با سلام
دوستان کیفیت تصاویر بین x.vision 121 و 131 یا 333 در پخش تلویزیونی چقدر تفاوت داره ؟
Printable View
با سلام
دوستان کیفیت تصاویر بین x.vision 121 و 131 یا 333 در پخش تلویزیونی چقدر تفاوت داره ؟
با عرض ادب و سلام خدمت همه ی دوستان, من یک مانیتور تی وی ال جی مدل 2794 دارم که لیست کانال های دیجیتال رو می گیره اما وقتی داخل کانال ها میرم تصویر سیاه میشه و پیغام hdservice رو نشون می ده , کسی می تونه کمکم کنه ؟ متشکرم
شبكه iFILM درروز عيدمبعث درتاريخ 8 تير ماه برروي گيرندهاي ديجيتال قابل دسترسي ميباشد .لازم به ذكر است اين شبكه به دوباندصداي عربي وفارسي برنامه پخش ميكند.
براي دريافت اين شبكه در8 تير ماه فقط كافيست گيرنده ديجيتال ويا تلويزيون ديجيتالي خودرا اسكن كنيد
منبعکد:www.ifilmtv.ir
با سلام خدمت دوستان
اين مشكل جديدا براي من پيش اومده و قبلا سابقه نداشته :
هنگام ضبط يك كانال تعدادي از كانالها كه متغيرند از دسترس خارج ميشن و مثلا وقتي كانال 2 رو ضبط ميكنم براي كانال 11 مينويسه (ضبط) به نظرتون چكارش شده؟
براي استفاده از قابليت ضبط وديدن يه كانال بايد از يك فركانس باشند!
این شبکه ایرانی است یا عربی؟نقل قول:
این مسئله تا جایی که من یادمه از اول بوده و هنوز هم هست فقط دستگاه دوتیونره می تونه از دوتا فرکانس ضبط بکنه که توی این دستگاه های زیر صدهزار تومان من ندیدم!نقل قول:
گشتم نبود ، نگرد نیست! می سازیم و می جوریم و اراده ایرانی و ... هم جایی وجود نداره!
نقل قول:
از نظر کیفیت ساخت عالی است ولی فعلاً نرم افزارش سرتاپا مشکله
آپدیتش که زبان دستگاه را فارسی می کنه پر از اشکال است
به همون دلیل آپدیت بی کیفیت توی بعضی از تلویزیون ها وقتی از طریق پورت HDMI وصلش می کنی به تلویزیون شبکه ها را بدون صدا نشون میده
از جمله سامسونگ و پاناسونیک خیلی باهاش مشکل داشته
تمام این گیرنده ها وقتی انگلیسی است خیلی خوب است ولی تا فارسی میشه خیلی مشکلاتی که توی حالت انگلیسی نداره وقتی فارسی میشه بهش اضافه میشه
T14+ بخر تا موقعی که آپدیت جدید برای تی 16 نیامده، خیلی بهتر از اینه، پشیمان نمیشی
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
اونهایی که HDMI داره همه اش یک کیفیت داره و اونهایی که نداره هم همه اش یک کیفیت داره!نقل قول:
بابا اینها دیجیتال است، دیگه برفک و ... نداره فقط مشکل هنگ کردن و ... داره
اصفهان شاپ عزيز مگه اوني كه داري با بلوسنس مقايسش مي كني2تيونر نيست 2كانا ل همزمان ضبط نميكنه ويه كانال نشون بده واز همه مهمتر قيمتش زير 90هزاره؟؟؟!؟!!؟!؟!:10:نقل قول:
شبكه IFILM شبكه فيلم وسريال ميباشد ودر روز عيد مبعث 24 ساعته نيز ميگردد .با زدن كليد AUDIO ويا LANG روي ريموت دستگاه ديجيتال خود ميتوان فيلمها وسريالها را دوبله از فارسي به عربي و برعكس. تماشا كرد.نقل قول:
همچنين از آغاز وافتتاح شبكه ورزش -1 در چند ماه آينده خبر داده شده است.