امیدوارم که قطبی برنگرده و خودش خراب نکنه
این دفعه معلوم نیست چه خوابی براش دیدن
امیدوارم که قطبی برنگرده و خودش خراب نکنه
این دفعه معلوم نیست چه خوابی براش دیدن
راستی کریم هم مصدوم شد و دوباره یکی از بازیکنای اصلی ما تو تیم ملی مصدوم شد
آقا یه طوری آمار بگیرید ببینیم کریم مصدومیتش چطوره؟پاش رو دیدید؟خدا کنه چیزی نشده باشه.
آره بد جوری بود پاش
ولی فک نکنم حاد باشه
40 -50
کریمم مصدوم شد ؟
وااااااااااای
اصلا بازیکن دادن به تیم ملی حرومه
اون از خلیلی اینم از کریم
بی چاره تیم ملی چی کار کنه
این کریم خودش مثل آماتور ها تکل رفت ، حالا اگه اون توپ میرفت بیرون چی میشد که تکل رفت توی پای حریف که خودش هم ناقص بشه
خودش مقصر بود ، اینقدر هم نباید به تیم ملی نامهربونی کرد
راستی اگه قطبی بیاد چقدر این مصطفوی ضایع میشه
توی 90 مستقیم گفته شد که اگه مصطفوی باشه پولی در کار نیست
یکمی دلم براش سوخت ، به خاطر پول انسان ها رو قربانی میکنند ، لعنت به این پول
میتونیم یه جور دیگه برداشت کنیم کریم با جون و دل بازی می کنه و برای همین زیاد آسیب میبینه نه مثل خیلی از بازیکنا که از درگیری به خاطر مصدوم نشدن فرار می کنننقل قول:
ضمنا دلت به حال مصطفوی نسوزه چون همه آتیش ها زیر سر خودش بود و آخرش هم طبق معمول خودش زد به مظلومیت
اگه قطبی بیاد من دیگه این فصل هواداریم که نسبت به تیم به حالت تعلیق در می آورم . . .
با اینکه قطبی رو خیلی دوست دارم
ولی امدنش هم به ضرر خودشه هم به ضرر تیم
و از این حرف های چند روز اخیر پیداست در حال مذاکره با یه مربی خارجی هستن
مصدوميت باقري جدي نيست
کانون هواداران پرسپولیس : پزشك تيم ملي فوتبال ايران گفت: مصدوميت كريم باقري جدي نيست و او ميتواند چهارشنبه آينده مقابل سنگاپور بازي كند.
پرهام خانلري در گفتوگویی اظهار كرد: در صحنهاي كه كريم باقري با بازيكن چيني برخورد كرد ساق پاي راست باقري دچار كوفتگي شديد شد اما مصدوميت او جدي نيست و باقري با يكي دو روز مداوا ميتواند تمريناتش را آغاز كند و مشكلي بابت حضور او در بازي روز چهارشنبه برابر سنگاپور نيست.
وي درباره وضعيت ديگر بازيكنان تيم ملي گفت: آسيب ديدگي مچ پاي برهاني هم جزيي است و او هم مشكلي ندارد و ميتواند در چند روز آينده تمرينات جديدش را دنبال كند
زارع: در تيم ملي دستم بازتر از پرسپوليس است
کانون هواداران پرسپولیس : مازيار زارع پس از پيروزي 3 بر يك برابر تيم چين در جمع خبرنگاران گفت: بازي خوبي به نمايش گذاشتيم. حريف بسيار جنگنده بود، اما ما بهتر ظاهر شديم و توانستيم خواستههاي كادر فني را در زمين پياده كنيم.
هافبك تيم پرسپوليس در مورد علت نمايش بهتر در تيم ملي اظهار داشت: چينيها سبك بازي ام را نميشناختند و به همين دليل راحتتر بازي كردم. ضمن آنكه در تيم ملي دستم بازتر از پرسپوليس است و به همين دليل ميتوانم نمايش چشمگيرتري داشته باشم.
كريمي : اميدوارم نگاه ويژه اي به پرسپوليس شود
کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي پس از تمرين امروز دقايقي در بين هواداران حضور پيدا كرد و به سوالات آنها پاسخ داد.
علي كريمي هافبك تيم فوتبال پرسپوليس كه از سوي هواداران امروز مورد تشويق قرار گرفت در انتهاي تمرين دقايقي در بين آنها حضور پيدا كرد و به سوالات آنها پاسخ داد.
هواداران از كريمي دلايل ناكاميهاي پرسپوليس را سوال كرد كه او جواب داد: ايران دو تيم بزرگ درعرصه فوتبال دارد كه استقلال و پرسپوليس هستند. اين دو تيم هواداران بيشماري دارند و كه قلب هزاران ايراني با آنها است. آيا بايد امكاناتشان به نحوي باشد كه حتي تمرين كردن در آن سخت باشد. من دوست ندارم حرفهاي حاشيهاي بزنم اما اميدوارم با نگاهي ويژه؛ اين دو تيم بتواند در آسيا حرف هاي براي گفتن داشته باشند.
وي افزود: اينها دردلي است كه من بايد ميگفتم اما بهانهاي نيست كه ما نتيجه نگيريم. اميدوارم در كنار ساير تيمهاي ايراني در آسيا بتوانيم دل هزاران ايراني را خوشحال كنيم. من هم از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.
پيرواني : خودم را هم ممنوع المصاحبه كردهام
کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خودم و تمام بازيكنان پرسپوليس را تا برطرف شدن مشكلات و انجام تمرينات بيشتر ممنوع المصاحبه كردم.
افشين پيرواني سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس كه پس از تمرين صبح امروز (جمعه) اين تيم از انجام مصاحبه با خبرنگاران رسانهها خودداري كرد، در اين باره گفت: در مقطع كنوني صلاح ديدم تا خودم به همراه تمامي بازيكنان تيم از انجام هرگونه مصاحبه با رسانههاي مختلف خودداري كنيم تا با برطرف شدن يكسري مشكلات شرايط بهتر شود.
