دوست عزیز ؛ توی دفترچه دستگاه نوشته که SD کارت رو تا 2 و مموری کارت رو تا 32 گیگ ساپورت می کنه و فقط هم از فرمت FAT32 پشتیبانی می کنه (متاسفانه من هم مشکل شما رو دارم...!!) :9:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز ؛ توی دفترچه دستگاه نوشته که SD کارت رو تا 2 و مموری کارت رو تا 32 گیگ ساپورت می کنه و فقط هم از فرمت FAT32 پشتیبانی می کنه (متاسفانه من هم مشکل شما رو دارم...!!) :9:نقل قول:
تبریک می گم poonel جان . مبارکت باشه . آخرش برای میزش چی گرفتی ؟ شیشه ای یا چوبی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوره که جناب poonel گفتند . منم اون تیزر رو دیدم . مربوط به دوربین و نحوه ی فیلم برداریش می شه . با تیزرهای تبلیغاتیه دیگش اینجور نیست . پس مطمعن باشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشید 2430 بود اشتب زدمنقل قول:
ممنون. شیشه ای گرفتم و بزرگتر از TV هست. 160 سانته و کشو مشو هم نداره. خیلی خوشگله و کاملاً با VT30 ست هست.نقل قول:
خیلی دوست داشتم عکسشو میزاشتم حال می کردید، فقط چون طرحش انحصاریه و اگه بزارم حتماً سریع کپی میشه نمی تونم عکسشو بزارم.
خیلی نامردی :27:نقل قول:
خیلی دوست داشتم عکسشو میزاشتم حال می کردید، فقط چون طرحش انحصاریه و اگه بزارم حتماً سریع کپی میشه نمی تونم عکسشو بزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار تعیین فاصله استاندارد تا تلویزیونهای HD
تقصیر من نیست. اونکه میز رو طراحی کرده اجازه نداده ازش عکس براتون بزارم. شرمنده ام.نقل قول:
برادر پونل پس ادرس فروشگاه را بزار خرید کنیم
پیام خصوصی شد.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
خسته نباشید
برای استفاده شبکه های معمولی و غیر اچ دی چه تنظیماتی بهترین تصویر رو میده
با تشکر