[QUOTE=BPNIROU;8923270]اینکه من می فهمم یا نه می زارم به عهده خواننده های این دو تاپست اخیر . ادامه هم نمی دم چون دوست ندارم این پستها حذف بشه . چون حداقل برای اونهایی که دنبال واقعیات هستن مفیده .نقل قول:
بافتن کار خودت :n18:
Printable View
[QUOTE=BPNIROU;8923270]اینکه من می فهمم یا نه می زارم به عهده خواننده های این دو تاپست اخیر . ادامه هم نمی دم چون دوست ندارم این پستها حذف بشه . چون حداقل برای اونهایی که دنبال واقعیات هستن مفیده .نقل قول:
بافتن کار خودت :n18:
من اینجا باید یه عذر خواهی بکنم از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون الان دیدم با شکایت هایی که شد مصوبه شهریور ماه به این صورت در ماه قبل اصلاح شده
مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات
1395/08/ 23 مصوبه شماره 2 جلسه شماره 246
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره 246 مورخ 23
1395
درخواست اصلاح مصوبه شماره 6 جلسه شماره 237 در خصوص مبناي محاسبه تعرفه تلفن ثابت را بررسی و بندهاي 4 و 5 مصوبه مذکور را به شرح زیر اصلاح و /03/ مورخ 22
تصویب کرد:
- بند 4) محاسبه کارکرد مشترکین براي مکالمات تلفن ثابت داخل استانی بر اساس دقیقه انجام و محاسبه خواهد شد.
- بند 5) محاسبه کارکرد مشترکین براي مکالمات تلفن ثابت به ثابت بین استانی و ثابت به تلفن همراه بر اساس زمانهاي نیم
دقیقهاي محاسبه میشود
پ.ن : البته حرفی از حذف بند 6 که موضوع بحث ما بود نزده :n13: باید منتظر بود برای قبض های آینده
مخابرات بعد 20 روز از درخواست تخلیه خطمو تخلیه کرد الان 10 روز آسیا تک طرح عصرانه گرفتم با سرعت عالی
اما نکته جالب اینجاست بعد 1 ماه از مخابرات زنگ میزنن دست بخواه هستن که چطوری تخلیه کردی ما که اجازه ندادیم
خدا بخیر کنه
درود
جشنواره صددانه یاقوت رو تغییر دادن!! نمیدونم ساعت شبانش چنده! اگه از یک شروع بشه شاید بگیرم ولی 2 خیلی دیره!! :n37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستانی که سرویس جشنواره صد دانه یاقوت دارن آیا سرعت دانلود شبانه 1M up to8M با 2M up to8M فرقی میکنه؟
درودنقل قول:
شما الان طرح صد دانه یاقوت دارید؟ سرعت رو چنده؟ سرور داخلی و خارجی فرق نمیکنه؟ تو 4 ساعت چقدر میگیری؟
سرعت در روز به 600 میرسه. سرور داخلی و خارجی رو نمیدونم ولی بعضی لینک ها رو با سرعت پایین در روز میشه دانلود کرد. تو 4 ساعت شب نوسان داره من که بیشتر از 4.9 گیگ نتونستم بگیرم. چون من ار 1 مگ تا 8 مگ سرعت گرفتم می خواستم بدونم با 2 مک تا 8 مگ فرقی میکنه یا نه همشون همین جوریه؟نقل قول:
والا الان که تعرفه های صددانه یاقوت تغییر کرده و تمام سرعت تا 16 مگ میره! عکس بالا که قرار دادمو ببین!نقل قول:
شما این اطلاعات رو از کجا گرفتین؟نقل قول:
تو سایت مخابرات تعرفه جدید زده!نقل قول:
سرویسهایی که دانلود شبانه دارن تو تعرفه جدید یکساله هستن؟نقل قول:
مشخصه دیگه اونایی که شبانه دارن یه تیک خورده! یه مگ و دو مگ شبانه دارننقل قول:
دوستانی که شبانه رایگان دارن چه جدید چه قدیم سرعت دانلود شبانشون چنده برا من همش 130 هست ولی روز 600 برا شما هم همینجوره؟؟
اره مال منم دقیقا همینه ... دو مگ قدیمی دارم .نقل قول:
درود
ما هم جشنواره صددانه یاقوتو گرفتیم! ولی گویا جشنواره جدید شش ماهه هستش!