وي افزود: مطمئنا تا پيش از بازي با فولاد اين رويه تغيير خواهد كرد و من قبل از اين بازي حتما مصاحبههايي را خواهم داشت اما، تاكنون از بعد از بازي با ذوب آهن و در چند روز اخير هيچ مصاحبهاي را با هيچ رسانهاي انجام ندادهام.
نگاهي به عملکرد حريفان پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسیا
کانون هواداران پرسپولیس : بررسي وضعيت رقباي پرسپوليس در گروه b ليگ قهرمانان آسيا، هر سه تيم رقيب وضعيتي مشابه به خود تيم پرسپوليس را در ليگ جاري کشورهاي خود دارند. با اين بررسي ميتوان تيمهاي الشباب عربستان – الغرافه قطر و نماينده امارات و هند را به ترتيب رقباي سخت پرسپوليس بر اساس آمار انتخاب کرد.
وضعيت تيم پرسپوليس در فصل جاري ليگ برتر
پرسپوليس هم اکنون در پايان هفته بيست و يکم ليگ برتر با 9 برد – 6 تساوي و 6 باخت، 36 گل زده،31 گل خورده، تفاضل 5+ و با 33 امتياز و 7 امتياز اختلاف نسبت به صدرنشين در رده چهارم جدول رده بندي قرار دارد. اين تيم فصل قبل قهرمان ليگ برتر ايران شده بود.
وضعيت حريفان پرسپوليس از نگاه آماري در ليگ کشورهاي خود
* الشباب عربستان
در پايان هفته پانزدهم ليگ عربستان، با 9 برد – 2 تساوي – 4 باخت، 29 گل زده، 16 گل خورده، تفاضل 13+، با 29 امتياز و 8 امتياز اختلاف نسبت به صدرنشين در رده سوم قرار دارد.
اين تيم در فصل قبل با 42 امتياز در رده سوم جدول رده بندي ليگ عربستان قرار گرفته بود.
* الغرافه قطر
در پايان هفته پانزدهم ليگ قطر، با 8 برد – 3 تساوي – 4 باخت، 28 گل زده، 22 گل خورده، تفاضل 6+
با 27 امتياز و 6 امتياز اختلاف نسبت به صدرنشين در رده سوم قرار دارد.
اين تيم در فصل قبل با 62 امتياز و با اقتدار قهرمان ليگ قطر شده بود.
حريف سوم که از بين دو تيم زير انتخاب خواهد شد:
* الشارجه امارات
در پايان هفته دهم ليگ امارات، با 4 برد – 1 تساوي – 5 باخت، 17 گل زده، 22 گل خورده، تفاضل 5-
با 13 امتياز و 12 امتياز اختلاف نسبت به صدرنشين در رده پنجم قرار دارد.
اين تيم فصل قبل با 33 امتياز دررده چهارم ليگ امارات قرار گرفته بود.
* ديمپو هند
در پايان هفته دهم ليگ فوتبال هند، با 5 برد – 2 تساوي – 3 باخت، با 17 امتياز و 12 امتياز اختلاف نسبت به صدرنشين در رده چهارم قرار دارد. اين تيم فصل قبل با 36 امتياز قهرمان ليگ کشورش شده بود
فکر کنم هیچ کس جواب درست نداد
ديشب هم توي نود باز هم گندش بيرون اومدنقل قول:
ای خاک بر سرشون..!
تیمو به چیز میدن اخر..!
((( کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (3 کاربران و 1 مهمان)
MoJtaBa.R, aliani, alireza001199 )))
اين مردک آخوندي هم ماسکايي بود برا خودش
با حرفاي نانازي که مستر آخوندي ميزد به آينده ي تيم زياد نبايد خوشبين بودنقل قول:
پیروانی به درد جام حذفی هم نمیخوره چه برسه آسیا
بعضيا هنوز برا تيم داري و مربي گري کوچيکن : حالا ميخواد ناصر حجازي باشه يا افشين پيرواني
ديشب باز هم سيستم سنتي و دو لتي و سياسي فوتبال نمود کرد
ولي کل ماجراي استعفاي مصطفوي انگار همون سناريويي بود که عادل ميگفت ولي جالبتر که باز هم توي 90 يکي سرش رو کرده بود زير برف و نميخواست اعتراف بکنه
يه جورايي شايد . ولي نه به اين شدتنقل قول:
با عوض نکردن مربی و اتفاقایی که تو نود افتاد حس میکنم اگه پرسپولیس بازی بعد رو با همین پیروانی ببره 2 3 تا باخت اخر پرسپولیس و بد بازی کردنا از رو ی عمد بوده که این مصطفوی رو یجوری اخراج کنن تا برای اسیا یه مدیر عامل پرسپولیسی بیارن
البته نميشه به طور صرف نتيجه ي يه بازي رو به مدير نسبت داد
ولي خدايي بيتفاوتيش رو نسبت به از دست دادن بازيکناي کليدي مث آشوبي و آلونگ و ... و خرج کردناي کلان رو که نميشه چشم پوشي کرد
کريم از زماني که رفت تيم ملي انگار از لحاظ بدني افت کردنقل قول:
اخه کی فکرشو میکرد کریم برای پرسپولیس اینجوری بازی کنه؟
ولي تا قبلش خوب بود .البته با اينکه آماده نبود و ميزاشتنش تو بازي هم جاي سوال داشت
اين بچه هم که وقت و بي وقت دنبال جنگولک بازي و توي چشم بودنه تا بازي کردن فوتبالنقل قول:
یا نیکی اینقد افت کنه
انگار حاشيه ي خونش کم شده بود
ديشب که توي نود اون فلاش بکش خيلي تميز بودنقل قول:
انصاریفرد: امیدوارم خاطرات تلخ گذشته تکرار نشود
توي مايه هاي کَرٍه بود
ايشا ... که باز هم مياد و گند ميزنه و ميچاپه و ميره
محمدي: اعتراض باشگاه ها به برنامه ليگ غير منطقي است
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ گفت: اعتراض باشگاه هابه فشردگي مسابقات ليگ برتر غير منطقي است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، عزيز محمدي پس از پيروزي 3 بر يك تيم ملي برابر چين درجمع خبرنگاران گفت: برنامه مسابقات ليگ را براي باشگاه ها ارسال كرده ايم. نمي دانم چرا برخي از باشگاه ها به اين برنامه اعتراض دارند. اعتراض ها به فشردگي مسابقات منطقي نيست.
