اره خیلی چیزه خوبیه.بعد از اینکه 6 ساعت گزاشتی شارژ 25 ساعت کار میده در کل چیز خوبیه
اره خیلی چیزه خوبیه.بعد از اینکه 6 ساعت گزاشتی شارژ 25 ساعت کار میده در کل چیز خوبیه
ممنون از توضیحات شما ه چند تا سوال دیگه هم داشتم
قضیه این ادیشن ها چی ؟ چنئ نوع جود داره
من بخوام بخرم از کجا بخرم که بهم نندازن و خوب باشه من تهرانم
راستی ی 2 یا 3 ماه پیش از وست گیم پرسیدم قیمت گفت 450 تمن فکر کنم گفت پرمیوم
هنگام خرید باید به چه چیزای توجه کرد؟؟؟؟
راستی هارد دستگاه به چه درد هایی می خوره سیو بازی ها یا مخثلا ریختن آهنگ؟ اون مدل هایی که هارد ندارن پس چی می شه
یادمه ی جا خونده بودم قضیه این 3 چرا دیگه حل شده فقط هنگام خرید پشت جعبه نگاه کنید تاریخ تولیدش 6/2007 به بعد باشه؟؟؟؟!!!!!!!!! سه چراغ کارش چطوری (ببخشید که زیاد سوال پرسیدم چون من از دستگاه اطلاعات زیادی ندارم ممنون می شم راهنماییم کنید)
------------
راستی بازی های یکس باکس رو یم خوای بازی کنی دی وی دی رو می زاری توی و بازی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیه این هک شدن چی؟؟؟؟؟؟ که می گن کی خواد هک بشه؟؟؟
من خودم اشنا داشم برام از WEST گرفت قيمتاشم فكر كنم از همه جا كمتره.هارد برا همه چي استفاده مي شه.اهنگ. فيلم.SAVE بازي و ...نقل قول:
الانم كه يه DASHBOARDE جديد اومده كه مي شه بازيو ريخت رو هارد.بازيم تا بزاري مياد بالا و راحت بازي مي كني
اون 3چراغم تا اونجايي كه من مي دونم حل شده با اين برداي FALCONE .هك شدنم فكر كنم همين سري جديد كه اومد كپي خور نبود كه كپي خور شد
ممنون از جوابتون ولی بعضی از سوالات می جواب موند!!!!!!!!!
------------
اگه مثلا ایکس باکس هارد نداشته باشه چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
------------
کسی قیمت های تهران رو داره؟
نقل قول:
قضیه خاصی نداره.خیلی بهش فکر نکن :31:
اینی که من بهت قیمت دادم یه بوشهریه هست که تو بازی سنتر فروشگاه دارهقیمتش هم ارزون تر از جاهای دیگه هست اگه خواستی بگو تا شمارشو بهت بدم.یکی دیگه هست تو تهران اون هم تو بازی سنتر فروشگاه داره قیمت هاش هم خوبه یه 10 / 20 تومن اختلاف قیمت داره با آقا پیام که اگه شما بخوای از بوشهر سفارش بدی 10 تومن پول پست میشه .شما میتونی بری پیشش ازش خرید کنی .مغازه نداره باید بری دمه خونش ازش تحویل بگیری .اسمش هم مجید شامی هست . اگه خواستی بگو شمارشو بهت بدم.تا حالا هر کی ازش خرید کرده راضی بوده
هنگام خرید به تاریخ ساخت کنسول که الان تمام کنسول های آقا مجید 2008 هست و خیالت از بابت فالکون بودن راحت باشه
هارد اگه نداشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد .شما اگه ارکد بخری یه مموری 256 روش هست که میتونی برا سیو بازی ها ازش استفاده کنی.اگه هارد داشته باشی میتونی با اومدن داشبورد جدید که اومده :31: میتونی بازی ها رو رو هارد بریزی که اینطوری کنسولت صدای کمری میده کمتر داغ میکنه و درایورت عمرش زیاد میشه در نتیجه باید هارد داشته باشی یه چیز ضروریه:31:
هک شدن هم به زودی فک کنم هک شه اگه نشه هم میتونی با یه درایور دسته دو عوض کنی درایور رو .
