"اردلان آشتياني" به يك باشگاه عربي ميپيوندد
هافبك جوان تيم پرسپوليس تهران از حضورش در يكي از تيمهاي كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس خبر داد.
"اردلان آشتياني" روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود : از چند باشگاه عربي پيشنهاداتي دريافت كردهام كه به احتمال فراوان به يكي از اين باشگاهها ميروم.
وي ادامه داد: هماكنون محمدحسن انصاريفرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس، پيگير وضع انتقالم به يكي از اين تيمهاست.
آشتياني درباره دلايل رفتنش از باشگاه پرسپوليس گفت : آري هان سرمربي هلندي اين تيم به من گفت كه فصل آينده ، شانس زيادي براي قرار گرفت در تركيب اصلي اين تيم وجود ندارد.
هافبك جوان تيم پرسپوليس كه يك فصل ديگر با اين تيم قرارداد دارد، اظهار داشت : فصل گذشته ۱۷بار با پيراهن پرسپوليس به ميدان رفتم اما حاضر نيستم در طول فصل در نيمكت ذخيره اين تيم بنشينم.
وي خاطر نشان كرد : درحال حاضر مذاكراتي را با چند تيم ليگ برتري انجام دادهام اما تمامي اين مذاكرات، پس از روشن شدن حضورم در تيمهاي عربي مشخص ميشود.
"امير قلعهنويي ": "مرفاوي " با استقلال موفق ميشود
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره حضور "صمد مرفاوي" در راس كادر فني تيم استقلال تهران گفت : مطمئن هستم كه مرفاوي ميتواند در كارش موفق شود.
"امير قلعه نويي" روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهارداشت هيچ نگراني از بابت اينكه مرفاوي در استقلال موفق نميشود ندارم زيرا كادرفني اين تيم سه سال است با يكديگر كار ميكنند و هماهنگي و همفكري لازم را بهدست آوردهاند.
وي ادامه داد: در كادر فني اين تيم تغييراتي صورت نگرفته است و من هم در امور فني به اين تيم كمك ميكنم.
سرمربي سابق تيم استقلال تهران درباره حضورش در تمرين استقلال گفت :
استقلال خانه من است و من با اين تيم به قهرماني ليگ برتر دست يافتم همچنين من در جلسه معارفه صمد مرفاوي دوست قديمي و همكارم شركت كردم .
وي افزود: خوب ميدانم بزرگان استقلال از جمله فكري و منصوريان در راه كمك به مرفاوي از هرگونه تلاشي دريغ نكرده و براي ادامه و استمرار موفقيتهاي اين تيم پا به پاي مرفاوي حركت خواهند نمود.
قلعهنويي با تقدير از مديران باشگاه استقلال كه در تركيب كادر فني اين تيم تغييري ايجاد نكردند ، گفت : با اين كار تركيب كادر فني ثابت ماند و جا دارد كه از مسوولان باشگاه به خاطر اين امر تقدير كرد.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به دوران خوش خود در تيم استقلال افزود: در مدت سه سال گذشته فراز و نشيبهاي فراواني با اين تيم داشتم كه حاصل آن موفقيت در ليگ برتر و شركت در جام باشگاههاي آسياست.
وي درباره حضور خود و كادر فني تيم ملي بر سر تمرينات تيمهاي ديگر گفت:
با شروع ليگ قطعا اين كار را به همراه همكارانم خواهم كرد و حتي بايد در مسابقات بيشتر حضور داشته باشم تا بازيكنان لايق را انتخاب كنيم.
قرارداد عماد رضا بااستقلال تهران يكساله است
مدير برنامههاي عماد محمدرضا مهاجم ملي پوش عراقي گفت: قرارداد انتقال اين بازيكن به تيم فوتبال باشگاه استقلال تهران يكساله است.
بهگزارش الجزيره اسپورت ، خالد محمد تصريح كرد: مراحل قانوني انتقال اين بازيكن بهتيم استقلال بطور كلي پايان يافته و حضور اين بازيكن در تيم استقلال تهران قطعي شده است .
او گفت : اين بازيكن پس از ديدار تيمهاي ملي عراق و فلسطين كه قرار است ۲۶مرداد جاري در امان مركز اردن برگزار شود ، بهاردوي استقلال ملحق مي شود .
مدير برنامههاي عماد رضا بهمبلغ قرارداد انتقال اين بازيكن اشارهاي نكرد.
از سويي ، بخش عربي خبرگزاري فرانسه گزارش داد : دست اندركاران تيم استقلال ايران بابه خدمت گرفتن عماد رضا كه مهارت بسيار بالايي در گلزني دارد، سعي در تقويت خط حمله اين تيم دارند.
اين خبرگزاري افزود: درخشش اين بازيكن با تيم فولاد اهواز در فصل گذشته ليگ ايران موجب شده تا شماري از باشگاههاي ايران از جمله استقلال تهران خواهان وي شوند.
خبرگزاري فرانسه ميافزايد: عماد رضا ۲۵ساله يكي از بهترين مهاجمان حال حاضر تيم ملي عراق است و نقش بسزايي در قهرماني تيم ملي عراق در دوره گذشته بازيهاي غرب آسيا در دوحه قطر داشت ضمن اينكه تيم اميد عراق در المپيك ۲۰۰۴آتن با اين بازيكن موفق به كسب مقام چهارم شد.
او پيش از انتقال به فولاد ايران ، در تيمهاي الزوراء عراق والوكره قطر نيز توپ زده است.
.:: جديدترين اخبار از مسابقات فوتبال و نتايج آنها + شبكههاي پخش ::.
با سلام.
در اينجا جديدترين نتايج فوتبال را بهمراه شبكه ماهواره اي كه از آن پخش مي شوند را خواهم گذاشت.