یک نکته از mohsensoft و جوابش از آقای سجاد فولادی در تاپیک کنکور88
نقل قول:
نوشته شده توسط mohsensoft
نقل قول:
من خودم از طرفداران سرسخت شيمي بازرگان هستم
ولي به حرف بقيه زياد توجه نكن
ببين خودت با كدوم كتاب حال ميكني
ما كنكوريها هم يه عادت بدي داريم كه خيلي دهن بين هستيم
يعني طرفي كه شايد 1 بارم گاج رو نديده مياد ميگه آشغاله،اون وقته كه ما ميزنيم تو سرمون كه اي بابا ديگه نميتونم شيمي رو 100 بزنم
يا مثلا رتبه 1 كنكور مياد ميگه فلان كتاب خوبه ماهم بايد بريم همونو بخريم تا 100% بزنيم
باور كنيد اينجوري نيست
باز به نظر من در اين مورد خود آقاي فولادي كه در اين تاپيك حضور فعال دارن صحبت كنند بهتره
محسن اينقدر «آقاي فولادي»، «آقاي فولادي» نکن لطفاً! ;)
کاملاً حرف درستيه؛ من به شخصه برام ثابته که اگه اين کتابها درست خونده و استفاده بشن نتيجشون با هم فرقي نداره. (يه سوال از بچههاي رتبه خوب بکنين ميبينين که واقعاً کتابهاي متفاوتي رو ميخوندن)
يه بحث ديگه همين دهنبين بودن بچههاست که البته به خاطر فشاري که روشون هست بهشون حق ميدم. اين وسط بايد آدم خودش رو ببينه. ممکنه براي يکي ديفرانسيل خوشخوان خوب باشه ولي براي من که ديفرانسيلم ضعيفه خوب نباشه. حالا چرا من بايد فقط بخاطر اينکه فلاني اينو کار ميکنه برم بخرمش؟ اينطوري هم از کتابي که در سطح خودمه مي مونم و هم کتاب سختتره رو نمي تونم درست کار کنم.
يا مگه بعضي از کتابها از آسمون نازل شدن که بايد حتماً اونا رو خوند؟ البته شايد کتابي برتريهايي داشته باشه، ولي قرار نيست که لزوماً مثل تستهاي اون بياد که، يا حتماً مجبور باشيم اونو بخونيم.
بچهها شديداً توصيه ميکنم دنبال اينکه فلان کتاب بهتره و فلان کتاب بدتره توي اين زمان از سال نباشيد؛ هر چي داريد رو خوب کار کنيد باور کنيد کافيه؛ حداکثر وقتي ديديد روي يکي مسلط شديد بريد کتاب بعدي که سطحش بالاتره.
درس بخونين، خودتون رو درگير اين دهنبينيها نکنين!
خاطره:
يک روز زمستاني در مدرسه:
ـ سلام سجاد، فيزيک خوشخوان رو ديدي؟
ـ نه.
ـ من دارم ميزنم، خيلي سوالاش خفنه.
ـ ... آفرين.
ـ تو چي ميزني؟
ـ آبي قلمچي
ـ [با لحن تمسخر بخوانيد] زيادي آسون نيست؟
ـ ما بضاعتمون در همين حده!
ـ ولي اين خوشخوان رو بزن؛ خيلي عاليهها!
ـ بيخيال؛ به درد من نميخوره.
[چند ماه بعد]
خودتان حدس بزنيد!
درک متن به زبان ساده مبتکران به قلم دکتر شهاب اناری
یه خبر خوب دارم واسه دوستانی که منتظر درک متن مبتکران بودن دیروز سوالات خارج از کشور از سایت دریافت دانلود کردم پاسخ های تشریحی-تحلیلی دکتر شهاب اناری نوشته بود آخرش هم نوشته بود:
کتاب<<درک متن به زبان ساده>>(انتشارات مبتکران) به قلم دکتر شهاب اناری چاپ شد. در این کتاب می خوانید:
1- مدل های سوالات درک متن و نحوه ی تشخیص هر مدل و شیوه پاسخگویی به هریک از آن ها
2- 80 متن درک مطلب و 40 متن cloze تمرینی که از ساده به سخت پیچیده شده اند.
3- توضیحات خودمانی نویسنده در حین مطالعه هر متن که نکات عملی و کاربری در زمان برخورد با پیچیدگی های متن به شما آموزش می دهد.
لینک سوالات خارج از کشور با پاسخ تشریحی-تحلیلی(فعلا ادبیات و زبان انگلیسی:46:):
کد:
http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=142&Itemid=106