منم حرف وایومن جان رو تائید می کنم ، حتما این ویندوز جدید که به همراه سرویس پک (Windows 7 Ultimate SP1 x64) ارائه شده رو تست کنید، خیلی عالیه
Printable View
منم حرف وایومن جان رو تائید می کنم ، حتما این ویندوز جدید که به همراه سرویس پک (Windows 7 Ultimate SP1 x64) ارائه شده رو تست کنید، خیلی عالیه
آره فعلآ که نیاز به آپدیت نداره.:46:نقل قول:
سلام من یک مشکلی واسه کیبوردم پیش اومده و چند تا حرف رو نمیزنه . سخت افزاری هست :41:
فردا باید ببرم گارانتی ببینم درست میشه یا باید بره تهران . اصلا شیراز تعمیرگاه داره یا همش فرستاده میشه تهران ؟ گارانتی ویستا هست .
یه سوال میپرسم که شاید نا مربوط باشه اما کسی از دوستا یه شارژر فندکی خوب و مطمئن برای لپ تاپ سراغ داره که معرفی کنه ؟
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
در مورد این پوشش های ضد انعکاس نور برای لپ تاپ کسی چیزی دیده یکی از دوستانم استفاده از اونرو برای افزایش کیفیت نمایش در فضای باز و پرنور بهم پیشنهاد کرده اصلا همچین چیزی هست و اگه هست چنده ؟
کسی بازی NFS Hot uersuit رو این لپ تاپ نصب کرده ؟
وقتی بازی رو آخرین درجه تنظیمات میذارم خوب جواب نمیده ولی وقتی شارژر رو وصل میکنم مشکل حل میشه !
دلیلش چیه ؟؟؟
خب زو یه جالت پاور گذاشتی که وقتی شارژر وصله Ati Power Play فرکانس رو روی 650 میذاره و تا قطع میکنی میره رو حالت سیو باتری و 300 میشه. حالت پاور رو روی های پرفورمنس بزار و اگه دیدی باز این طوریه برو تو تنظیمان پاور آپشن توی کنترل پنل بگرد و حالت های پرفورمنس رو ویرایش کن. گزینه آخر بود. بگرد میابی ... نیافتی بگو دقیق بگم کجاست.:11:نقل قول:
من دیروز ریختم. چه فریمی میده! با تنظیمات آخر فریم چهل و خورده ای!!نقل قول:
دلیلشم که علیرضا گفت.
ممنون . حل شد .نقل قول:
FPS هم نهایت به 40 رسید
افشین جان اینی که نصب کردی همینه :نقل قول:
آخه معمولا شماره 1 و 2 میده. مثل آندرگراند 1 و 2. تاریخش یکم قدیمیه شک کردم. بعد چه طوره ؟ همون سیستم نسخه های قبل و هی تند تند باید مسابقه بدیم یا کارای جدید توش شده ؟ Dirt 2 رو نمیدونم بازی کردی یا نه، اگه کردی از اون به نظرت بهترتره هم از نظر گرافیک و هم کلا جذابیتهای بازی یا به نظرت بدتر بیده ؟کد:http://faragames.com/index.php?productID=763
نسبت به نسخه های قبلی هم اگه بازیشون کردی بگو کدومشون بهترتر بوده ؟
:11::11::11:
ام محصول
نام مدل ASUS N53SV-SZ190D
پردازنده
نوع پردازنده
Intel Core i7-2630M
سرعت پردازنده
2.2 GHz up to3.3 GHz
حافظه
حافظه نصب شده 4GB
تکنولوژی ساخت DDR3
هارد دیسک