سلام من از مشهد هستم با يک خط خوب از سابين 128 سالي 120 تا 50 گيگ.
اما مشکل من
چند روز اول که adsl وصل کردن همه چي خوب بود تا اينکه بعد مشکلات شروع شد. مثلا الان حتما بايد موقع کار باadsl گوشي تلفن را بردارم تا مشغول شود تا اينترنت من کار کند. در صورتيکه قبلا اينطور نبود. با سرويس دهدنده تماس گرفتم درست شد باز خراب شد اين کار تماس چند باري انجام شد اما افاقه نکرد. سرويس دهنده ميگه از يه سوکت ديگه تلفن استفاده کن چون شايد اون مشکل برق داشته باشه اين کارو کردم اما درست نشد.
در ضمن spiliter هم دارم. بچه ها کمک کنين اين مشکل عجيب از چيه .. اين که فايده نداره موقع کار حتما تلفنت مشغول بشه کار شده ورچپه بقيه مردم...
بچه ها تو رو خدا جواب بدين ديگه تا موقعي که گوشي رو بر ندارم dsl link همش چشمک ميزنه بعد که برداشتم بعد از چند ثانيه درست ميشه مودم من simense ba ethernet . چکار کنم اينجوري که همش خط من مشغول ميشه . طرف اينترنت adsl ميگيره خطش مشغول نباشه ما گرفتيم تا گوشي رو بر نداريم و خطمونو مشغول نکنيم اينترنت ما راه نمييفته ..
اصلان ارور نميده تا گوشي رو بر ندارم اطلاعات ميفرسته دريافت نميکنه هيچي
با 2 اسپليتر چک کردم هم با اون هم بدون اسپليتر با 2 سوکت تلفن چک کردم
از 2 تا ورودي تلفن هم چک کردم تمام تلفن هاي خونه رو هم کشيدم خلاصه همه کار ها رو کردم نشد..
راه ديگه اي هم هست يه راهي رو بگيد بچه ها
در ضمن تا وقتي گوشي تلفن بر ندارم dsl link همش چشمک ميزنه ارور نميده بعد که برداشتم ديگه وصل ميشه ينم داستان خندا داره ماست بچه ها.