نقل قول:
اعتراضات مون جواب داد، قابل توجه دوستانی که ناامید بودند :biggrin:
Printable View
نقل قول:
اعتراضات مون جواب داد، قابل توجه دوستانی که ناامید بودند :biggrin:
شوخی نکنید وجدانا من رفتم مخابرات vdsl گرفتم. نه وایرگارد کار میکنه پینگش هم از شاتل بالاتره چون حالت fastpath نداره!!
نه میشه گیم زد نه هیچی. با کلی بدبختی باید تونل زد تا سایت ها مثل ادم باز بشه :hmm:
چه فایده،شاتل سرعت سرویساش محدوده ، همون چیزی که می خرین می بندن:thumbsdowنقل قول:
خخخ کی بود میگفت افزایش قیمتشون قانونیه؟نقل قول:
نقل قول:
آره این یکمی مشکله، ولی خب پینگش چون واسه من اوکی شده خیلی راضی ام ازش.
پارس آنلاین هم می گن پینگش از همه بهتره ، من پارس آنلاین ثبت نام کردم ببینم چطورهنقل قول:
فک نکنم :| حالا وصل شد با پروفایل گیم تست بذارین ببینیم. ولی من فعلا از شاتل خیلی راضیمنقل قول:
سرعتو هم باز می زاره ، مثل شاتل نمی بندهنقل قول:
خخخخخ , اوسکولا چه زود جا زدن
دوستانی که فکر میکنند بخاطر شکایت جواب گرفتند باید خدمتشون عرض کنم شاتل کلا کمترین شکایت رو در خال حاضر داده , این لیست کل شکایت ها از شرکت هاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان دوست نزدیک من (خخخخخ) تو شاتل قسمت پشتیبانی فنی شاتل هست میگفت , ریزش کاربراشون خیلی زیاد بوده
من اهل بازی نیستم , اسیاتک فعلا بد نیست برام , ولی پینگ شاتل غیر گیمینگ از پینگ غیر گیمینگ اسیاتک بهتره , شش ماه فعلا اسیاتک ام
نقل قول:
تو سایتش نوشته 8 رو نهایت 10 میبندن، خب 9311 و 10240 خیلی فرق ندارن.
به نظر من شاتل اقدام عاقلانه ای کرد تو این رقابت شدید شركتها اگر جو به همین منوال پیش میرفت صد در صد قافیه رو مثلا به همین آسیاتک میباخت حتماً مدیران این شرکت شبکه های اجتماعی،فرومهاو...را رصد میکنن و موج اعتراضات را علاوه بر درخواستهای تخليه میبینن چون یک شرکت خصوصی هستند و اگر دچار ریزش مشتری میشدند ضربه سختی میخوردند ولی باید انصاف رو هم در نظر گرفت من به شخصه تا حالا پيشگامان،مخابرات و پارس آنلاین داشتم و در مجموع شاتل را بهتر از بقیه دیدم کلا با یک حساب سرانگشتی میشه فهمید اول بودن شاتل در رده بندی سایت نت سنج پلاس و بقیه ارگانها در چند سال اخیر بی دلیل نیست ضمن اینکه تعداد زیادی کارمند هم در شهرهای مختلف دارند از این طریق ارتزاق میکنن به امید اینکه فیبرنوری همه گیر بشه و شاهد گذار از ای دی اس ال به فیبر مثل گذار چند سال قبل از دیال اپ به ای دی اس ال باشیم این اتفاق دیر و دور نیست
پشتبانی به من گفت هر چقدر خطت بکشه می زارننقل قول:
نقل قول:
سرویس دیگه ای هم داره که حجمی هست اونو تا 17 هم میبندن خط بکشه
این سرویس های سرعت محدود بالاهم ببندن خط و ،، روی سرعت شما تاثیر نداره همون سرعت خریداری شدس:weird:
نقل قول:
شکایت ها خیلی زیاد بود توی توییتر و اینستا و195 :thumbsup:
من بارها گفتم به دوستان که ایرانسل و همراه اول که ازینا بزرگتر بودند کوتاه اومدن شاتل که دیگه.
قابل توجه مشترکین isp های دیگه... شانس اوردین شاتل کم کرد اگه نه بقیه شرکتا پشت بندش ...
