دوست عزیز ممنونم.نقل قول:
حالا بگو چی بگم که دفعه ی بعدی اگه از دستم در رفت، ضایع نشم.
مممنونم
Sent from my C5303 using Tapatalk
Printable View
دوست عزیز ممنونم.نقل قول:
حالا بگو چی بگم که دفعه ی بعدی اگه از دستم در رفت، ضایع نشم.
مممنونم
اینو بهش نشون بدی کافیه لازم نیست چیزی بگی :دینقل قول:
داشتم به یکی یه پیشنهاد میدادم که اقا (مثلا) از این مدل گوشی بخر، خیلی خوبه.
برگشته میگه ای بابا، من فکر کردم میخوای واسم کادو بخری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
حدود دو سال پیش یکی از دوستانم بعد از دو سه سال بهم پیغام داد که بیا ببینمت و احوالم رو جویا شد. من توی اون زمان به خاطر برخی مسائل نتوسنتم برم ببینمش و در نهایت اون هم دیگه ازش خبری نشد. تا این که امروز خواستم دوباره بهش پیغام بدم ولی نمیدونستم چی باید بهش بگم. به نظر شما چی بهش بگم؟ مثلا از اول چطور شروع کنم؟ ( برای مثال: سلام چطوری علیرضا یا ...)
در ضمن این بنده خدا الان دانشجوی پزشکی هست و نمیدونم رفتارم باید باهاش چی باشه.
یه مشکل دیگه :
چند مدت پیش به یکی از دوستانم پنجاه هزار تومن پول ناقابل قرض دادم :دی، الان حدودا دو سه ماه میگذره و به خاطر اینکه مبلغش خیلی کم هست اصلا روم نمیشه بهش بگم و بیخیالش شدم. به نظر شما کار درست اینجا چی هست؟
سلام دوستان
تو چت گاهی وقتا یکی یه چیز غمگین میگه. جواب "اخی" کاملا بجا هست.
ولی یه جورایی "اخی" دخترونه هست. یه جایگزین ندارین بهم بگین؟؟؟؟
مت پست 3553 جواب +18 ندین
نقل قول:
سلام
بهش بگید یه خورده پول قرض میخواید. اگه پرسید چقدر بگید 50 تومن!
اگه میدونید اون پول رو واسه چی خرج کرده، در مورد اون موضوع صحبت کنید. شاید یادش بیاد!
البته خودم تست نکردم ولی اگه کسی نظری در مورد این روش داره لطفاً بگه. چون منم همین مشکل رو دارم
خب مورد دوم عملا راهی نداره! چون مستقیم یا غیرمستقیم اشاره بشه بهرحال یجوری خواهد بود البته بستگی به شخصیت طرف مقابلتون هم داره اگر میدونید ادم با جنبه ای نیست کلا بیخیال بشید ولی اگر فکر میکنید سهوا فراموشش شده من پیشنهاد میکنم باهم برید بیرون کافی شاپ مثلا بعد سر حساب کردن بگید که حساب منم با شماست دیگه تا بی حساب شیم :n02:نقل قول:
در مورد اول هم خیلی عادی برخورد کنید بعد از اینهمه مدت که نمیشه اول صحبت بیاید فرضا عذرخواهی بابت بهم خوردن قرار...بنابراین طی یک سلام علیک گرم از یک دوست قدیمی احوالپرسی معمول داشته باشید و متظر برخورد و عکس العملش باشید...
بعد هم فکر نمیکنم که ادمهای باجنبه صرف پزشک شدن به صمیمتشون با دوستانشون خدشه ای وارد بشه یا نیازمند برخورد خاصی باشن . من فکر میکنم خودتون باشید از همه حالتها بهتره:n40:
ای بابا...........نقل قول:
- - - Updated - - -
راحت بهش بگید... من یه بار همینطوری راحت بهش گفتم خیلی حال داد:n01: دیگه با دوستمون رودربایستی نداریم که. 50 تومنم کم نیست.نقل قول:
البته همین دوستمون یه بار در موقعیت برعکس به صورت غیر مستقیم گفت که اونم خوب بود. البته من کاملا یادم بود... شایدم اصلا منظورش این نبوده...
گفت که بچه ها من یادم نیست الان بی حسابم دیگه؟ پولی نباید بهتون بدم که؟ (یه همچن چیزی)
سلام دوستای گلم.
من میخام کنفرانس خوب بدم.
اولش رو چیجوری شروع کنم ؟/ ینی چیجوری موضوع رو معرفی کنیم
بعدشم اخرشم چی بگم که کنفراس تموم بشه.
مثلا فقط بگم "از توجه تون متشکرم " خیلی کمه تازشم یه جوریه .
مرسی
سلامنقل قول:
1. با اینا شروع کنید: به نام خدا یا بسم الله الرحمن الرحیم
2. معرفی موضوع: موضوعی ک می خوام در موردش صحبت کنم فلان هست.
بعدشم برید سراغ سر فصل هایی ک قراره توضیح بدید.
3. پایان: ممنون از توجهتون، خیلی ممنون، ازتون تشکر می کنم که وقت گذاشتید و...
به نظرم همین عبارت های کوتاه کافی و رایجه. ضمنا اگر کسی بهتون کمکی کرده، ازش تشکر کنید.
چه طوری میتونه آدم مخ دختر عموشو بزنه؟ سر صبحتو چه جوری باز کنیم؟ به چه بهونه ای بهش پیام بدم؟