برای عکس از طبیعت با زوم بالا طوری که نما های دور به خوبی و با کیفیت بالا مشخص بشه . برای مصرف خونگی و عکس تولد و چه میدونم اینجور چیزا نمیخوام . مواردی که پیشنهاد میکنید و اگر ممکنه کامل بگید و رنج قیمت هاش هم خودتون بگید تا ببینم کدومش برای من مناسبه . با تشکر
لنزی هم که پیشنهاد میکنید اگر میشه کامل توضیح بدید دربارش . رنج قیمت کل از 800 تومن تا حداکثر 2 میلیون تومن مد نظرم هست .
سلام.نقل قول:
راه اول: با 2 تومن برای دوربین زوم بالا، قطعا sx50 کنون انتخاب خوبی هست.(میتونید 3 پایه، حافظه و کیف و ... رو هم با این بودجه راحت تهیه کنید.)
راه دوم: زوم خیلی بالا رو حذف کنید و یه مقدار (حدود 200 تومن) بودجه رو افزایش بدید تا بتونید canon 1100d + یه لنز تله 300mm ارزون بگیرید به همراه حافظه، سه پایه و کیف.(200 تومن واسه این لوازم هست).
راه دوم، راه حرفه ای هست. ولی یه معایبی هم داره، مثل اینکه عملا مجبور میشید یه لنز عمومی مثل 18-55 تهیه کنید. و ....
راه اول حرفه ای نیست. کیفیت دومی رو هم ندارید. ولی با اون لنز که تا 1200mm هست یه مزیت هایی رو دارید. مثل اینکه بدون تعویض لنز میتونید بین مود های مختلف کانورت کنید. از واید تا سوپر تله.
خلاصه اینکه شرایطی که میخواهید عکسبرداری کنید، بودجه، وقتی که میخواهید بزارید و ... تعیین کننده هست.
---
البته اینم بگم من حرفه ای نیستم، ولی چون واسه خرید تحقیق زیادی کردم گفتم نتیجه تحقیق رو در اختیار شما هم بذارم.
سلام فرشاد عزیز ممنون . sx50 که ذکر کردید اگر زوم بالاش و استفاده کنیم کیفیت عکس پایین نمیاد ؟ یا کیفیت در حد خودش حفظ میشه ؟ برای این دوربین میشه بعدا لنز جدا گرفت و روش نصب کرد و استفاده کرد ؟نقل قول:
سلام یه دوربین تا 1400 معرفی کنید دوستان که فیلم برداری هم داشته باشه زوم بالا برام ملاک نیست بودجه هم همین قدره بیشتر نمی تونم .
زوم اپتیکال هست. یعنی پایین نمیاد(اصولا نباید بیاد). البته در زوم بالا استفاده از 3 پایه تقریبا الزامیه.نقل قول:
اگه فیلم خیلی براتون مهمه بهتره یه دوربین فیلمبرداری بخرید.نقل قول:
اگه میخواهید عکسبرداری باشه ولی فیلم خیلی مهمه: سونی و پاناسونیک خوبه. که پاناسونیک هم همه محصولاتش بیشتر از بقیه گرون شدن. بنابر این سونی مثلا HX20V خوبه.
بعدش هم محصولاتی مثل sx260 از کنون و ... (عکسشون نسبت به قیمتشون خیلی خوبه. فیلمشون هم خوبه)
----------------------------------
اگه فیلم خیلی براتون مهمه بهتره یه دوربین فیلمبرداری بخرید.
اگه میخواهید عکسبرداری باشه ولی فیلم خیلی مهمه: سونی و پاناسونیک خوبه. که پاناسونیک هم همه محصولاتش بیشتر از بقیه گرون شدن. بنابر این سونی مثلا HX20V خوبه.
بعدش هم محصولاتی مثل sx260 از کنون و ... (عکسشون نسبت به قیمتشون خیلی خوبه. فیلمشون هم خوبه)
----------------------------------[/QUOTE]
نه اتفاقا برام عکس برداری مهم تره اما می خوام زمانی که فیلم برداری هم می کنم خوب از پس فیلم برداری بر بیاد نه اینکه فاصله ی عکس با فیلم برداریش خیلی زیاد باشه .
این هایی که شما معرفی کردید کامپکت هستند با این قیمت نمیشه دوربین های حرفه ای تهیه کرد ؟ حداقل چقدر باید رو پولم بگذارم تا بتونم حرفه ای بگیرم دوست من ؟
با تشکر از وقتی که می گذارید :n16:
بین این 3 مدل کانن کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟ (کاربری خانگی)
Canon Digital IXUS 310 HS
Canon Digital IXUS 230 HS
Canon Powershot A 4000 IS
Canon EOS 1100D with 18-55 lens kitنقل قول:
دوربين حرفه اي هم هست تا عيد كلي ميره روش سريع بخر
حدود 150 باید بذارید روی پولتون تا فقط دوربین + لنز 18-55 رو بخرید. البته بجز این 150 تومن، باید حداقل 200 تومن هم برای لوازم جانبی بذارید کنار. کیف، رم، سه پایه، محافظ لنز(فیلتر uv). که اگه واسه عکاسی شب نمیخوایید از سه پایه هم میتونید بگزرید.نقل قول:
ضمن اینکه فیلمش hd و 24 فریم بر ثانیه هست، که در مقابلِ سونی hx20v که full hd و 60 فریم بر ثانیه هست، تقریبا حرفی نداره.
