نه صداش عادیه.در جاده صاف عالیه.نقل قول:
Printable View
نه صداش عادیه.در جاده صاف عالیه.نقل قول:
ریپ زدن و دور پاین تنطیم سیستم گاز میخواد و دریچه و اینکه ممکنه بعد از مدتی درست شه:n22:نقل قول:
فکر میکنم فیلر گیری درست و تنطیم موتور کمک زیادی به شما بکنهنقل قول:
سلام دوستان! من چند تا مشکل با پرایدم دارم.
اول اینکه تازگیها بعضی وقتا (نه همیشه) که استارد میزنم، ماشین روشن میشه ولی بلافاطله خاموش میشه. مگر اینکه چند تا گاز اساسی بهش بدم تا روشن بمونه.
دوم اینکه این گرد گیر پولوس توی چاله چوله ها و موجهای آسفالت خیلی صدا میده. انگاز با شلاق میکوبن به زیر ماشین. عوضش هم کردم ولی باز مشکل باقیه.
سوم اینکه موتور خیلی پر سرو صدا کار میکنه. علی الخصوص توی دنده پایین صدای موتور با صدای گیربکس ماشین که تازگیها مثل پیکان های قدیمی زوزه میکشه قاطی میشه و نور علی نور میشه دیگه. راستی این زوزه مدل پیکانی گیربکسم علتش چیه؟ ببخشید که زیاد سوال پرسیدم. خوشحال میشم کمکم کنید. ممنون!
سلام
دوستان بنده پارس ELX دارم مدل 90 . حالا سوالی که دارم اینه که آیا نصب کروز کنترل روی خودروی بنده راحته یا اصلا این کار لازم نیست و بد درد نمی خوره . آیا نصب و راه اندازی کروز کنترل برای خودرو مشکلی ایجاد نمیکنه و در آخر اگه که بخوام نصب کنم باید به کجا مراجعه کنم و از کجا اقدام کنم . ممنون میشم آدرسی چیزی لطف کنید . سپاسگزارم .
سلام.یه سوال هم من داشتم.نمایندگی گذاشته600 تومان درصورتی که بیرون ازنمایندگی 250تومانه.آیاباهمدیگه فرقی دارن و مشکلی به هم نمیزنه.ممنوننقل قول:
سلام دوستان این پمپ بنزینم فکر کنم مشکل پیدا کرده تصادف کردم ضربه شدیدی خورد طرف باک بنزینم کامل تو رفت دادم صافکار درش اورد الان با ماشین حرکت میکنم تو سرعت 50 به بالا صدای انگار تو تونل میده میگم شاید مال پمپ بنزینم باشه یکی هم گفت مال اون هست چه مارکی خوبه قیمتش چقدره .مرسی.در ضمن ایا علت صدا دادن اون هست؟؟؟:n03::n01::n13::n16:
سلام. توی یک خیابون خلوت ماشین رو با سرعت 80 برونید تا اون صدا بیاد . بعدش ماشین رو خلاص کنین . اگر صدا یهو قطع شد پس از گیربکسه . اگر با خلاص کردن قطع نشد , ماشین رو خاموش کنین . اگر صدا یهو قطع شد پس یا از موتوره یا از پمپ . اما اگر با خلاص کردن و خاموش کردنِ موتور باز هم صدا میده پس مشکل یا از چرخها هست یا اینکه صندوق عقب یا درها صدمه دیده و صدای باد میپیچه توی ماشیننقل قول:
سلام . میبخشین که دیر جواب دادم . این روزها کار و مشغله فرصت نمیده زیاد تو نت بیام . اندازه گیریِ دهنه ی شمعها باید حتماً انجام بشه و برای این کار ابزارهای مخصوص هم درست شده که هم برای شمع استفاده میشه هم برای فیلرگیریِ سوپاپها . این کارها رو یا خودتون باید انجام بدین یا یک مکانیکِ فهمیده ی باوجدان .نقل قول:
سلام دوستان
پراید 131 دارم دو سه روزیه که وقتی استارت میزنم اگه پامو از روی گاز بردارم ماشین خاموش میشه بخاطر همین باید چند ثانیه ای کمی به گاز فشار بیارم تا ماشین جون بگیره و خاموش نشه ،قبلا اینجور نبود .مشکل از کجاست ؟