نقل قول:
کدوم سرویسش؟ خب اگه نقره ای ها رو نکنه، برنزی ها به جای خودش دیگه...
قضیه همراه اول و ایرانسل فرق داره همراه اول و ایرانسل میتونن افزایش قیمت بدن چون با توجه به مصوبات تنظیم رادیویی تا چند برابر نرخ فعلی میتونن از مشتری هزینه دریافت کنن ایراد کارشون این بود برای تغییر نرخ باید به سازمان تنظیم مقررات درخواست بدن که اینکار رو نکرده بودن. نگران نباشید تا چند ماه دیگه اینترنت غیرثابت گرون میشه.نقل قول:
نه جدای این هاس اسمش Fair optimal هست قبلا ترافیکی 1000تومن حساب میشد الان و نمیدونم (ینی مثلا 100 گیگ میخواستی 100 هزارتومن میشد) برای اونایی که سرعت براشون مهمه و کم مصرفن میصرفه و خطشون اوکیه خوبه:blink:نقل قول:
خوب طبق پیگیری هایی که از طریق اینستاگرام و توییتر انجام دادم و بهم در چندین مورد جواب دادن.. در آخر باهام تماس گرفتن و درخواست داشتم که مدرک بیشتر شدن هزینه رو بهم نشون بدن.. بعد از این موضوع دعوت کردن به شرکت و بعد از مراجعه حضوری و دیدار با مدیر بخش فروش اعلام کردن که این موضوع رو سعی میکنن مشکلش رو برطرف کنن(که انجام دادن ) و حتی از بالاتر اعلام کردن فعلا مقداری صبر کنید و در زمانی دیگر افزایش قیمت رو انجام بدید... اما گفتن این موضوع ممکنه تا ۳ماه دیگر با افزایش قیمت رو برو بشه و اون هم به دلیل اینکه vdsl شاتل برای بیشتر مناطق تهران قابل دسترسی میشه و حتی ممکنه شبکه p2p رو به حداقل مشترک برسونن.. پس دوستان سعی کنن زودتر خرید خودشون رو انجام بدن.. حتی اگر نیاز به سرویس برای ۶ماه و یا یکساله دارن.. چون ممکنه این موضوع شاید زودتر هم انجام بشه و ضرر نکنید.. در ضمن تاریخ دیدار روز ۳شنبه بود..
نقل قول:
مدارکشون چی بود ؟
اینترنت زیر ساخت 4 سال قیمتش ثابته
سرعت هم بالاتر ندادن
حجمم همونه
زیرساخت هم که مال مخابرات
تجهیزات adsl2+ هم که 6 7 سالی هست در همه مراکز وصله
کدوم افزایش هزینه -روی سرویس های نقره ای داشتن- دقیقا ؟
اینا اگه دلیل و مدرک داشتن شما مطمئن باشید کوتاه نمیومدن و کار خودشونو پیش میگرفتن و شخمشونم نبود
اتفاقا بعد از خاموش کردن شاتل لند کاهش هزینه داشتن روی سرویس های نقره ای
دیدن همه چی شیر تو شیره گفتن بزار ما هم آره...