رئيس سازمان ليگ ادامه داد: براي 4 باشگاه ايراني حاضر درليگ قهرمانان آسيا برنامه ويژه اي داريم. به گونه اي برنامه ريزي كرده ايم كه آنها با مشكل مواجه نشوند. برخي از ديدار هاي آنها را لغو كرديم و برخي ديگر را به نحوي تنظيم كرديم كه آنها بعد از بازگشت از سفر به ميدان بروند. برنامه امسال فشرده نيست در حالي كه برنامه مسابقات ليگ فصل گذشته فشرده بود. سپاهان بلافاصله بعد از بازگشت از ازبكستان بايد به ميدان مي رفت.با اين حال نمي دانم چرا برخي از باشگاه ها به برنامه ريزي ليگ برتر اعتراض دارند.
در گفت و گو با فارس
تاج: زر ماكارون منبع درآمدزايي است
خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: قبول دارم زرماكارون در شان تيم ملي نيست اما يك منبع درآمدزايي است.
مهدي تاج در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در انتقاد به اسپانسر امروز تيم ملي اظهار داشت: مي دانيم كه شان تيم ملي بالا تر از اين حرف هاست، اما زرماكارون يك منبع درآمدزايي است. تلاش مي كنيم تا اين هفته اسپانسر اصلي تيم ملي را نهايي كنيم.
نايب رئيس فدراسيون در ارتباط با بازي تيم ملي عنوان كرد: بازي خوبي بود. بر خلاف اينكه گفته مي شود شش بازيكن چين غايب بوده اند فقط سه بازيكن اين تيم نبودند.
تاج در اين باره كه چرا اعلام كرده بازي هاي تيم صبا در ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه تختي تهران برگزار مي شود گفت: اين طور نيست. از مسئولان AFC خواسته ايم 10 روز ديرتر براي بازديد به ايران بيايند. فعلا قضيه جابجايي مكان بازي هاي تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا منتفي است و تيم ها در شهرهاي خود بازي مي كنند
صورتجلسه هيئت مديره پرسپوليس به سازمان تربيت بدني ارسال شد
خبرگزاري فارس: هيئت مديره باشگاه پرسپوليس صورتجلسه تنظيمي خود را براي صدور حكم انصاريفرد به سازمان تربيتبدني ارسال كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس صورتجلسه اي تنظيمي درخصوص تغيير و تحول در مديريت باشگاه پرسپوليس به همراه گزارشي كامل از هدايتي رئيس هيات مديره در خصوص اتفاقات پيش آمده در چند روز گذشته براي مهندس عليآبادي رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس به سازمان تربيتبدني ارسال شد.
هيات مديره باشگاه پرسپوليس در اين گزارش از عليآبادي درخواست كرده در صورت تاييد حكم عباس انصاريفرد را به عنوان مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس صادركنند
گزارش فارس از اسپانسر تيم ملي فوتبال
نام زر ماكارون چگونه روي پيراهن تيم ملي حك شد؟
خبرگزاري فارس: درحالي كه مسئولان فدراسيون فوتبال از انتخاب يك اسپانسر قوي خبر داده بودند در بازي مقابل چين شاهد حك شدن نام يك شركت توليد ماكاروني روي پيراهن تيم ملي بوديم.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان فدراسيون فوتبال مدتهاست كه به دنبال جذب اسپانسر هستند. علي كفاشيان چندي پيش گفته بود چند شركت داخلي و خارجي با فدراسيون فوتبال وارد مذاكره شدهاند اما ما براي اينكه به بهترين پيشنهاد پاسخ دهيم بايد بررسي بيشتري انجام دهيم.
با اين وجود در بازي دوستانه امروز ايران و چين، شاهد اتفاق عجيبي بوديم. درحالي كه شأن تيم ملي فوتبال بسيار بالاست اما امروز نام يك شركت توليد مواد غذايي روي پيراهن تيم ملي حك شده بود.
اين در شرايطي است كه حتي مسئولان فدراسيون فوتبال از چگونگي اين موضوع اظهار بياطلاعي ميكنند.
علي كفاشيان پس از ديدار امروز در جمع خبرنگاران گفت: خبر ندارم زر ماكارون چگونه به عنوان اسپانسر تيم ملي در اين بازي انتخاب شد. من در اين مورد اطلاعي ندارم.
كفاشيان البته از مذاكره با وزارت نفت براي جلب نظر آنها خبر ميدهد و ميگويد: در هفته آينده مذاكرهاي با مسئولان اين وزارتخانه انجام خواهيم داد تا در خصوص اسپانسري تيم ملي با آنها گفتوگو كنيم.
حال اين سئوال مطرح ميشود كه چگونه تيم ملي در ديدار مقابل چين نام اسپانسري را روي پيراهن خود حك كرد كه رئيس فدراسيون فوتبال از آن بيخبر است. آيا شأن و اعتبار تيم ملي آنقدر پائين آمده كه بايد شاهد چنين تبليغاتي باشيم؛ آنهم در شرايطي كه بالاترين مقام فدراسيون فوتبال از اين موضوع اظهار بي اطلاعي مي كند.
بخشنامه جديد كميته انضباطي
بازيكنان و مربيان متخلف تا پايان فصل محروم مي شوند
خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون فوتبال بخشنامه جديدي را تهيه كرده است كه بر اساس آن مربيان و بازيكنان متخلف كه در مصاحبه هاي خود ديگران را تحقير كنند تا آخر فصل محروم خواهند شد.
مجتبي شريفي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بخشنامه اي را تنظيم كرده ايم كه در آن بر اساس مفاد گوياي ماده 47 آيين نامه انضباطي؛ كليه بازيكنان، مربيان و سرپرستان در مقام مصاحبه بايد موازيني را رعايت كنند. بر اين اساس هر فردي كه موجب توهين به شخصيت فردي از افراد يا تحريك هواداران و يا اظهار مطالب بدون استناد شود تا پايان فصل با محروميت مواجه خواهد شد.
شريفي در مورد اظهارات محمد رضا خلعتبري در برنامه 90 عليه پرسپوليس گفت: پيش از اين از وجود اين مصاحبه بي خبر بوديم زيرا به طور اختصاصي انجام گرفته بود و پنج شنبه شب پخش شد. مصاحبه خلعتبري مصداق بارز اين بخشنامه است. اين بازيكن را به دليل اظهاراتش به كميته انضباطي احضار مي كنم. نمرات منفي در پرونده پرسنلي او لحاظ خواهد شد. اين نمرات در فصول آينده برايش مشكلاتي را پيش خواهد آورد.
رئيس كميته انضباطي در مورد اينكه آيا تنظيم چنين بخشنامه اي به دليل اظهارات امير قلعه نويي عليه فدراسيون فوتبال است گفت: در اين بخشنامه به دنبال ايجاد چنين فضايي نبوده ايم بلكه خواهان اين هستيم كه هيچ بازيكني عليه بازيكن ديگر، هيچ مربي عليه مربي ديگر و هيچ سرپرستي عليه سرپرست يا باشگاه ديگر مصاحبه نكند.تحقير يك انسان توسط انسان ديگر از نظر شرعي نيز مذموم است.
شريفي در مورد احضار فرزاد حسين خاني بازيكن تيم مس به كميته انضباطي به دليل وضعيت ظاهري اش عنوان كرد: اين مسئله صحت ندارد. تا به حال حاضر احضار يك بازيكن به دليل وضعيت نامناسب ظاهري به كميته انضباطي سابقه نداشته است. ما مخالف جواني كردن بازيكنان نيستيم اما جواني معنايش انگشت نما شدن در جامعه به دليل ظاهري نيست. جوانان و علاقمندان به فوتبال از بازيكنان الگو برداري مي كنند و اگر ظاهر بازيكنان مناسب نباشد حتي كنترل نوجوانان از دست والدينشان خارج خواهد شد.
وي افزود: با تعاملي كه با باشگاه ها داشتيم از اين پس اگر بازيكني ظاهرش بر خلاف عرف جامعه باشد با متخلفين از سوي كميته انضباطي پس از ابلاغ مواد قانوني برخورد خواهد شد
در گفتوگو با فارس
نيكبخت: الشباب عربستان حريف اصلي پرسپوليس است
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در دور اول ليگ قهرمانان آسيا الشباب عربستان حريف اصلي ما است.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تيمهاي عربي براي بازي مقابل ما هميشه ايجاد دردسر ميكنند. به همين دليل براي رويارويي مقابل آنها در كشورشان بايد با دقت و به صورت حرفهاي عمل كنيم.
نيكبخت ادامه داد: براي موفقيت در دور اول ليگ قهرمانان آسيا حريف اصلي پرسپوليس، الشباب عربستان است. آنها تيمي حرفهاي و باسرمايه هستند.
وي خاطرنشان كرد: تجربه بازي برابر تيم هاي عربستاني را دارم. اميدوارم در تمام بازيها در حد و توان خود ظاهر شويم و به فكر اتفاقات روز آخر نباشيم.
نيكبخت يادآور شد: با كمك بازيكنان و تلاش مسئولان باشگاه و كادر فني اميدوارم پرسپوليس در ديدار فينال حاضر باشد. مطمئن باشيد در اين راه از هيچ تلاشي دريغ نخواهيم كرد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص گروههاي ديگر ليگ قهرمانان آسيا گفت: پتانسيل فوتبال ايران بالا است. همين مورد لرزه بر تن تيمهاي ديگر مياندازد. اگر اسير اتفاقات فوتبال نشويم هر چهار تيم ايراني شايسته حضور در مراحل بعدي هستند.
نيكبخت درباره پرداخت بدهياش به كميته انضباطي عنوان كرد: خواهش مي كنم دست از سر من برداريد. در اين باره با مسئولان باشگاه و شريفي؛ رئيس كميته انضباطي؛ صحبت كردم و قرار است به زودي اين پول را به آنها پرداخت كنم و در اين خصوص هيچ مشكلي وجود ندارد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس درباره مصدوميتش در تمرين امروز گفت: مشكل خاصي ندارم. فقط كمي بي احتياطي كردم ولي خوشبختانه مورد خاصي نيست و در تمرينات حضور پيدا خواهم كرد
داریوش مصطفوی پس از گذشت تنها هفت ماه فعالیت در سمت مدیرعاملی باشگاه پر طرفدار پرسپولیس تهران از این مقام برکنار شد. او در گفتگو با بخش فارسی دویچه وله از علل این برکناری و مشکلات ریشه دار فوتبال ایران میگوید.
داریوش مصطفوی روز دوشنبه پنجم ژانویه پس از گذشت تنها هفت ماه فعالیت در سمت مدیرعاملی باشگاه پر طرفدار پرسپولیس تهران به دستور سازمان تربیت بدنی ایران از این مقام برکنار شد.
او که یکی از چهره های سرشناس فوتبال ایران محسوب میشود و پس از انقلاب دو دفعه نیز ریاست فدراسیون فوتبال ایران را بر عهده داشت، در گفتگو با بخش فارسی دویچه وله از علل برکناری خود و گرفتاری های ریشه دار فوتبال ایران سخن میگوید.
دویچهوله: آقای مصطفوی چه عللی باعث استعفای شما از سمت مدیرعاملی باشگاه پرطرفدار پرسپولیس تهران شد؟
داریوش مصطفوی: دربارهی رفتن من به پرسپولیس باید بگویم ما همیشه با فوتبال بودهایم. من حدود چهل سال است که با فوتبال هستم و سی سال هم هست که در سطح مدیریت فوتبال دارم کار میکنم. بعد از این که از فدراسیون فوتبال با آن شکل بردن تیم به جام جهانی ۹۸ آمدم کنار، یک بار هم دبیر موقت شدم که در آنجا هم مشکلاتی برای من درست شد. ولی بهر صورت ماندم، چون علاقه دارم به فوتبال، علاقه دارم به مملکتم و میخواهم که این فوتبال جلو برود. ولی دیگر بعد از ۶۴ سال احساس کردم با این هفت ماهی که من در باشگاه پرسپولیس بودم، کارها دارد روز به روز سختتر میشود و ما نمیتوانیم خودمان باشیم و نمیتوانیم کار بکنیم و حتما بهتر از ما هستند که دارند میآیند و کار میکنند. ولی بهر صورت ما با فوتبال هستیم، علاقمند هستیم و امید هم داریم که فوتبال مملکتم با همهی این گرفتاریها به جلو برود.
