سرور 1 فاری خیلی گند میزنن به بازی ( نه همه ) .... 5 لایت هستیم فاری از NOss استفاده میکنن اونم 2 نفر ..
Printable View
سرور 1 فاری خیلی گند میزنن به بازی ( نه همه ) .... 5 لایت هستیم فاری از NOss استفاده میکنن اونم 2 نفر ..
این یکی ار تاکتیک های ماست موقعی که bless داره تموم میشه.نقل قول:
میریزیم تو fortress شما و همه رو می کشیم.خوب خودمون هم کشته میشیم.
بعد از اون طرف میریم altar و اون رو می گیریم.
راستی دیشب BabyGirl هی می خواست یه چیزی بگه.یه چیزایی راجع به noss فهمیدم.
بعدش جاسوس ما گفت که می خواد آتش بس واسه noss بده و کسی از این به بعد noss نکنه.
اگه اینجوری بشه خیلی خوب میشه البته واسه ما.انصافا لایت ها به جز nosser هاشون چیزی برای عرض اندام ندارن.
البته عرفان جان 2 تا هکر هم دارین تو طرف خودتون.سعی کنید kick کنیدشون وگرنه report میشین.
نقل قول:
راست میگه دیگه خیلی دارید noss استفاده میکنید ...... من خودم امروز دیدم 5 لایت و 6 فاری تو PVP و کمی که بازی کردیم 2 فاری Noss استفاده کردن ما هم OFF کردیم ...
بیچاره شدیم.ای خدا من چرا اینقدر بدشانسم.هر جا میریم یه سر خری پیدا میشه.
امشب یه هیولا از Lailah اومد و به لایت ها پیوست.شاید باورتون نشه ولی سلاحش [19] هست.
1.5K راحت crit میزنه.Blade و Elliot دو نفری noss کرده بودن که اینو بکشن.
جفتشون رو کشت.همه فنگ کردیم الان.اگه این هیولا بخواد هر روز بیاد PVP که PVP تعطیله.
این همون دلیلی بود که گفتم بیچاره شدیم.
بله...الان هم منو با یک DS کشت.مثلا خیر سرمون 3K ما الان HP داریم.با 1 ضرب کشت.
مسیبت وارده رو تسلیت میگم.
طرف هم تازه rank 2 هست و فکر نکنم حالا حالاها بره.بله.
احسان جان قبول کن هر دو طرف دارن noss می کنن دیگه و این برای PVP خوب نیست.نقل قول:
شما هم nosser دارید وقتی کم هستیم.من میام شکایت کنم؟
مشکل اون هیولاست نه nosser ها.
آخه برای 5 لایت آدم NOSS میزنه ؟؟؟؟ اونم 2 نفر خیلی جالب بود .....نقل قول:
اونیم که میگید 19 نیست 13 من دیدم ......
اگه اینجوری که تو میگی باشه که 1-1 و BabyGirl هم وقتی ما 6 نفریم noss می کنن.نقل قول:
چیزی که عوض داره گله نداره حاجی.
تو سرور Etain هم 4 نفر از lailah اومدن که همشون [15] هستن.حدود 10 نفر با هم به یکیشون حمله کردیم نتونستیم بکشیمش تازه ما هم تومون خفن داشتیم مثلا [5] و [6] داشتیم ولی اینا رو یک چهارم جونش هم نمیتونستیم بزنیم.دیگه نمیدونم چی بگم.اصلا با اینا باید چی کار کرد؟واقعا ریدن تو پی وی پی وقتی به طرف نمیشه دمیج زد چی کار کنیم؟ از صبح میان میشینن جلوی base ما نمیذارن یه نفر بیاد بیرون آخه اینم شد بازی.دیگه داره حالم به هم میخوره.اصلا این که میشه وسایل رو بین سرورا انتقال داد خیلی مزخرفه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لایت هایی که تو تصویر هستن از [7] تا [11] هستن . و این دارک ها رو هم که میشناسم . هیچ کدوم قوی نیستن و نشستن اونا طبیعیه. حدود 4 تا 5 ماه ما همین کارها رو با لایت ها می کردیم . موقعی که WIN - HasH - SonofEtain - BloodyAngel ,.. بودن ما هم می رفتیم کنار base اونا می نشستیم برای Fun و هر چند یه مدت یکیشون پا می شد همه رو می کشت . الان اکثر خفن های ما لول کردن و ما ضعیف شدیم و قضیه برعکس شده .نقل قول:
نقل قول:
من اون ندیدم برای 6 نفر NOss استفاده کنه اگه اینطوری باشه اونم تعطیله ......