شاتل و نمیدونم ولی اکثر شرکت ها بعد از کرونا اکثر کارمنداشونو اخراج کردن و حالا دارن بصورت قرار دادی و دورکاری با حقوق کمتر استخدام میکنن (با توجه به استوری های پی در پی جذب نیرو)
دقیقا سرویس ها همون سرویس های قبله کیفیت و سرعتم که همونه ازشم ی چیزی کم کردن اضافه نکردن قیمت زیر ساختم که همون قیمت قبله هیچ اطلاعیه ای هم مبنی بر گرون شدن قیمت اینترنت منتشر نشده هیچ شرکتی هم 50 درصد افزایش نداده
بنظرم یکم توهم برشون داشته یا بخاطر کمبود نیرو ادمای غیر متخصص سیاست قیمت گذاری و دست گرفتن که یهو همچین حرکتی زدن
خیلی چراغ خاموش و زیر پوستی کار کردن ولی سر و صدای همه درومد حالا طرح بعدیشون چیه رو خدا میدونه :biggrin:نقل قول:
همچنان قیمت شاتل بالاست
برای 4مگ 84گیگ ماهانه 50 میگیرن(با مالیات و.. 55)
مخابرات 16 مگ ماهیانه 100گیگ با پرداخت 3ماهه فقط 145ت، یعنی هر ماه کمتر از 50ت! خیلی ارزونه
وقتی با مبلغ مشابه سرعت 4 برابر میشه و حجم هم بیشتر میدن، چرا شاتل تمدید کنیم؟
حالا شاتل برای 3 ماهه اصلا تخفیف هم در نظر نمیگیره حتی یکم حجم رو هم بیشتر نمیکنه که ما 3ماهه تمدید کنیم
آقا من تو همین مدتی ک گرون شد سرویس 16 مگ رو 160 تومن واسم فاکتور کردن یعنی 60 تومن گرون تر نیاز داشتم پرداخت کردم
الان شکایت کنم 195 مابه تفاوت رو برمیگردونه شاتل؟
یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه هیچ گرونی بی علت و هیچ ارزونی بی حکمت نیستنقل قول:
سوال جالبیه اون زمان که شما سفارش دادی قیمت همون بوده رو سیستم ولی بعدا عوض شده یعنی یه جورایی قیمت روز بوده سنگ مفت گنجشک مفت شکایتو بزنیدنقل قول:
با توجه به مصوبه زیر حدکثر مبلغ دریافتی باید 80 هزار تومن باشه نه 160 هزار تومن و نه 100 هزار تومن. حتما شکایت بزنید و جدول هم موقع شکایت ضمیمه کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نامه بود که خیلی دوست داشتم بتونم عکس بگیرم اما نشد.. که از سازمان تنظیم مقررات شمال بهشون اجازه اضافه کردن قیمت رو داده بودن.. اما نگفتن بودن از چه تاریخی ولی سال ۹۹ اوایل شهریور ماه بود و اعلام شده بود که باید قبل از قیمت جدید پرومشن گذاشته بشه و سرویسها با مقدار بالاتری از حجم همینطور سرعت بسته بشه...نقل قول:
اولش هم نوشته شده پیرو درخواست نامه قبلی و پیگیریهای مکرر شرکتهای اینترنتی و جلسه مصوبه... که اسمه همین چندتا که باهم رقابت میکنن هم بود...تا ۳۰٪ حداکثر....
حالا برای همین میگم حتما سعی کنید سرویسهاتون رو حواستون باشه.. تا براتون فاکتور صادر میشه یا هرچی بزنید پرداخت کنید که اگر بعدش خواستن بزنن زیرش بتونید شکایت کنید و مقداری فشار روشون بیوفته.. وگرنه اینطور که پیداست یکم دیگه حمله ور میشن برای گرون کردن سرویس.. که البته فکر کنم منتظرن vdsl شاتل هم توی تهران کامل بشه... بعد شروع کنن به گرونی...
احتمالا شکایت کنی از فاکتور بعدیت کم میکنن... چون میتونی بنویسی تکلیفشون معلوم نیست یه روز این قیمته یه روز یه قیمت دیگه..نقل قول:
بله علت گرونی میتونه طمع شاتل باشهنقل قول:
نقل قول:
اگه با همین مدرکی شما دیدی هم در نظر بگیریم کاری کردن مشکل داشته *اینکه اصلا اینا نه پرومشن گذاشتن و نه سرویس های جدیدی ارائه دادن (چه از نظر سرعت و حجم بالاتر)همون قبلی ها رو میخواستن تو پاچه کنن !!* اونم نه تا حداکثر 30 درصد تا 50 درصد!!!