دویچهوله: در بارهی این گرفتاریها و مشکلاتی که الان به آن اشاره کردید، لطفا کمی شفافتر توضیح بدهید؟
داریوش مصطفوی: من فکر میکنم بعد ازاین همه کار و کوشش، بازیکن تیم ملی بودن، بردن تیم به جام جهانی و بردن تیم در جام ملتهای آسیا و به آن شکل که حق ما را عربها خوردند و سوم شدیم و قهرمان کردن باشگاههای پیروزی و استقلال و پاس در مسابقات آسیایی، همهی اینها، فاکتورهای لازم را برای اینکه آدم بتواند یک باشگاه و نه تنها یک باشگاه، بلکه همهی باشگاهها را اداره بکند دارد. ولی اختلاف سلیقه هم هست. در همهی دنیا هم اختلاف سلیقه هست و ما هم اختلاف سلیقه داریم. ولی اختلاف سلیقهی ما آن جوری نبود که فنی باشد. بهر صورت همان طرفداران کوچک هستند که مانع حرکت ما به سمت جلو میشوند و بهر جهت هدایت هم میشوند، طرفداری هم میشوند و حتا میتوانم به شما بگویم که تامین هم میشوند که آدمهایی مثل ما نتوانند کار کنند و کنار بروند. ما پیش خودمان شرمنده نیستیم. آن چیزی که در چنته داشتم عرضه کردیم. خیلی طاقت آوردم، خیلی فشار رویام بود. ولی بهخاطر مملکت، به خاطر وجود جوانانی که در مملکت دارند زندگی میکنند، به خاطر علاقمندان، به خاطر هواداران همهی مصائب را تحمل کردم، ولی دیگر نشد. امیدوار هستم کسانی که میآیند، بتوانند کار بهتری از ما انجام بدهند.
دویچهوله: در اینجا اجازه بدهید مقایسهای میان دو تیم پرطرفدار آلمان و ایران، یعنی بایرنمونیخ و پرسپولیس، بکنیم. تیم بایرنمونیخ هم شروع ضعیفی در این فصل فوتبال بوندس لیگا داشت و مانند پرسپولیس مدافع عنوان قهرمانی جام باشگاههای کشور بود. این شروع ضعیف بایرنمونیخ موجب بوجود آمدن موج شدید انتقادات طرفداران و کارشناسان شد. اما تیم بایرنمونیخ در طول هفتههای پایانی نیم فصل رفت به حالت انسجامیاش مجددا بازگشت. در این مقایسه شما چه فرقهای مشهودی را با پرسپولیس میبیند و چه نکات مشابهی را هم در این میان پیدا میکنید؟
داریوش مصطفوی: سیستم مدیریت در کشورهای اروپایی برای فوتبال با توجه به قدمتشان، با سیستم مدیریت در مملکت ما خیلی فرق دارد. باشگاههایی مثل بایرنمونیخ را فوتبالیستهای قدیمی، پیشکسوتان قدیمی و تحصیلکردگان فوتبال قدیمی اداره میکنند و میچرخانند. اینها، مثل فرانتس بکنباور و یا بازیکنانی که در گذشته بودند و الان هیئت رییسه باشگاه بایرنمونیخ هستند، همه یکی هستند. همه ید واحدی هستند. اگر ۵ نفر باشند، هر ۵ نفرشان یکجور فکر میکنند، چون فوتبالی هستند. ولی در باشگاههای مملکت ما این طور نیست. سیستم مدیریت یک باشگاه با سیستم مدیریت باشگاههای دیگر فرق میکند. سیستمهای مدیریت دو سیستم متفاوت است. سیستم مدیریتی که در داخل مملکت ما باشگاهها را اداره میکند، از نظر فوتبالی سیستم مدیریت قوی نیست. ممکن است سیاسیون بیایند و کارها را بگیرند و کار بکنند. ولی در آن هیئت رییسه که من بودم، نمیتوانم به شما بگویم که افراد فوتبالی قویای بودند. شما میدانید که برای اینکه فوتبال مملکت جلو بره و پیشرفت کنه، باید برای باشگاهی مثل پرسپولیس چیزی حدود ۲۰ میلیارد تومان در سال هزینه بشود. بخصوص که باشگاه پیروزی هم امسال میخواهد در مسابقات جام باشگاههای آسیا بازی بکند. اما بهر صورت ما موفق بودیم. بجز این دو بازی آخر ملوان و ذوب آهن که من کمتر وقت کردم با بچهها و مربیان و بچههای کادر فنی جلسه بگذارم، بچهها بسیار ضعیف ظاهر شدند و این دو بازی که با ملوان و پیروزی کرد در حد تیم پرسپولیس نبود، باقی بازیها را من مسئولیتاش را قبول میکنم و بسیار قوی ظاهر شدیم. بهرجهت مسئلهی داوری و سلیقه هم هست. داوران ما اشتباه میکنند، ولی خلاف نمیکنند. در مملکتی که ۱۸ تیم دارد و همه بودجههایش را بجز ملوان و ابومسلم و استقلال اهواز، همگی آنها هم، ۱۵تا، ۱۶تا، ۱۴تا تیم، از نظر مالی از ما قویتر هستند، ما بسیار خوب کار کردیم و از تاریخ دوم تیرماه سال گذشته تا دیروز که من مشغول به کار بودم، چیزی حدود شش ماه و خردهای من بسیار راضی هستم. منتها شما میدانید که فوتبال یک جریان سیال است. امروز را میطلبد. نخوانده آدم نمیتواند استاد دانشگاه بشود. این گله را من از فدراسیون فوتبال هم دارم که جوانهایی مثل پیروانی، قلعهنویی یا افرادی مثل اینها را به کشورهای خارج نمیفرستد، به دورههای مربیگری طولانی مدت نمیفرستد و آن چیزی که را مربیان ما میدانند، از خودشان میدانند. از علمیست که از تلویزیون میگیرند، از مطالعهی کتابهایشان میگیرند. در تیمهای بزرگی مثل بایرنمونیخ حضور نیافتهاند، در کنار مربیان بزرگ نبودهاند. بهر صورت همین که میبینید، نتیجهی خون دل خوردنها، زحمات و کوششهای آدمهایی مثل من و امثال من است. اگر ما هم نباشیم ممکن است همین فوتبالی هم که شما دارید دربارهاش صحبت میکنید، این هم وجود نداشته باشد.