:40:
بازم ممنون
این درايو هاش چند مارک داره و کدومش بهتره
یک یک چیز دیگه ما در نظر می گیریم که من مثلا از یک جای دیگه خریدم آیا پشت جعبه دستگاه تاریخ نزده؟ یا نزده که مادربردش فالکون
آیا رو جعبه ریجن رو مشخص میکنه؟؟؟؟؟
پس اینجور که شما می گید هارد داشتن ضروری هر بازی x box چند گیگ فضا می گیره؟؟؟؟ (الان وضعیت ملی زیاد مناسبی ندارم اینجور که شما گفتید بدون هارد به درد نمی خوره)اونای که مموری می خوره همین از این رم های معمولی؟؟؟(sd- m2-pro) (عمر دستگاه هایی که هارد ندارن چقدر و اونایی که هارد دارن چقدر؟؟)
داشبورد جدید دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این دستگاه های اقا مجید ریجنش چی؟؟؟
(خیلی خیلی شرمنده چون می خوام هنگام خرید اطلاعاتم کامل باشه اینقد سوال پرسیدم بازم ممنون)
خواهش میکنم داداش شما هر سوالی داشتی بپرسنقل قول:
3،4 تا درایور هست .سامسونگ ، هیتاچی ،بنکیو و لایتون همین که کپی خور نشده
الان بنکیو خوبه ، هیتاچی هم که همه تعریفش میکنن
باید با توجه به تاریخ ساختش بفهمی که فالکونه یا نه شما تاریخ 2008 بگیر مطمین باش که فالکونه
روی جعبه ریجن رو مشخص کرده
مموری مخصوص هست
هر بازی 360 چیزی حدود 6 تا 7 گیگ فضا میگیره
الان بهترین انتخاب پرمیوم 60 گیگ قیمتش هم چیزی حدود 360 تا 380 هست
ارکد هست بدون هارد قیمتش 260 تا 270
هیچی شما داشبورد جدید رو که نصب کنی میتونی بازی ها رو روی هارد بریزی که گفتم چقد مزیت داره
بیشتر دستگاه ها الان پال هست چون هم قیمتشون ارزون تره هم ترانس تبدیل نمیخواد و هم بازی های زودتر براش میاد
هر سوال دیگه ای داشتی بپرس داداش:40:
با تشكر از كربر mehdi_360 كه تاپيك رو خوب دارن جلو ميبرن و به سوالات به صورت صحيح جواب ميدن
من مدتي كم پيدا بايد بشم ولي در اسرع وقت دوباره در خدمت دوستان خواهم بود
خيالم راحت شده كه كاربران خوبي براي راه انداختن كار كاربرها حضور دارن
بازم ممنون از توضیحاتتون
----------------
اگه من بخوام بخرم از یارو بپرسیم 2008 یارو الاکی می گه آره ولی از گجا مطمئن شم
ارکد اگه آدم بخر بعدا می شه هارد بهش اضافه کرد؟؟؟ (هاددس که اضافه می کنی باید بزاری کنار دستگاه یا باید دستگاه باز بشه؟؟؟
و اما درایور دستگاه چطور باید بفهمی که چه مارکی؟؟؟؟
راستی الان ارکد و پرمیوم هر دوشون سفیدن؟
توی جعبه همراه دستگاه 1 دسته می ده یا 2 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم آقا پدرام من حالا حالاها باید شاگردی شما رو کنم
نمیخوام تبلیغ کنم ولی شما از آقا مجید بگیر هم با انصاف تر هست هم قیمتاش ارزونتر از جاهای دیگه هست شما که تهرانی هستی میتونی ازش حضوری خرید کنی خیلی آدم با انصافیه شما بهش بگو 2008 میخوام مطمین باش 2088 بهت میدهنقل قول:
اره اگه شما ارکد بگیری بعد میتونی بهش هارد اضافه کنی..هارد 60 گیگ من میخوام بگیرم 70 تومن .هارد 120 گیگ هم پیام میده 160 ولی آقا مجید میده 220.هارد خودش یه جای مخصوص داره عکس ها رو پایین گزاشتم برات
هیچ راهی برای فهمیدن درایور وجود نداره غیر از اینکه درایور رو بیاری بیرون.به فروشنده بگی هم بهت میگه .الان دیگه درایور بنکیو کمیاب شده و بیشتر درایور ها لایتون
هر دوشون سفیده ولی الیت مشکی رنگه و هیلو سبز رنگ
توی جعبه یک دسته بیشتر وجود نداره.دسته هم سفید بیسیم 40 تومن و مشکی 55 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]