این مصوبه تعرفه هاش رو همه شرکت ها اعمال شده که شاتلم داره به اسم "برنزی" که قیمتا همین قیمت های مصوبه هستن ( که اجازه بالابردن قیمت اونو ندارن از پیش خود) حالا در کنار اون تعرفه های ثابت سازمان تنظیم مقررات، شرکت ها میتونن خودشون یک تعرفه جدا ارائه بدن که شاتل اسمش و "نقره ای" گذاشته این و تا یک حدی اجازه دارن بالا پایین ببرن و با توجه به سیاست های شرکت مقدار حجم و قیمت و ببندن (حالت رقابتی)نقل قول:
دنبال قانون نباشین
قانون همیشه با ایناست و راه در رو زیاد داره. در صورت نیاز با یه امضا مجوز افزایش قیمت میگیرن
مهم اینه که مشتری حمایت کنه یا نه. تا زمانی که خریدار هست قیمت صعودی و کیفیت نزولی
همین چند روز اخیر دیدید که تا اکثرا خواستن تخلیه کنن از افزایش قیمت منصرف شدن. پیش بینی من این بود که 50درصد رو به 30-40درصد تغییر بدن، ولی انقدر ریزش مشتری داشتن که کلا از افزایش قیمت منصرف شدن. البته این هم احتمالا موقتیه و نهایت برای سال جدید افزایش میدن یا شاید هم زودتر
نقل قول:
حرف خود شما جواب شماست.
افزایش سرعت نداشتیم
افزایش ححم هم نداشتیم
کیفیت هم که قربونش برم
پس چرا باید پول اضافی بدیم ؟
دقیقا اینا بدون اینکه با هم دیگه آماده باشن برای تغییرات خواسته پیش دستی کنه و این اتفاق افتاد.. چونکه نه تنها کاری نکردن بلکه برعکس گند زدن.. اما میگم باید خیلی حواسمون باشه که سوپرایز نشیم از دست اینا... چون اگر این سری گرون کنن دیگه نمیشه کاری کرد.. خودمون هم میدونیم متاسفانه دیگر مسایل بی دلیل روی هر چیزی داره تاثیر الکی میذاره...نقل قول:
پس تا اونجا که میتونید خودتون رو حداقل برای یک بازه زمانی خوب جلو بندازید که نتونن اینکار رو بکنن..
اینا اومدن هزینه کردن بابت تجهیزات vdsl و ادعاشون میشه اول ایران هستن... برای همین این برداشت رو کردن که هر کاری بخوان میتونن بکنن..
یادمه اوایل دایلاپ ایز ایران فیلتر نمیکرد پارس آنلاین فیلتر میکرد.. انگار ماله باباش بود.. حالا اینا هم همین احساس رو کردن اما گند زدن...
در تمامی isp های پیشرو دنیا هزینه توسعه و بهبود شبکه از محل سود تامین میشه نه جیب مشترینقل قول:
متاسفانه در ایران بر عکس همه چی وجود داره..! دیدین دیگه.. بگی نخر گرون شده همه زودتر میخرن تا گرونتر نشه.. بگن صف شده همه میرن تو صفه که بیشتر تو صف واینستن.. در صورتیکه اگر مقداری تحمل کنن و کنار هم باشن ٪ درست شدن موضوع بیشتره...نقل قول:
اینکه میگید دنبال قانون نباشید ،متاسفانه مجبوریم که باشیم.. چون هیچ جای دنیا بی قانونی نمیکنن.. همین الان که شما میگی ریزش داشتن.. نه تنها ریزش نداشتن .. بلکه یوزرهاشون اگر ۱۰ نفر رفتن ۳۰ نفر هم ثبتنام کردن.. چونکه همه فکر میکنن اون لحظه دلیل این گرونی حتما سرویس دادن خاصی وجود داره ! پس با ۲ روز تغییر قیمت تعداد نفرات خاصی ریزش نکردن...
بلکه توی دراز مدت میتونستیم ببینیم این موضوع رو...
سلام
کسی میدونه حدودا چه قدر تخلیه خط طول میکشه
من زنگ زدم بهم گفتن ۷ تا ۱۰ روز !
سلام معمولاً سیاست شرکتا اینه که کاربر رو یک طوری مجاب به موندن کنن اگر زیاد طول دادن به 195 شکایت کنید ولی بعضیها رو تا دو هفته هم طول میدن شرکتا از 3 روز من شنیدم تا 14 روزنقل قول:
2 روز کاری تخلیه نکردن 195 شکایت کننقل قول:
نقل قول:
من برای تخلیه از پارس پاشدم رفتم حضوری مخابرات قسمت mdf اونجا به مسئولش گفتم اینا گفتن چن روز طول میکشه میشه سریعتر انجامش بدین؟
که اوکی دادو تخلیه و رانژه شدن از شاتل شاید 24 ساعت تقریبا طول کشید