دویچهوله: یکی از عملکردهای شما که در دوران فعالیتتان مورد انتقاد قرار گرفت، آوردن مجدد افشین قطبی با یک رقم نجومی و رکوردی به سمت سرمربیگری پرسپولیس بود. در این مورد چه چیزی میتوانید بگویید؟
داریوش مصطفوی: ما قطبی را در دو شخصیت، در دو وجه میتوانیم مطالعه بکنیم. آن قطبی که در سال گذشته به مملکت ما آمد، زحمتی بود که آقای کاشانی کشیدند و ایشان را آوردند. قطبی را در آن زمان کسی نمیشناخت و میدانید که مربی که گمنام باشد و تیماش را قهرمان نکرده باشد، یک هزینه برمیدارد و وقتی که آمد توی این مملکت و معروف شد، قراردادش چیز دیگری خواهد بود. کل پولی که به آقای قطبی دادیم چیزی حدود ۷۰۰ میلیون تومان بود که شما میدانید از این ۷۰۰ میلیون تومان، یعنی چیزی حدود ۷۰۰ هزار دلار و این پول، نه هزینهی نجومی هست، نه قرارداد بزرگ است. اکثر مربیان ما در داخل مملکت هم همین حدود هزینهها را دارند. بنابراین، این ساخت و پرداخت روزنامههاییست که دوست نداشتند داریوش مصطفوی و قطبی در این ماجرا ثابت باقی بمانند. این طورنبود. قطبی هم آدمی بود، انسان شریفی بود. طاقت نیاورد. خیلی جاها تو کارشان گذاشتند و ایشان رفتند. رفتند دیگر، دلش میخواست برود و رفت. ما هم اصراری به ماندن ایشان نکردیم. ولی این که میگویند رقمهای نجومی وسنگین، این طور نیست. بخدا این طور نیست. من داخل این مملکت هستم و میتوانم با اسناد هزینه، با شما صحبت کنم. ما که در هیچ جای این مملکت نه پارتی داریم و نه دوستانی که بتوانند از ما دفاع بکنند. آن چه هست امروز، یک حملهی سنگینی بود که به قطبی و من وارد شد و تا حدودی هم موفق شدند و بهر صورت بایست در آینده دید که چقدر موفقیت در این امر نصیب کسانی بوده که به ما حمله کردند.
دویچهوله: یکی دیگر از موارد انتقاد از شما این بود که خیلیها مانند فرشاد پیوس، ملیپوش پیشین فوتبال ایران گفته بودند چه طور میتواند یک شخص استقلالی و تاجی آبیپوش مانند داریوش مصطفوی در سمت مدیرعاملی رقیب دیرینه، یعنی پرسپولیس، انجام وظیفه بکند!
داریوش مصطفوی: من جواب این بچهها را نمیتوانم بدهم. شما میدانید که ما مدیر ملی هستیم. وقتی من رییس فدراسیون بودم بیست باشگاه مثل پرسپولیس زیردست من بوده و من با آنها کار میکردم و تعامل داشتم. او هم شاید از این میدید که ما در باشگاه پیروزی میتوانیم یک سرمربی و یک مربی داشته باشیم. اگر این همه پیشکسوتهای پیروزی بخواهند همهشان سرمربی و مربی باشند و همهشان پیروزی باشند، این جریان امروز بوجود میآید. به نظر من این انتقاد بسیار خوب است، ولی یکبار. اگر هر روز ما روزنامهها را بازکنیم و این حرفها باشد، دیگر انتقاد نیست و غرضورزی است. و من حاضر نیستم جواب کسی را بدهم، چون شأن و شخصیت من بالاتر از این حرفهاست که جواب کسانی را بدهم که درکی صحیح از مسئلهی فوتبال ندارند یا با غرضورزی این حرفها را میزنند. یک مقدار مسئله شخصی میشود. بنابراین ضمن رعایت کامل و با احترام کامل به گفتههای ایشان، من دلم میخواهد شما در تهران به نظرات مردمی که فوتبال را دوست دارند و فوتبالی هستند و علاقمند به باشگاه پیروزی هستند مراجعه بکنید. وگرنه امروز من میتوانم یک روزنامه باز کنم و نظرشما را دربارهی هر کسی بگیرم و اگر مورد نظر خودم بود، مورد نظر شخص سردبیر و مسئول روزنامه بود چاپ کنم. شما این را اطمینان داشته باشید که هر کسی این حرفها را زده، روزی پشیمان خواهد شد و آن روز دیگر دیر است.
دویچهوله: پرسش آخر ما آقای مصطفوی. آیا شما خودتان تصور میکنید که یک روزی فرا برسد که فوتبال کشور ایران از بیماری کمرشکن حاشیهگرایی نجات پیدا کند؟
داریوش مصطفوی: فوتبال در همه دنیا حاشیههای مخصوص خودش را دارد. در آفریقا، در آمریکای جنوبی، در اروپا و در آسیا حاشیههای مخصوص خودش را دارد و این حرفها امکان دارد در بیشتر کشورهای آسیایی هم جریان داشته باشد. ولی من امیدوارم که فوتبال مملکت ما با مدیریت ثابت، مدیریت پایدار به مقامهای بزرگی در دنیا دست پیدا کند. یک روز به آقای هاشمیطبا که رئیس سازمان تربیت بدنی و معاون رییس جمهور بودند، وقتی به من گفت شما رییس فدراسیون هستید، من ازایشان خواهش کردم که شما دو سال در کار من دخالت نکند. تیم را من به جام جهانی میبرم و ایشان پذیرفت و تیم ما به جام جهانی ۹۸ رفت. و امروز هم میشود. امیدوارم که مسئولین بلندپایهی مملکت ما به این فکر برسند که با کمکهای مالی خودشان به فوتبال و عدم دخالت افراد سیاسی در داخل فوتبال، اجازه بدهند فوتبالیها درایت خودشان را به ثبوت برسانند
در گفت و گو با فارس
پيرواني: مي خواهيم مسافر توكيو باشيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي حضور در فينال ليگ قهرمانان آسيا ميخواهيم مسافر توكيو شويم.
افشين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تمام تيمها در گروه پرسپوليس قدرتمند هستند. همه دوست دارند در اين مسابقات حساس قهرمان شوند پس به هيچ عنوان كار سادهاي پيش رو نداريم. بايد در تمام بازيها با انگيزه و تمركز بالا به ميدان برويم.
وي افزود: تمام تيمها ميدانند در ايران مشكل خواهند داشت. ورزشگاه آزادي 100 هزار هوادار با پرچم و پيراهن قرمز در خود جاي خواهد داد و حتي يك جاي خالي نخواهد ماند. مطمئن هستم آسياييها از حضور در ايران و بازي مقابل پرسپوليس وحشت دارند. اين يك نكته مثبت براي ما است. در خارج از خانه هم امتياز بايد به فكر كسب امتياز باشيم.
وي ادامه داد:
سرمربي تيم پرسپوليس خاطرنشان كرد: الغرافه و فوتبال قطر را با توجه به حضور يك سالهام و همچنين بازي كردن علي كريمي در آن كشور تا حدودي ميشناسم. از الشارجه امارات نيز طي دو روز گذشته اطلاعات كامل و جامعي به كمك دوستانم گرفتهام.
پيرواني افزود: از الشاب عربستان كه همه ميگويند حريف اصلي ما است شناخت كافي ندارم. سعي ميكنم در چند روز آينده فيلمهاي اين تيم را نگاه و به طور كامل اين تيم را شناسايي كنم.
پيرواني يادآور شد: اگر پرسپوليس هميشگي باشيم هيچ تيمي جلودار ما نخواهد بود. بايد با فراموش كردن مشكلات به فكر موفقيت پرسپوليس باشيم.
پيرواني عنوان كرد: پرسپوليس ميخواهد در ديدار فينال ليگ قهرمانان آسيا در توكيو حاضر باشد. قهرماني در آسيا هدف اصلي ما است.
وي در خصوص شرايط فعلي پرسپوليس و تغييرات در اين تيم گفت: من هم مثل تمام بازيكنان ممنوعالمصاحبه هستم و فقط در مورد ليگ قهرمانان آسيا صحبت مي كنم
تمرين پرسپوليس/
جديت سعداوي و رقابت كريمي و نيكبخت واحدي
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس صبح امروز از ساعت 11 در زمين شماره 2 راهآهن پيگيري شد.
در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن، كار با توپ در محوطه دايرهاي ميانه زمين، حركت روي موانع، حفظ توپ و پرسينگ در يك دوم زمين پرداختند. سپس در 3 گروه به سانتر از جناحين و ضربه به گل، شوت زني و فوتبال دستگرمي تمرينات خود را پيگيري كردند.
بازيكناني كه در گلزني موفق نبودند از سوي سعداوي جريمه شدند. همچنين حقيقي و الياسي هنگامي كه عملكرد ضعيفي داشتند جريمه شدند.
* در ابتداي تمرين بازيكنان به مدت 25 دقيقه با پيرواني در جلسهاي شركت كردند.
* حدود 100 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند.از اين جمع 15 نفر را بانوان تشكيل ميدادند. آنها با صداي بلند از پشت ديوار افشين پيرواني، علي كريمي،كريم باقري و عابدزاده را به شدت تشويق ميكردند.
* محمد منصوري به دليل مصدوميت در تمرين امروز شركت نكرد و فقط نظارهگر بود.
* در تمرين امروز افشين پيرواني بيشتر نظارهگر بود.
* نسبت به روزهاي گذشته نعيم سعداوي با جديت بيشتري با بازيكنان برخورد كرد و به آنها بارها تذكر داد.
* كريم باقري، مازيار زارع، ايوان پتروويچ، محمود خوردبين، مهدي واعظي و پرويز كماسي غايب بودند.
* افشين پيرواني به عليرضا حقيقي هشدار داد در هنگام خروجها از دروازه دقت كافي را داشته باشد و بي مورد دست به اين كار نزند.
* رقابت علي كريمي و نيكبخت واحدي براي گلزني بسيار جالب بود. آنها بارها با يكديگر به شوخي پرداختند.
* زرافشان يكي از عكاسان پيشكسوت اصحاب رسانه در تمرين امروز حضور پيدا كرده بود.وي با استقبال گرم افشين پيرواني و بازيكنان مواجه شد. آنها دقايقي تمرين را ساكن نگه داشتند و به احترام اين عكاس پيشكسوت با وي روبوسي كردند.
* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 13 به پايان رسيد و فردا پيگيري ميشود
تكرار/روز دوشنبه صورت مي گيرد
برگزاري جلسه معارفه انصاري فرد و تقدير از مصطفوي
خبرگزاري فارس: جلسه معارفه مدير عامل جديد باشگاه پرسپوليس عصر روز دوشنبه هفته آينده برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بر اساس اعلام مسئولان باشگاه پرسپوليس عصر روز دوشنبه هفته آينده جلسه معارفه انصاري فرد برگزار خواهد شد.
در اين جلسه قرار است از داريوش مصطفوي به دليل زحمات 6 ماههاش در باشگاه پرسپوليس تقدير وتشكر و عباس انصاري فرد به صورت رسمي به عنوان مدير عامل باشگاه معرفي شود.
