با مد 007 بازی میکنم . روش هوش مصنوعی ریختم . (یه فایل زیب بود که داخلش 5تافولدر data بود یکی شو کپی کردم.)نقل قول:
منظورتو از خط دوم اصلا نفهمیدم . دوس دارم دشمنام تو کل زمین مثل ویروس نیرو بسازن . میشه ؟؟
Printable View
با مد 007 بازی میکنم . روش هوش مصنوعی ریختم . (یه فایل زیب بود که داخلش 5تافولدر data بود یکی شو کپی کردم.)نقل قول:
منظورتو از خط دوم اصلا نفهمیدم . دوس دارم دشمنام تو کل زمین مثل ویروس نیرو بسازن . میشه ؟؟
با اتم نزننقل قول:
نیرو بزن حمله کن نابودش کن
اتم که نشد بازی :دی
همه جای مپ که نمیشه !نقل قول:
فقط رو لولهای سخت تر نیروهای usa معمولا هرجا ریسورس باشه فوری یه supply center میزنن و غارتش میکنن
مد کنترا رو ازکجا بگیرم
بهترین نسخه ی کنترا
بازیش دیگه اصلا قشنگ نیست برام . یا اینقد نیرو میرزن که اصلا نمیشه مقاومت کرد یا همیشه درحال کتک خوردنن . اصلا مبارزه تنگا تنگ نداریم .
این ورژن جدیده نمیدونید که میاد ؟
از سایت moddb... سرچ باید بزنی مثلا contra mod میاد.نقل قول:
من گفتم که شما اون AI Fix رو نصب نکنی بهتره. فقط مد کنترا باشه بسه.نقل قول:
اون چیزی که میگی، مربوط میشه به نقشه، نه مد یا هوش مصنوعی. من یه بار یه نقشه ساختم برای جنرالز، از این نقشه ها که بازی میکنن و به اصطلاحی Single Player هستن وگرنه اکثر نقشه ها بازی نمیکنن و Multiplayer هستن.
توی نقشه مشخص میکنید که یه بازیکن، چجور بیس میسازه، تا کجا Defense میسازه و از چه مسیرهایی حمله میکنه. یه محدوده مشخص میکنید برای ساختن ساختمونهای اصلی، یه محدوده مشخص میکنید برای ساختمانهای دفاعی و سه نوع مسیر حمله. یه مسیر حمله اصلی، یکی برای حمله ی حرفه ای تر و یکی برای اینکه از پشت حمله کنن(Flank یا Back Stab). بنابراین به مد و هوش مصنوعی هیچ ربطی نداره.
نقشه ی 6 نفره ی Green Pastures برای بازی به شدت توصیه میشه. 3v3 بازی کنید همه هم Insane :n10:
ممنون گرفتم اموزششو چقد سخته ساختش .نقل قول:
بعد ببخشید insane چیه ؟
اگر Contra نصب کردید، بجای Very Hard توی جنرالز اینجا Insane داریم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت mod db گرفتم داداشی
حالا میشه ترتیب نصبشون رو برام بنویسی
یه مرحله گیر کردم . اونجا که 3 تا پل هست . تو جنرال 1
همه پایگه های دشمن رو نابود کردم . نمیدونم چی کار کنم . قسمت سوم چین هست .
Fix ها رو کلا کاری نداشته باش باشون... بیشتر خراب میکنن تا درست کنن.نقل قول:
پوشه ی Contra رو اگر توش فایل Launcher هست، کپی کن کنار پوشه ی Generals Zero Hour بعدش برو تو پوشه Contra و فایل Launcher رو اجرا کن و نهایتا Install and Launch رو بزن. تمومه.
جنرالز 1؟ عهههه؟ فکر کنم بیش از 9 سال پیش بازیش کردم :n02: میشه عکس بذاری؟ من که اصلا یادم نیست. :n02:نقل قول: