بدون کنکوره و بر اساس معدل کاردانی پذیرش میشه.نقل قول:
ثبت نام هنوز معلوم نیست اما معمولا دو هفته بعد از اعلام نتایج شروع میشه.
دانشگاه آزاد بدون کنکور هم تقریبا از 1 ماه دیگه باید ثبت نامش شروع بشه.
Printable View
بدون کنکوره و بر اساس معدل کاردانی پذیرش میشه.نقل قول:
ثبت نام هنوز معلوم نیست اما معمولا دو هفته بعد از اعلام نتایج شروع میشه.
دانشگاه آزاد بدون کنکور هم تقریبا از 1 ماه دیگه باید ثبت نامش شروع بشه.
هر ترم حدود 16 تا 20 واحدنقل قول:
توی 4 ترم .
میتونی سرفصل دروس رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی.
یعنی من نمیتونم قبل از بیستم شهریور تو هیچ دانشگاهی ثبت نام کنم؟نقل قول:
تو اطلاعیه گفتن تا بیستم فرصت دارین تک درس انتخاب کنین به نظرتون بعد از این تاریخ هم میتونم انتخاب کنم؟
دوستان کسی نیست ؟نقل قول:
درس نظری عملی رو میشه معرفی به استاد گرفت . لطفا سوالا های بالا رو هم جواب بدین .
دانشگاه ازاد شروع شده ثبت نام بدون ازمونشنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود عضو جدیدم برای طرح یه سوال مهم در واقع چند سوال مهم
مراکز فرهنگ و هنر که زیر نظر دانشگاه جامع هستن چه فرقی با خود دانشگاه جامع دارند؟ آیا مدرکشون معتبره ؟ یعنی مهر وزارت علوم میخوره؟ و میشه مثلا با کارشناسی فرهنگ و هنر رشته آهنگسازی برای ارشد دانشگاه هنر تهران کنکور داد؟
من فوق دیپلم زیست شناسی پیام نور دارم (کارشناسی بودم 72 واحد پاس کردم کاردانی گرفتم و رفتم خدمت که زودتر تغییر رشته بدم) الان دارم کارشناسی ناپیوسته آهنگسازی فرهنگ و هنر واحد مازندران میخونم .
و اگر هم میشه برای ارشد کنکور داد آیا معدل ما ارزشش با معدل فارغ تحصیلی های بچه های دانشگاه هنر تهران برابره؟
ممنون میشم هر توضیح اضافه ی دیگه ای در مورد ارزش مدرک فرهنگ و هنر دارین رو ارائه بدین
با سپاس
نقل قول:
سلام و خوش اومدین
واحد های فرهنگ و هنر همان واحد های علمی و کاربردی هستند که با توجه به رشته هایی که ارائه میدن اسمشون شده فرهنگ و هنر! و درواقع جدا نیستند!
مدرکشون مثل سایر دانشگاه های دیگه و مثل همین علمی کاربردی معتبر هست چون از سازمان جامع و وزارت علوم ارائه میشه!
شما با لیسانس علمی کاربردی هر دانشگاهی که پذیرش کنه و قبول شید میتونید برید
ارشد هنر تهران پذیرشش دو مرحله ای هست مثل کارشناسیش البته اگر اشتباه نکرده باشم
شما اول در کنکور ارشد شرکت میکنید و بعد از قبولی یه امتحان عملی مرتبط با رشتتون میدید و پذیرش میشید،پس تفاوتی بین شما و سایر دانشجوهای دیگه نیست!
تا جایی که میدونم برای استخدامات رسمی هست که دانشگاه فارغ التحصیل اولیت بندی داره نه برای پذیرش در دانشگاه!
دوستان دیگه ام میان و اگر چیزی هست اضافه تر بهتون جواب میدن.
موفق باشید:n16:
دوستان خواشها این سوال ها رو جواب بدین . ممنون:n03::n28::n30:نقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ جامع. بله در جریانم که دو مرحله ای هست یعنی همون غیرمتمرکز.
یه سوال دیگه اینکه چرا مراکز فرهنگ و هنر تخفیف شهریه برای نفرات برتر نمیدن؟!! حداقل مرکز مازندران که اینطوره.من نفر اول ترم اول شدم با معدل 18.34 ولی گفتن از تخفیف خبر نیست !
درصورت موافقت آموزشتون میشه بلهنقل قول:
برای بچه های ترم اخر پیش اومده که 1 واحد عملی و 2 واحد نظری رو معرفی به استاد گرفتند