سلام
کارنامه های سنجش اومد.برین بگیرین
Printable View
سلام
کارنامه های سنجش اومد.برین بگیرین
این فایل رو دانلود کن :نقل قول:
بخش مهندسی عمران رو ببین.کد:http://www.kanoon.ir/misc/data/y90/riazi.pdf
سلام دوستان
یه سوال داشتم، شنیدم که امسال 5 دقیقه به وقت فیزیک تو کنکور اضافه کردن، آیا خبر درسته؟
هرچند که برای من خیلی مهم نیست، همینجوری میپرسم !!!
بچه ها یه سوال! اگه بخوام ریاضی کنکور رو 70 بزنم (با این فرض که سوالای کنکور نرمال باشن)، باید 6 خرداد گزینه 2 رو چند بزنم؟ همین طور فیزیک. :40:
سلام دوستان
اینم از کارنامه من... مثلهمیشه به علت پایین بودن کتبی سوم....درصدا بارتبه نمی خونه که نمی خونه.... :41:
از اونجایی که ازمون های گزینه2 تقریبا نزدیک به کنکور سراسری است از نظر کیفیت , مطمئنا اگه تو این ازمون 80 بزنی سر جلسه کنکور میتونی 70 بزنی.نقل قول:
مشکل اینجا بود که هر طوری خوندم همش یه معنی می داد :31: - به هر حال سوء تفاهمی بود که گذشت !نقل قول:
وای وحید چه سو تفاهمی !!
همون وقت گفتم که نمی شه اینو شما گفته باشین، و گفتم حتما از امتحانا ناراحت و عصبانی بودین، اینو گفتین.نقل قول:
به هرحال من ازت معذرت خواهی میکنم امیدوارم الان دیگه کدورتی نباشه
منفی سیزده منهای یک درسته. ولی جواب آخرش درست بود.نقل قول:
13 منهای1 درسته یا 13- منهای 1 ؟ اخه فکر کنم منفی 13 منهای 1 درسته ... ممنون
امتحان داخلی به دبیرتون بستگی داره. باید بشینی کامل کامل حفظ بشی یا اینکه بذاری برا نوبت جبرانی بعد و تو این مدت حسابی همین یه درس رو بخونی.نقل قول:
الان کلی غصه دارم که شیمی قبول میشم یا نه !! نمیدونم چیکار کنم یه ده بیارم . فصل اول رو جسته و گریخته میدونم فصل دوم رو حتی یه صفحشو نخوندم!!! قسمت ما این دبیر شیمیمون هم امتحان میگیره در حد المپیاد . وحید خودت یا بقیه یه پیشنهاد ندارن که تو این یه روز چیکار کنم ؟
یعنی خیلی تاثیرش زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تنها کسی که این خبر شنیده فقط تویی, هیچ خبرگزاری هیچ سایتی هیچ کس اینو نگفته.نقل قول:
الکی شایعه درست نکن.:31:
حالا 5 دقیقه اضافه شه مگه چی میشه؟!!!
کسی که بلده 2 دقیقه 1 دقه واسش مهم نیست دادا!