زیر 10 ملیون خودروی سالم و تمیز به سختی گیرتون میاد ، اگر دنبال خودروی خارجی هستید دوو سیلو گزینه بهتری است . میتونید مدل 77 رو انتخاب کنید .نقل قول:
زیر 10 ملیون خودروی سالم و تمیز به سختی گیرتون میاد ، اگر دنبال خودروی خارجی هستید دوو سیلو گزینه بهتری است . میتونید مدل 77 رو انتخاب کنید .نقل قول:
آقا پوريا سوالي داشتم اينكه صحبتي كرديد در مورد كاهش قيمت خودرو اين كاهش شامل حال پرايد هم ميشه يا نه؟ واقعا حقيقت داره اين امر؟
معلومه شامل پراید هم میشهنقل قول:
منم خودم فعلا صبر میکنم تا ببینم تا چه حدی ارزونتر میشند
اگه بدونم تا چند ناه دیگه افت میکنه حتی تا عید هم که شده صبر میکنم تا یه ماشین بهتری بخرم
البته بیشتر بستگی به صحبتهای جناب روحانی داره (مطمئنم نتیجه مثبت خواهد بود)
ببخشید، کسی می دونه مثلا چه مدت دیگه باید صبر کرد تا ببینیم ارزون میشه یا نه؟
مثلا نتیجه ی صحبتهای رئیس جمهور چه مدت دیگه به نتیجه می رسه؟
آخه من یه کمی عجله دارم و از اون طرف حیفم می آد 4 - 5 تومن ضرر کنم و بعد حسرت بخورم... اگه شما بودید چه کار می کردید؟
[QUOTE=kiachip;266278] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تصميم خودرو رو گرون ميكنه؟
تا ٢ماه ديگه فكر كنم گرونش كنن
[QUOTE=farzadpop;7896418]نقل قول:
اگر بنا بر افزایش قیمت خودروهای داخلی باشد ، صرف با خرید خودروهای خارجی است ، هرچند گران باشد .
لطفا بحث در مورد قیمت خودرو را در تاپیک زیر ادامه دهید
با سپاس
دوستان من یه پراید 131 EX دارم که متاسفانه تصادف کردم باهاش،کاپوت صافکاری شد و گلگیر روی چراغ به اندازه دوبند انگشت رنگش پرید
چقد خورد سره ماشین؟
اون قسمتو رنگ کنم؟
ماشینم 4500 کار کرده
کاپوت رنگی حدود 500 تومن از قیمت ماشینتون کسر میشه .نقل قول:
سلام، پراید مشکی 83 دور رنگ، شاسی ضربه خورده(کشیده شده) چقدر می ارزه؟
سلام
بین 405 SLX و سمند LX کدوم رو انتخاب میکنید ؟ برای مصرف شهری روزانه دو سه ساعت !
و اینکه بهترین مدل سمند LX الان کدومه ؟ تاریخ عرضه " دنا " کی هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]