همه میتونن بخرننقل قول:
ولی یکماهه هست
برو تو تمدید سرویس اونجا هست
شاید چندماهشم بیاد
1 به هست یعنی 600 گیگ
Printable View
همه میتونن بخرننقل قول:
ولی یکماهه هست
برو تو تمدید سرویس اونجا هست
شاید چندماهشم بیاد
1 به هست یعنی 600 گیگ
طرح قدیمی تا شهریور 97 دارم, دیگه هزینه تا شهریور ندارهنقل قول:
این یه ماه ویژه نوروز بگیرم اون طرح باطل میشه, حیفه
نمیشهنقل قول:
رو گزینه از انتهای سرویس بزن موقع خرید
میشه از آخر سرویست فعال بشه
تا الان من دوباره تمدید سرویس کردم و انتهای سرویس زدم و هر دوبارش بعد چند روز خودش سرویس جدید برام فعال شده و کل زمان و حجمم از دستم رفته و با وقت گذاشتن های زیاد و تماس مکرر که اصلا برام بصرفه نبوده و اعصاب خوردی فقط با هزار تا شکایت در 195 فقز حجمم رو اضافه کردن نه زمان رو و این شرکت اسیاتک حتی وقتی اشتباهی هم میکنه با وجود اینکه براش امکان اضافه کردم زمان و حجم هست با توجه به اشکالات خودشون حاضر نیستن و مشترک رو تا حد زیادی اذیت میکنن و متاسفانه در کشور ما فقط یه تنطیم مقررات وجود داره بخش شکایات که اونها هم عملا هیچ قدرتی برای جبران مشتری بکار نمیگیرننقل قول:
با 4 مگا بیت سرعت باید از ضبح تاشب سیستم یا لپ تاپ روشن باشه و زمان یکماه خودتو اسیر کنی و مدام سرکشی کنی تا شاید بتونی نصفشو دانلود کنی مگر قانع باشی روی این سرعت و بخوای توی یکماه یه مقدار مشخص ده تا لینک مورد نظرتو که از قبل میدونی چیه دانلود کنی شاید بدرد بخوره اون موقع.نقل قول:
تا الان من دوباره تمدید سرویس کردم و انتهای سرویس زدم و هر دوبارش بعد چند روز خودش سرویس جدید برام فعال شده و کل زمان و حجمم از دستم رفته و با وقت گذاشتن های زیاد و تماس مکرر که اصلا برام بصرفه نبوده و اعصاب خوردی فقط با هزار تا شکایت در 195 فقط حجمم رو اضافه کردن نه زمان رو و این شرکت اسیاتک حتی وقتی اشتباهی هم میکنه با وجود اینکه براش امکان اضافه کردم زمان و حجم هست با توجه به اشکالات خودشون حاضر نیستن و مشترک رو تا حد زیادی اذیت میکنن و متاسفانه در کشور ما فقط یه تنطیم مقررات وجود داره بخش شکایات که اونها هم عملا هیچ قدرتی برای جبران مشتری بکار نمیگیرننقل قول:
سلام دوستان ایا برای محاسبه دقیق بسته شبانه حتما قبل از ساعت ۲ مودم یکبار باید خاموش روشن بشه؟؟؟
من یه بسته شبانه گرفتم ۲ شب دانلود کردم در کمال ناباوری از حجم بسته ام ۳ برابر کم شده به جای ۲ برابر دوستانی که این بسته خریداری کردن ایا با چنین مشکلی برخورد کردند یا خیر!!!؟؟؟:n03::n36:
سلامنقل قول:
نیازی به قطع مودم نیست .
شما مطمئن هستی؟ چون وقتی خاموش روشن نمیکنم سرعتم بالای ۸ اما وقتی اینکار میکنم میره روی ۲!!نقل قول:
برای من که اینطوریه و تا حالا مشکلی نداشتم.نقل قول: