هرچند با خوندن آموزش هم نتونستم یه فهرست درست کنم. (مجبور شدم دستی تایپ کنم) ):
اما یه سوال دیگه:
یه سری سوال رو میخوام به صورت تست تایپ کنم. template خاصی داره که بعد از نوشتن سوال خودش اتوماتیک a b c d بگذاره؟
Printable View
هرچند با خوندن آموزش هم نتونستم یه فهرست درست کنم. (مجبور شدم دستی تایپ کنم) ):
اما یه سوال دیگه:
یه سری سوال رو میخوام به صورت تست تایپ کنم. template خاصی داره که بعد از نوشتن سوال خودش اتوماتیک a b c d بگذاره؟
من تا قدري كه تونسته يودم واضح توضيح دادمنقل قول:
براي اون مورد هميا بايد از كليد tab استفاده كنيد
يا اينكه يه جدول درست كنيد و خطوط اونو حذف كنيد و a b c d رو در اون بنويسيد و كپي جدول رو نگه داريد و هر دفعه پيست كنيد
سلام
من با ورد 2007 هر کاری میکنم نمیتونم شماره صفحه رو از صفحه ی مورد نظرم شروع کنم، اگرم میشه همه با هم 1 میشن!
اصلا راهشو توی 2007 پیدا نمیکنم در صورتی که با 2003 این مشکلو نداشتم!
لطفا راهنماییم کنید.
یه مشکل دیگه هم داشتم؛
بعضی وقت ها وقتی میخواستم فایل ورد ادیت شده رو سیو کنم یه پیغام میده و میخواد اونو سیو از کنه با یه اسم عجیب(مث وقتی که اسم فایلی فارسیه و موقع رایت به یه شکل دیگه در میاد) که در صورت قبول نکردن فایلم پاک میشه!
الته وقتی 2003 داشتم بیشتر اتفاق می افتاد حالا با 2007 کمتر پیش میاد!نمی دونم اشکال از تنظیماته یا ویروسی چیزی افتاده!؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
ببين اين پست مشكل رو حل ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي مورد دوم هم خوبه يه بار سيستم رو دفرگ كني و البته فضاي كار بيشتري را براي اجراي ويندوز اختصتص بدي (كه اين دومي فقط در صورت نصب مجدد ويندوز در يك درايوي كه فضاي خالي بيشتري داشته باشه امكان پذيره)
خیلی ممنون !
ولی مشکل من حل نشد، هر کاری میکنم حتی شماره بندی ساده از صفحه ی اول هم نمیکنه!
فایل های قدیمی هم که با 2003 صفحه بندی کرده بودم ، وقتی با 2007 باز میشن صفحه رو نشون نمیدن!:41:
فقط کلمه ی page نوشته شده!
تو رو خدا زودتر کمکم کنید فردا باید به استاد تحویل بدم!
سلام
چطوري مي تونم متني رو كه توي word كپي مي كنم كاري كنم يك سرِه justify اش مثل قسمت آبي رنگ بشه
نه مثل قسمت قرمز رنگ كه مجبور شم با enter زدن درستش كنم
سلام
وقتي يه چيزي تو اينترنت سرچ مي كنيم و براي باز كردن نتيجه اش روي دكمه Cached كليك مي كنيم
كلماتي رو كه توي text جستجوي گوگل وارد كرديم به صورت رنگي نشونمون ميده
وقتي توي word كپي شون مي كنيم هيچ جوره من نتونستم با ابزارtext high light color رنگشون رو از بين ببرم
البته دونه دونه ميشه پا كرد و با چند تا space دوباره نوشتشون ولي خيلي طول مي كشه
چاره داره؟
مشكل عجيبيهنقل قول:
بايد يه قسمت از فايلت رو بفرستي تا چك كنم
سلامنقل قول:
معمول متنهايي كه از اينترنت كپي ميشن اينجور مشكلات رو دارن
شما بايد بصورت دستي اين مشكلات رو برطرف كني
چون متن نويسي تحت وب يه سري قالبهاي خاص داره كه ممكنه توي ورد به يه شكل ديگه نمايش داده بشه
براي اين مشگل هم دو راه حل به ذهن من ميخورهنقل قول:
يكي اينكه با دستكاري آدرس قسمت Highlight شده را حذف كني و بعد كپي كني
مثلا اينو
تبديل كني به اينکد:http://209.85.129.132/search?q=cache:4IIgkanXs1AJ:en.wikipedia.org/wiki/Iran+iran&cd=1&hl=en&ct=clnk&client=firefox-a
کد:http://209.85.129.132/search?q=cache:4IIgkanXs1AJ:en.wikipedia.org/wiki
و ديگه اينكه بعد از كپي در ورد با انتخاب همه متن از كادر border and shading در سربرگ shading گزينه no color رو از باكس fill انتخاب كني