مكان اين جلسه قرار است تا دو روز آينده مشخص شود و قرار است نفراتي از سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال در اين مراسم حضور داشته باشند
/تكرار/هفته آينده
بخش دوم پيشقرارداد بازيكنان پرسپوليس پرداخت مي شود
خبرگزاري فارس: رئيس هئيت مديره باشگاه پرسپوليس از پرداخت قسط دوم پيش قرارداد بازيكنان و كادر فني تيم در هفته آينده خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي اعلام كرد قسط دوم پيش قرارداد بازيكنان و كادر فني و كليه پاداشهاي معوقه بازيكنان پرداخت خواهد شد تا آنها با خيالي آسوده در ديدار برابر فولاد خوزستان به ميدان بروند.
در گفت و گو با فارس
مصطفوي: خوشحالم با رفتن من بازيكنان به پولشان مي رسند
خبرگزاري فارس: مدير عامل مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحالم با رفتن من شرايطي ايجاد مي شود تا بازيكنان به پولشان برسند.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در 6 ماه گذشته روزهاي سختي را سپري كردم. دوست ندارم دليلي بياورم كه كارهايم را توجيه كنم. مديريت من مشكلي نداشت و فقط به خاطر آسايش و آرامش پرسپوليس استعفا كردم.
وي افزود: به خاطر حل مشكل بازيكنان كه يك ماه پيش بايد آن را برطرف مي كردم و قسط دوم را به بازيكنان ميدادم استعفا كردم. به هر دري كه زدم منابع مالي به دستم نيامد.
مصطفوي ادامه داد: رفتن از پرسپوليس برايم سخت بود. فقط از يك بابت خوشحالم كه ديگر در ورزشگاه آزادي عليه من پس از بردها و باختها شعار سر نميدهند. اين باعث خرسندي من است. اميدوارم براي مدير عامل جديد هرگز اين اتفاق پيش نيايد.
مدير عامل مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص نظرسنجي برنامه نود گفت: خوشحالم مردم تا حدي با من موافق بودند و اعلام كردند مديريت باعث نتايج بد پرسپوليس نبود. از تمام آنها تشكر ميكنم.
مصطفوي خاطرنشان كرد: اميدوارم انصاريفرد در هيئت مديره پرسپوليس بهترين جايگزين براي من باشد. از او ميخواهم در راستاي نظرات اعضاي هيئت مديره حركت كند و در خارج از اين چارچوب عملي انجام ندهد.
مصطفوي افزود: پرسپوليس تيم بزرگ مردمي است كه چشم 30 ميليون هوادار و هزاران مسئول به اين تيم است. اين باشگاه هيچ وقت تكيه بر يك نفر نداشته است.
وي تاكيد كرد: با هدايتي اختلاف نظر داشتم. همه اين موضوع را ميدانستند. او اعلام كرده بود دوست ندارد تا من در باشگاه باشم پول خود را خرج كند. اين هم نظر ايشان بود و به آن احترام ميگذارم، اما حالا در بيرون باشگاه با او بهترين رفيق هستم و هيچ وقت مسائل را با هم آميخته نميكنم.
مصطفوي عنوان كرد: در ديدار برابر پيكان، هدايتي را در آغوش گرفتم اين يك فيلم نبود بلكه واقعيت بود. چون در آن زمان در وقتي كه به ورزشگاه مي رفتيم دوست داشتيم به هر نحوي پرسپوليس موفق شود.
مصطفوي يادآور شد: سازمان تربيت بدني به باشگاه كمك كرد. هزينههاي هدايتي هرگز فراموش نميشود اما امروز خوشحالم كه با رفتن من بازيكنان به راحتي پول خود را دريافت مي كنند و دوباره بمب خبري در انتظارشان است. از مهندس عليآبادي و اعضاي هيئت مديره تشكر مي كنم كه براي من و باشگاه پرسپوليس كم نگذاشتهاند.
مصطفوي تصريح كرد: طبق مصوبه مجمع باشگاه پرسپوليس مدير عامل بايد نظر هيات مديره را در باشگاه پياده كند. من اين كار را كردم. هيچ يك از اعضا در باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس حق اين را ندارد كه تصميم خود را بر هيئت مديره ديكته كند. اين خارج از چارچوب مجمع باشگاه پرسپوليس است.
انگاري بعد از اومدن از استقلال اهواز به ... مادرش هم فوت کرده بود و الان پدرشنقل قول:
فيروز كريمي عزادار شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صباي قم عزادار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي به دليل از دست دادن پدر خود عزادار شد.
پدر كريمي كه با بيماري روبرو بود شب گذشته دار فاني را وداع گفت.
ما هم به نوبه ي خودمون تسليت ميگيم
شب گذشته
پيرواني با رئيس هيات مديره پرسپوليس ديدار كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس شب گذشته به مدت 2 ساعت با هدايتي ديدار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي پس از جلسه روز گذشته هيات مديره با افشين پيرواني به مدت دو ساعت ديدار كرد.
در اين جلسه هدايتي مصوبات جلسه هيات مديره را كه درخصوص مسائل فني بود به پيرواني اعلام كرد. پيرواني نيز مشكلات تيم و مسائل مالي را با هدايتي در ميان گذاشت.
در پايان اين جلسه هدايتي قول هر گونه امكانات لازم را به پيرواني داد و اعلام كرد وي با قدرت به كار خود ادامه دهد.
همچنين قرار است يك دروازهبان و يك دفاع چپ براي بازي در ليگ قهرمانان آسيا به زودي با نظر پيرواني به اين تيم بپيوندد.
به گفته هدايتي
بمب خبري پرسپوليس دوشنبه اعلام مي شود
خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس از اعلام بمب خبري تا روز دوشنبه خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي به هواداران وخبرنگاران قول داده خبرهاي خوشي براي پرسپوليس در راه است.
هدايتي اعلام كرده اين خبرها جزء بمب خبري جديدش خواهد بود و روز دوشنبه در مراسم معارفه انصاريفرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام خواهد شد