جشنواره جدید صد دانه یاقوت 95-40G-2048kbs up to 16-پیش پرداخت-شش ماهه-(همراه با 500دقیقه مکالمه درون استانی رایگان ماهانه)-دانلود شبانه رایگان
میانگین سرعت دانلود شبانه-تون ؟؟نقل قول:
درودنقل قول:
بنده تو روستای اطراف بابل هستم، متاسفانه خطهای تلفن اینجا بسیار ضعیفن!! و بیشتر از 2.5 مگ ریت نمیده!! و در همین حدم شب سرعت میده و میشه تو این 4 ساعت 3.5 گیگ گرفت ...
دوستان مخابرات خوبه بگیریم یا نه پینگش چنده دوستانی که از پازوار نت دارن ترجیحا بگن چون بنده همین حوالی میشینم
تعرفه مخابرات چه جوری کسی داره بذار بینیم
اقا تعرفه جدید امده پس 27000تومنه چی همین 100دانه یاقوت
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درود
مخابرات یه سری طرح های نامحدودم تو پنل اضافه کرده ولی خوب قیمتها دو برابر طرح های نامحدود قدیمیه !
سرویس اینترنت با حجم مصرف نامحدود-سرعت 1M یک ماهه -ضریب اشتراک 1به8-پیش پرداخت
سلام
ی نفر میتونه توضیح بده ایا الان مخابرات مازندران طرح و کمپین داره یا نه
ترافیک چقدره ؟؟؟؟ بسته ترافیک ارزون داره ایا ؟؟
پینگ و قعطیش چطوره ؟؟؟
خلاصه ی توضیح کامل باشه چون میخوام از شرکت فعلیم تخلیه کنم
طرح جدید رو مخابرات مازندران اومده؟چجوری؟
به دليل اينکه از سرويس فعال شما بيش از 15 روز باقي مانده است ، شما مجاز به سوزاندن روزهاي سرويس خود نمي باشيد !:n15:ما مجاز به سوزاند
به ازاي هر مگ مصرف داخلي 1 مگ و هر مگ مصرف بين الملل 2 مگ از حجم ترافيک کسر مي گردد
سلام
من قبلا سرویس جشنواره صد دانه یاقوت95 24GB -1M up to8M پیش پرداخت-یک ساله-(2تا6صبح دانلود شبانه رایگان 400 -د- ما) که 15 روز ازش مونده رو به صورت حضوری گرفته بودم بعد از 15 روز دیگه که زمانش تموم میشه دیگه سرویسی که دانلود شبانه داشته باشه نمیدن؟ باید از همین منصفانه ها بگیریم کسی اطلاعات داره دربارش؟
هر سرویسی که داخل پنل کاربريت باشه میتونی بخری :n27:نقل قول:
من که هنوز از سرویس قبلیم مونده بخوام فقط ترافیک اضافی بگیرم میشه همین ترافیک های عادی که گذاشتن رو بگیرم ؟ به ترافیک رزرو مم اضافه میشه؟
زمان سرویس من هم تموم نشده اما چند روز پیش ترافیک تموم کردم و از همین ترافیک عادی (هر گیگ دو هزار تومن) خریدم و دارم استفاده میکنم !نقل قول:
سلام.
