خداحــــــــــــــــافـــ ـــــــــــــــــظ شاتل...
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــم وایمکس...
ما که رفتیم واسه فسخ قرارداد...
Printable View
خداحــــــــــــــــافـــ ـــــــــــــــــظ شاتل...
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــم وایمکس...
ما که رفتیم واسه فسخ قرارداد...
سلام
من از بچه های تهران سوال کردم میگن همون 60 دانلود میکنن
سلام بروبکس ماله من 10 روز که سرعت دانلودم از 16 بال نمی ره ُسرویسم هم 128eco هست در حالی که تا قبل از اون یکسال رو 70-80 بود بقیه بچه ها هم اینطور شدن
سلام
کسي از مرکز رجايي که از پارس خط داشته باشه هست؟
من امروز چراغ مودمم خاموش شده
کسي ميدونه جريان چيه؟
به نظر منم مبین نت 1 مگ بگیر بهتره.ایرانسل که گلستان اهواز همیشه قطعه.خون به دلت میکنه.تا همین 3-4 روز پیش 23 روز قطع بود!!!!!!
يه 2 تا ديگه از اين پست ها بديد توي امضا هاتون هم تاكيد كنيد خداحافظ شاتل، مرگ بر شاتل و محو ....:31:نقل قول:
شاتل دوباره يه چند روز بهتون حال ميده كه جايي نريد ما كه پارس آنلاين ثابت كرده حرف مرد 16 كيلو بايته!:19:
با سلام
دوستان شرمنده این سوال تکراری رو اینجا که هزار بار پاسخ داده شده رو مطرح می کنم
من این ماه از دست شاتل اکو 128 داغون شدم، قدیم که سرعت شبانه روز 60 کیلو بایت بود برای من عالی ترین سرویس بود
می خوام بکنم
یه سرویس می خواستم تا حد 35-40 هزار تومن از هر شرکتی که باشه فرق نمی کنه(اگه شاتل هم با این مشخصات هس بگید)
فقط پینگش پایین باشه و دانلود استریمش هم از 60 کیلو بایت پایین تر نباشه(واسه ویدیو کنفرانس لازم دارم)
بابت پاسختون پیشاپیش تشکر
چون سرعتها رو فیکس کردن باید 512 بگیری که 60 کیلو دانلود داشته باشه
قیمتها رو هم که تو سایت زدن
اینترنت من که دیشب قطع بود
با هر سه اکانت 128، 256، 1 مگ، که کانکت که میشدم ارور عدم پاسخ گویی از سمت سرور می داد، در صورتیکه تا ساعت 12 شب استفاده میکردم
همچنان توی سایت تبلیغ اینترنت شبانه مجانی هست، گفتم شاید دیگه نیست!
برای شما هم همینطور بوده؟
پارس هیچ وقت درست نمی شه؟!
یه خبر خوش برای دوستان گل اهوازی . دیروز رفته بودم برای کاری پیش ایرسانت . به زن گفتم برای اینکه چرا سرعت ها واقعی شده . گفتند که سرویس های اکو 1مگ و 2مگ خیلی پهنای باند مصرف میکنن به همین دلیل سرعت شمارو واقعی کردند . گفتم تا کی قرار اینطوری باشه . گفت والا 1 ماه دیگه قراره به کل سرویس های اکو 1 مگ و 2مگ جمع بشه بعدش سرعت های شما مثل قبل میشه :27::5::40: