نقل قول:
اسم تیم هایی که میخوای رو بگو تا برای بزارم:10:
باید با کیت سرور بزاری داخل بازی:46:
Printable View
نقل قول:
اسم تیم هایی که میخوای رو بگو تا برای بزارم:10:
باید با کیت سرور بزاری داخل بازی:46:
کل لباس های لا لیگا فصل 2008-2009 رو می خواستم مثل اون پچی که برای لیگ انگلیس بودنقل قول:
فایل map لا لیگا رو هم می خواستم برای کیت سرور
سلام بچه ها.
یک درخواست و کمک.
اگر امکان داره یه آپشن فایل اخریش رو واسم بگذارید که این اسم تیم های رو مثلا London fc رو تغییر بده به chelsea و همچنین اخرین نقل و انتقالات.
مرسی منتظرم
باید محبوبیت تیمت S باشه.نقل قول:
باید بازیکن رو بغلش رو چرب کنی! :31::10:
باید تیم مورد نظر رو هم متقاعد کنی (می فهمی که از چه لحاظ میگم! :31::27:)
بفرما:نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=30820
نقل قول:
اقا دانلود شد. تو شاخه Save فایل PES2008_EDIT01.bin رو کپی کردم ولی هیچی نشد. چیکار کنم ؟
یعنی چی؟نقل قول:
مگه شما می خوای چه کاری انجام بده؟
نقل قول:
london fc رو بکنه chelsea یا man red رو بکنه manchester united و نقل و انتقالات! میشه با این آپشن فایل؟
چطوری باید اکتیوش کنم؟
نقل قول:
مگه میشه؟
شما باید اون فایل رو در مسیر زیر کپی کنی:
X:\Documents and Settings\XXXX\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
من الان محبوبیت تیمم s هست بالاترین رقم ممکن را هم برای جذب بازیکنی مثل دیوید ویا میدم اما این والنسیای نامرد جواب سلامم را هم نمیده!نقل قول:
من کلا با خرید بازیکن بزرگ مشکل دارم هرکاری میکنم نتونستم تا حالا بازیکن بزرگ بگیرم مگه اینکه تو تیمش نیمکت نشین شده باشه و یا با تیمی قرارداد نداشته باشه!
والا این اسم تیم ها که اشتباه نوشته میشد توی نسخه پرو 6 که میشد با پشن فایل درست بشه. اینو نمیدونم گفتم شاید بشه!نقل قول:
الان این اپشن فایل رو چطوری لود کنم و اصلا این اپشن فایل چی چیز جدید رو به روز میکنه یا اراده میده؟
راهی نیست اون اسم تیم های با لوگوشون که اشتباهه درست بشه؟