بچه ها من از سال 90 ازمخابرات سرویس دارم و از 94 هم سرویس 2مگ دارم کمپین بهار تا بهار یکساله 60 گیگ 2مگ با 1--6 رایگان. روزا سرعتم تا 630 هست و تایم رایگان125 هست.الان حجمم تموم شده ولی تا 28/1/97 زمان دارم بنظرتون حجم بخرم یا برم سرویس جدید مثلن نامحدود بگیرم؟
من کمپین پاییزه داشتم سرعت هم مثل خودت بود ۱مگ۵۰گیگ طرح جدید گرفتم سرعتم شد۱۳۰ ک خیلی کمهنقل قول:
ممنون از جوابتون. من فردا 16مگ با 210 گیگ میگیرم .نتیحشو اطلاع میدمنقل قول:
سلام.
من امروز سرویس قبلی رو سوزوندم و سرویس جدید گرفتم. و برای تست گفتم اول یکماهه بگیرم الانم 16 مگ با حجم 210گیگ گرفتم 70000 تومن
حداکثر سرعت 1.2m
پینگ:43ms
آپلود:80kb
حالبه که سرویس قبلیم هم روی 10999 بسته شده بود و اینم همینه.در اصل مخابرات بجای 16 مگ سرویس منو روی 11 مگ بسته
در حالی که خطم تا 18 مگ جواب میده و. کیفیت خطم عالیه.
نکته بعدی اینکه برخلاف مصوبه جدید در مورد حجم اضافه مخابرات مازندران بجای 100 گیگ 50گیگ رو داره 80000 تومن میفروشه. طویلست واقعن
با 2020 تماس بگیر و بگو خطت رو روی 16 ببندن.نقل قول:
سلام
من امروز سرویس قبلیم تموم شد روز قبلش رفتم ببینم شرایط سرویس های جدید چطوریه تو قسمت تمدید و تغییر سرویس کلیک کردم این پیام اومد:
دیروز حضوری رفتم مخابرات پروفایل رو برام ویرایش کردن، ولی بازم این پیام توی صفحه ام میومد امروز باز رفتم خودشون برای یک سرویس یه ماهه از این جدیدا برام فعال کردن ولی بازم این پیام میاد حالا موندم ماه بعد که بخوام یه سرویس دیگه بگیرم چیکار کنم؟
مشترک گرامی :
به دلیل عدم احراز هويت اطلاعات شما , خرید و تمدید سرویس اينترنتي برای شما غیرفعال شده است !
اين مورد طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای تمامی شرکت های سرویس دهنده مخابراتی و تمامی سرویسهای قابل ارائه به مشتریان حقیقی و حقوقی، الزامی و اجباری گردیده است .
جهت رفع مشکل و فعال شدن این قسمت , لطفا با کلیک برروی ویرایش پروفایل اقدام به تصحیح اطلاعات نموده و پروفایل خود را جهت استعلام و احراز هويت به روزرسانی نمایید .
بدیهی است کلیه اطلاعات وارد شده باید مطابق با اسناد هویت شما ( کارت ملی ) باشد . پس از ویرایش و ثبت اطلاعات , صحت اطلاعات وارد شده بررسی و در صورتی که اطلاعات صحیح وارد شده باشد دسترسی شما برای خرید و تمدید سرویس اينترنتي باز خواهد شد .
سلام .قسمت ویرایش بزن مشخصات کامل ودرست صاحب خط ک میخاد پر کن ok میشهنقل قول:
سلام دوستان
حدودا 5 سالی میشه که از مخابرات نت ندارم
الان بت ایم وضعیت تعرفه جدید سرعتا چطوره؟>
سلام دوستان
حدودا 5 سالی میشه که از مخابرات نت ندارم
الان بت ایم وضعیت تعرفه جدید سرعتا چطوره؟>
سلام
سرویس یک ماهه پیش پرداخت 2Mbps مصرف منصفانه 75 گیگ دارم به غیر از ترافیکی که دارم استفاده میکنم 24 گیگ ترافیک رزرو هم دارم من می خواستم بدونم وقتی که سرویس یک ماهه تموم میشه این ترافیک رزرو میسوزه یا به سرویس دیگه ای که میگیرم انتقال پیدا میکنه؟