سلام
من با بر رسی که انجام دادم به طور قطع مشخص شد که دیگه سرویس 128 به بالا به هیچ کاربر خانگی نمیدند .چون مخابرات ایراد گرفته که شاتل تخلف کرده که بیش از 128 داده و تمام سرویسهای 128 به بالا بعد از اتمام دوره به 128 تبدیل میشه .
Printable View
سلام
من با بر رسی که انجام دادم به طور قطع مشخص شد که دیگه سرویس 128 به بالا به هیچ کاربر خانگی نمیدند .چون مخابرات ایراد گرفته که شاتل تخلف کرده که بیش از 128 داده و تمام سرویسهای 128 به بالا بعد از اتمام دوره به 128 تبدیل میشه .
برادر الان از کجا گرفتی منم دارم داغون میشمنقل قول:
کمک! :18::19::41:
ممنون
اقا به شما اطلاعات غلط دادن چون شاتل از اول محدودیت سرعت اینطوری سرویس دادهنقل قول:
هر وقت هم بخواد میتونه برگردونه سرجاش طبق قرارداد! و نیاز به اتمام قرارداد نداره !!
تمام شرکتهای مطرح اینکارو میکنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من توی چند تا فروم دیگه رفتم همه دارن روی شاتل رو سیاه می کنن . همه که مثل این فورام نیستن که پست هاش پاستوریزه و + هست. شاتل با این آبرو ریزی که راه انداخته اصلا بدون شک می خاد بارش رو ببنده و بره . بدون شک صاحبانش از دسته سال آینده بای بای وگرنه وای وای هستن . حالا هم می خان قبل از رفتن بیان مردم رو خون جگر کنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان خیلی از پستای اینجا پاک شد و گرنه اصلا بحث ما اصلا بحث بد بودن یا خوب بودن شاتل نبود که شما در مقابل می گید که شاتل خوبه ، . ما بحثمون چیز هم داشت که شما ندیدید . چونکه مسئولای p30world پست زدن که رعایت کنید ما هم گفتیم چشم. اگه باور ندارید به فورام های دیگه سربزید یه کم سیاحت کنید شاید از کارمند بودن برای شاتل یه کم خجل بشید:rambo:
منم همین طور.نقل قول:
قسم میخورم که اگه سرعتم دوباره در روز بالا نره دیگه کوتاه نمیام.
منم از خیر دانلود شبانه گذشته بودم ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم این افتضاح رو ...
درودنقل قول:
مطمئنید ؟
حالا من باز فردا از نمایندگی شهرمون سوال میکنم .
اخه من دیگه چی بگم؟نقل قول:
من با سیاست شاتل مخالفم همونطور که اون 50 نفر هم مخالف بودند و شکایت کردند
حالا هر کس هم موافق شاتله برای خودش محترم و لی نیاد اینجا تعریف کنه چون به خودش خوش میگذره
چون ظلمی به اون نشده دلیل نمیشه که همه چیز عالی باشه
ما که بیکار نیستیم بیایم از شاتل بد بگیم .
هر وقت هر کی از دوستان در یک دوره یکماهه ، 20 روزش رو محدود بودی بیا نظر بده
نه اون تعداد محدودی که مشکلی ندارند و تا انتقادی میشه از طرفداری از شاتل کم نمیگذارند
مگه من گفتم به شاتل اعتراض نکنید؟
مگه من گفتم شاتل عالیه؟
من فقط گفتم شاتل تو شهر ما خوبه
در ضمن من الان دارم حسابی شبانه دانلود می کنم
مطمئن باشید محدود بشم هینجا اعلام می کنم
در ضمن
دوستان عزیز
همه ی یوزر های شاتل که مثل منو شما دانلودر نیستن
خود من تو این 100 تا نصبی که رفتم تا الان 5 نفر حتی نمیدونن دانلود شبانه چیه
فقط وبگردی می کنن
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
دوستان من هم شاتل داریندنقل قول:
شما ساعت 1 شب به بعد هم نصب می کنید ؟!
میگم بهشون از دانلود شبانه شاتل تست بگیرن بهم بدن تا مطمئن بشید
بچه ها الان دقیقا بعد یک ماه که از نصب سرویس اکو 128 سه ماهه من میگذره واینکه تا یه هفته پیش روزا با 220 و شبا با 65 دانلود داشتم الان یک هفته است که شبانه من محدود شده به روزی 10 و از اون هم بالاتر نمیره روزا هم سرعتم نهایت تا 150 بالا میره .
با این چت انلاینشون بهشون گفتم میگن تمایل برای دانلود شبانه بالا رفته و سرویس ها هم اشتراکیه واسه همین سرعت شما پایین اومده درحالی همین واحد بغلیمون که همین سرویس رو داره با 65 شبا دانلود میکنه . البته قبول دارم شبا زیاد دانلود کردم ولی تو قرار داد چیزی نوشته نشده بود که زیاددانلود کنی محدود میشی
خوب حالا من چیکار کنم سرعت شبانه ام درست بشه ؟ با چت انلاین که نشد و فقط یه سری کپی پیست تحویل میدن .
چطوری سرعت شبانه خودم رو پس بگیرم ازشون .
ما حدود 1000 صفحه بحث کردیم در این مورد.نقل قول:
هیچ راهی نداره شما سرعت شبانه خودتون رو از شاتل پس بگیریرد !
شما دیگه یوزر پر مصرف شناخته شدید و از به بعد حتی اگر سرعتتون دوباره یک روزی برگرده حالت اول با 2 یا 3 شب دانلود دیگه دوباره محدود میشین .
اگر واقعا می خواین دانلود کنین باید بیخیال شاتل شید یا اینکه برید از این سرویس ها که به پشتیبان هاشون میدن بگیرین :31:
سلام
دوستانی که دیشب محدود نبودند وضعیتشون چه جوری بود؟