با برنامه های مختلف مربوط به دیسکانکت کردن باید قبل از 6:30 دیسکانکت کنی. یه تاپیک توی انجمن وب و اینترنت هست برای اموزش و دانلود نرم افزارش.نقل قول:
Printable View
با برنامه های مختلف مربوط به دیسکانکت کردن باید قبل از 6:30 دیسکانکت کنی. یه تاپیک توی انجمن وب و اینترنت هست برای اموزش و دانلود نرم افزارش.نقل قول:
دوستان سلام
قصد دارم اينترنت پر سرعت بگيرم
مي خواستم ببينم سرعت دانلود صبا(512 با حجم 2) چقدره؟
و هم چنين سرعت زانلود در شب؟
در كل شركتي بهتر از صبا هست يا نه؟
سلام کدوم منطقه هستی؟نقل قول:
اینترنت بیشتر واسه چه کاری استفاده میکنی؟ برای دانلود یا فقط استفاده عادی؟
سلام دوستان من صبا دارم از سرعتش راضیم فقط هرچند وقت یه بار جراغ ای دی اس الم چشمک زن میشه
این موضوع اولین بار 1 سال پیش بعد 4 ماه پیش و این هفته ها میفته
4 بار پورت عوض شده تو مخابرات
مشکل از داخل خونه هم نیس
چیکارکنم ؟
آیا با عوض کردن شرکت اینترنتم (میخوام شاتل بگیرم) خوب میشه؟
شاتل چجوریه؟
بيشتر دانلودنقل قول:
ميخوام سرعت دانلودش بالا باشه
بچه ها من با همون ترفندی که زمانی که حجم ای دی اس ال تموم میشه ولی اینترنت قطع نمیشه 500 مگ دانلود کردم!آپدیت ویندوز و سخت افزار هام که بدبخت هم شدم!
درایور بلوتوث نصب بود که اومدم دوباره یکی دیگه Driver Genius نصب کرد که دیگه کار نمیکنه ... !:20:
بستگی به منطقه دارهنقل قول:
من خودم 128 9گیگ 3ماهه دارم با سرعت110 دانلود می کنم
رفقا چیکار کنم که سرعت دانلودم شبا زیاد بشه؟الان چند شبه که خیلی پاییینه،هیچ کس ترفندی بلد نیست؟
1.تست کردید که سروری یا سایتی که ازش دانلود میکنید نصف شب به علت دانلود زیاد سرعتش پایین نمیاد؟!نقل قول:
برای مثال سایت وطن دانلود.چون خیلی از کاربرا ایرانی هستن و خیلی ها شبانه دانلود میکنند!
2.چک کردید که چند تا فایل رو همزمان برای دانلود بذارید؟! (چون این ترفند برای من کارکرد! 6 تا فایل گذاشتم حدود 2 2.5 گیگ جمعا بود بک شبه دانلود کرد!)
سلام خونه ي ما سيم كشي تلفن درست حسابي نداره:45: هر كاريم كردم نتونستم ADSL رو راه بندازم
اينترنت پر سرعتي هست كه بدون سيم يا اينكه بدون خط تلفن باشه؟ :23: