این قدر نگران رنگ پریدگی دکمه هاش نباش
Printable View
این قدر نگران رنگ پریدگی دکمه هاش نباش
پراکسی آن آندروید یا همچین چیزی نقش وی پی ان رو بازی میکرد
تو فروم همسایه دیده بودم
پ.ن : فروم همسایه آندروید رو میگم!:دی
یه سوال؟
فرق اساسی Arc و Arc S چیه دقیقا؟ غیر از cpu?
در ضمن مدل cpu و چیز میزاشو بگید.آخه تو سایتها فقط سرعت پردازنده رو نوشته 1.4 گیگ
خلاصه میخوام بدونم فرقشون تو چیه؟
هیچینقل قول:
حافظه داخلی هم 1گیگ شده
مقایسه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و لعنت بر یزید زمونه
این فلش زدن گوشی رو میتونم خودم انجام بدم.چجوری؟؟؟؟به چه دردی می خوره؟
سوال بعد: من گوشی رو به ورژن جدید 4.2. آپدیت کردم گوشی از روت خارج شد ولی وقتی با همون روش قبلی (با این روش( ROOTING Scripts v3.0 (zergRush-busybox-su) که خیلی هم راحته روت خواستم بکنم دیگر نشد.آیا روش روت را باید عوض کنم یا راه دیگری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال آخر اگر برنامه ای در آندروید باشد که مانع اجرای خود به خود نرم افزارها شود خیلی از کندیهای این گوشی از بین میرود فکر میکنم نرم افزار root unistaller گزینه ای به نام freeze دارد آیا با آن گزینه این مشکل حل میشود؟؟؟؟؟؟
با سلام
آیا روشی ساده تر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بیلد نامبر 62 اومده یا خیر؟یا اصلا نمی یاد.
عجب اشتباهی کردیم گوشی رو آپدیت کردیم.
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
این فلش زدن گوشی رو میتونم خودم انجام بدم.چجوری؟؟؟؟
سوال بعد: من گوشی رو به ورژن جدید 4.2. آپدیت کردم گوشی از روت خارج شد ولی وقتی با همون روش قبلی (با این روش( ROOTING Scripts v3.0 (zergRush-busybox-su) که خیلی هم راحته روت خواستم بکنم دیگر نشد.آیا روش روت را باید عوض کنم یا راه دیگری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال آخر اگر برنامه ای در آندروید باشد که مانع اجرای خود به خود نرم افزارها شود خیلی از کندیهای این گوشی از بین میرود فکر میکنم نرم افزار root unistaller گزینه ای به نام freeze دارد آیا با آن گزینه این مشکل حل میشود؟؟؟؟؟؟
پرت hdmi یش خروجی درست حسابی میده یا نه. بود و نبودش فرقی داره
ممنون
آره خروجیش واقعا خوبه.بازیهای HD رو فول نشون میده .ولی یه نمه دون دون رو صفحه مشخص میشه.نقل قول:
درضمن کابلش خیلی طولش کمه و همون پشت تلویزیون میمونه :20:
برای ما که توش نبود و از توش کش رفته بودن.بودو نبودش هم برای نشون دادن عکس و فیلمهایی که گرفتی و میخوای به همه نشون بدی خیلی خوبه
آقا من يه مشكل خيلي جدي با داغ كردن پشت گوشي و ميزان مصرف باتري دارم
به محض اينكه 10 دقيقه يه بازي رو اجرا ميكنم پشت گوشي گرم ميشه
و همينطور شارژ باتري بيشتر از يك روز و يا حداكثر يك روز و نيم (البته بجز مكامله عادي روزي نيم ساعت بازي ) دوام نمياره
آيا اين مشكلات طبيعيه يا مشكل از گوشي منه؟
و آيا راه حلي داره ؟ با روت كردن يا ... ؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
البته کابل من 1 یا 1.5 متر بود