در عوض کیفیت عکاسیش از تمام دوربین های غیر حرفهای بهتره. تنظیماتش از همه غیر حرفه ای ها کارآمد تره.
خلاصه اینکه اینا با هم قابل مقایسه نیستن. یه دوربین کامپکت کجا، و یه دوربین حرفهای کجا؟ چیزی که باعث میشه یکی بهتر بشه از دیگری، نیازها و استفاده شماست. و همچنین وقت و علاقهای که میتونید برای عکاسی بگزارید.
واقعا لطف کردید دوست من :n16:نقل قول:
اما ای کاش چند مورد هم از اون مدل های حرفه ای با اسم می فرمودید تا می تونستم تو نت هم اطلاعاتشون رو ببینم .:n16:
خیلی ممنون فقط همین انتخاب رو دارم :n13:نقل قول:
دوستان کمک کنید...
از لیست زیر کدوم یکی ارزش خرید بیشتری داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
برای شما چی مهمه ؟؟ بودجه تون چقدره ؟
بیشتر کیفیت عکس و عکاسی...فیلم زیاد مهم نیست...در حد متوسط کیفیت فیلم کافیه...نقل قول:
بودجه هم حول و حوش همین مدل ها...600...البته اگه ارزش داشته باشه تا 650 هم میتونم اضافه کنم...
دوست من تنها انتخاب دسته نو براي شما همين مدل هست. 1100 دی دوربين حرفه ايه پس ديگه نريد ببينيد چي داره و چي نداره. دوربين حرفه اي يك سري امكانات اوليه رو بايد داشته باشه تا بشه SLR حرفه اي كه اين حداقل امكانات از بهترين دوربين كامپكت هم بهتره. فيلمبرداري HD يا FULLHD انقدر اهميت نداره در مقابل كيفيت عكس و لنز قابل تعويض و دها امكانات بهتر.نقل قول:
حالا اگه شما به دوربين كاركرده هم فكر ميكنيد مي تونيد گزينه هاي حرفه اي تري هم انتخاب كنيد همچون 450 و يا 500D كه خوب قوي تر از 1100D هستن
ممنون 1100d خریداری شد . قیمت امروزش 1 میلیون و 750 تومن . البته لنز تله فعلا خریداری نکردم .نقل قول:
باید گفت Canon IXUS 500 بهترین گزینه هس و نویز کم تری دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
مبارک باشه. عکسای خوبی بگیرید باهاش.
دوربین و لنز 18-55 اینقدر؟ فکر کنم یه مقدار بالا خریدید. خود دیجیکالا داره میده 1640 که کف بازار ارزونتر هم هست.
البته مهم نیست، از دوربینتون لذت ببرید.
سلام . خیلی ممنون از راهنماییتون . اره دوربین و لنز خودش با هم شدن اینقدر . لنز تله که فرمودید با رنج قیمتی حول و حوش حداکثر 500 تومن چی خوبه ؟ اصلا با این قیمت میشه لنز تله خوب خرید ؟ یا بهتره قیمت بالاتری هزینه بشه ؟نقل قول:
از قیمت لنزها آگاهی دقیق ندارم.نقل قول:
ولی فکر کنم با 600-700 تومن بتونید یه لنز 300mm معمولی بگیرید.
تا ۲ میلیون برا عکاسی پرتره و مدلینگ چی بگیرم
بعد الان برای خرید زمان خوبیه یا بزارم بعد عید چون الان پول دارم میخوام بدونم اگه امکان ارزون شدن هست بعدا بگیرم..
سلام
به راهنمایی میخواستم برای بهترین دوربین تو رنج 600 الی 700 چی بگیرم ؟
من خیلی وقته توی دوربین و تکنولوژی نبودم :n02:
1- کیفیت خوب عکس
2- کیفیت خوب فیلمبرداری ( در اولویت دوم )
3- از این مدل های جمع و جور هم باشه
برای کسی خواستم بگیرم ، یه چیز ساده و جمع و جور و با کیفیت و عالی
این مدل مثلا خوبه ؟ Canon IXUS 1100 HS
ممنون
دورینت چیه؟نقل قول:
صد درصد لنز فیکس 50 یا 85 بسته به نیازت(یرای پرتره نیم تنه 50 و برای سر 85) و برای مدلینگ فکر کنم 50 گزینه مناسب تری هست
میتونی یدونه 50 F1.4 بگیری
کدوم یکی رو بگیرم به نظر شما w620یاa220؟