2 مگ دارم بعد ماه رمضون سرعت اسمی می داد 200 تا 250 اما چند شبه اومده زیر 190 شکایت کنم جواب می ده پی بنویسم نه سیخ بسوزه نه کباب؟
Printable View
2 مگ دارم بعد ماه رمضون سرعت اسمی می داد 200 تا 250 اما چند شبه اومده زیر 190 شکایت کنم جواب می ده پی بنویسم نه سیخ بسوزه نه کباب؟
به هر مقدار استفاده کنم کم میشه یا همون یک گیگ رو بلا استثنا کم می کنه ؟نقل قول:
سلام دوستان سرعت دانلود از سرورهای داخلی برای من افتضاحه و برعکس سرعت از سرورهای خارجی خوبه راه حلی هست بشه سرعت از سرورهای داخلی هم افزایش داد؟
دوستان وضع قطع و وصل سرویستون چطوره من حداقل در ماه 3-4 بار قطعی دارم هر دفعه هم یا مشکل از مخابراته یا سراسریه!
برای شما هم همینطوره؟!
نه من قطعی ندارم اگه هم قطع باشه با یه بار خاموش روشن کردن مودم درست میشهنقل قول:
سلام
رفیقم اینترنت یکساله 1مگ خریده... حجم قرارداد 48GB که برای هر ماه میشه 4 GB
توی کنترل پنل که میره زدن 96GB
چرا حجم 2 برابر دادن بهش؟
نکنه برسه به 48GB قطع کنن بگن تموم شده حجمت اون 96GB هم اشتباهی بوده...
کسایی که بار اول 1 مگ و 2 مگ میخرن حجم دوبرابر میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
یه جشنواره تابستانی دارن که در این لینک توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها اینجا گفته 30% تخفیف اون حجم دوبرابر هم من قبلا تو سایت پارس دیده بودم ولی الان نیست
شما اگه با پشتیبانی تماس بگیرید بهتره ولی این حجم 96 گیگ دیگه کم نمیشه نگران نباش
:n13:نقل قول:
جالب شد اونوقت کجا همچین چیزی نوشته ؟؟
سلام من خطم روی 2 مگ بسته شده خواستم ببینم خطم 9 مگ رو میکشه که تماس بگیرم که تغییرش بدن؟
اینم عکس مودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2مگ دارم بعد ماه رمضون سرعت اسمی می داد 200 تا 250 اما چند شبه اومده زیر 190 شکایت کنم جواب می ده چی بنویسم نه سیخ بسوزه نه کباب؟