نظرات کاربران رو بخون می فهمی.ولی به نظر من اگه خوندی و دیدی می تونی بسازی طوفان بگیر.الان این 17 گیگ ماهی 25 تومنه ولی طوفان 30 گیگ ماهی 21 تومن میشهنقل قول:
Printable View
نظرات کاربران رو بخون می فهمی.ولی به نظر من اگه خوندی و دیدی می تونی بسازی طوفان بگیر.الان این 17 گیگ ماهی 25 تومنه ولی طوفان 30 گیگ ماهی 21 تومن میشهنقل قول:
سلام
های وب یکماهه بگیر و تست کن
تازگی ها افتضاح شده
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
های وب مسابقه راه انداخته :n02::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا قبلا میشد 2 3 روز قبل اتمام سرویس ، تمدیدش کرد. الان میزنم میگه باید تا پایان روز صبر کنید ! حجم 1 روزه هم میزنم میگه کمتر از یک روز باقی مانده !
باید چیکار کرد ؟! اگه واقعا قراره اینطوری بمونه جمع کنیم بریم
یه بار از پنل خارج شو، بعد که دوباره وارد شی گزینه ی ابطال سرویس فعلی و انتخاب سرویس جدید می یادنقل قول:
این کار رو بارها کردم ، نمیاد !نقل قول:
یه بار از پنل خارج شو، بعد که دوباره وارد شی گزینه ی ابطال سرویس فعلی و انتخاب سرویس جدید می یاد
امروز از شرکت مخابرات برای تعویش سیم های تلفن امدن بعد از تعویض SNR من از 15 به 6 رسید و سرعت دانلودم به 7 مگابیت رسید خسته نباشید به همه مسئولین کشوری.
پس اینو چی میگی ؟ :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اینا همون حجم های دانلود شبانه رایگان مشترکین بوده که حالا دارن اینطوری ازش استفاده (سوء استفاده) میکنن :n15: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا سرعتت چند بود؟چه سرویسی داری؟نقل قول:
قبلا رو 12 مگ بسته بود و snr هم روی 15 بود ولی امروز زحمت کشیدن و سیم ها قدیمی که خیلی هم خوب بود رو جمع کردن و یک سری سیم نازک بستن جاش حال امدم دیدم به به snr شده 6 و سرعت دانلود روی مودم هم 7000 در بالا ترین حالت هست خخخخخخخخخخخخخخخخ.نقل قول:
مسئولین محترم کشوری متچکرم .
واسه منم چند روزه قطعی داره با پشتیبانی زنگ زدم سر خطم چک کردم از 8 اومده خطم رو 2 دایم هم قطع میشه باید ببینیم حالا از سمت مخابرات یا مثل شما سیم برداشتن داغون کردن . همه جای دنیا میان فیبر میکشن اینجامیان سیم هر روز بی کیفیت تر میکنن. جالبه اگر درخواست مشکل سیم بدی فقط میبینن بوق داری یا نه به کشش خط کاری ندارن در واقع همشون بیسواد و بی مسیولیت هستن حتی حاضرم پولم بدم که سیم تو مسیر چک کنن اما بازم راضی نمیشن چون عادت دارن سر برج بدون کار حقوق بگیرن
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
چرا های وب برای پارالمپیک فشفشه نمی زاره؟:n31:
یعنی بدترین ارائه دهنده اینترنت در ایرن همین های وب هست.
داداش من دو سال قبل خط گرفتم . سیم کشی هم همون دو سال قبل انجام دادم . الان با اینترنت 16 مگ نهایتش برای من SNR رو 17 میاد . تازه با این همه تعریفی که خود اپراتورای های وب از خطم می کنن نهایت سرعت دانلودم با آی دی ام می رسه به 1.9 مگابیت . هر چند که نصف روز سرعت میاد رو 700 کیلو . یعنی عیهو اینترنت 8 مگی که قبلا داشتم !!نقل قول:
یعنی در کل معلوم نیست چه خاکی تو سر خودم ریحتم با این اینترنت 16 مگ های وب :n02::n08::n08:
تو مودم من که این طوریه !!
DSL
Operational Status G992.5 Upstream Speed 508 kbps Downstream Speed 16382 kbps
آقا مطمئن باش اگر برای المپیک هم گزاشت فقط بخاطر اون بود که زمانی بود که تازه شبانه رو برداشته بود خیلی ها میخواستن تخلیه کنن و های وب هم میخواست یا این فشفشه هانقل قول:
بعضی ها رو ترغیب کنه حداقل یک ماه بمونن!!!
من که فردا دارم میرم یک شرکت دیگه پیدا کنم اولیت من پینگ هست و پکت لاست این هام که اصلا گوش نمیدن و پهنای باند مرکز مخابرات تا خرخره پره بعد میگه پرت ازاد زیاد داریم در صورتی که هر روز ضریب اشتراک به بالا 8 هم میرسه.سرعت 100 کیلیوبایت نشان دهنده همین هست مگه نه.نقل قول:
دوستان از دانلود شبانه خبری نشد؟ توی صفحه اینستا زده بودن بر اثر ریزش مشترکین دوباره دانلود شبانه را میزارن ...
ساعت 1:38 دقیقه بامداد و الان پکت لاست 3% بله حقیقت اینه که ما باید خفاش باشیم که بتوانیم از نت های وب استفاده کنیم. به دنیای خفاش های خوش امدید.
شما چه زود باورین این یک حربه ای هست برای نگه داشتن مشترینقل قول:
نه زود باور نیستم اگه دروغ باشه مثل خیلی از دوستای دیگه مهاجرت میکنمنقل قول:
دیگه پولی برام نمونده اینقدر حجم خریدم :n03: چشم به هم میزنی تو پنل زده اتمام ترافیک
دوست عزیز یکبار همین طرح طوفان رو بگیر ماهی 30 گیگ دیگه کم نمیاری سالیانه هست 275 تومان از اینکه ماهیانه بگیری خیلی به صرفه هستنقل قول:
من که 4 ساله های وب دارم 16 مگ سرعت دانلود تا 1400 الی 1500 کیلو میرسه با 8 مگ به 950 کیلو بایت میرسه و مودم من هم قدیمی هست که خیلی تو نویز تاثیر داره مودم من زمانی ای دی اس ال اومد گرفتم عمرش رو به پایان هست .
من در کل در این مدت از های وب راضی هستم و مشکلی نداشتم واقعا
- - - Updated - - -
دوست عزیز یکبار همین طرح طوفان رو بگیر ماهی 30 گیگ دیگه کم نمیاری سالیانه هست 275 تومان از اینکه ماهیانه بگیری خیلی به صرفه هستنقل قول:
من که 4 ساله های وب دارم 16 مگ سرعت دانلود تا 1400 الی 1500 کیلو میرسه با 8 مگ به 950 کیلو بایت میرسه و مودم من هم قدیمی هست که خیلی تو نویز تاثیر داره مودم من زمانی ای دی اس ال اومد گرفتم عمرش رو به پایان هست .
من در کل در این مدت از های وب راضی هستم و مشکلی نداشتم واقعا
درسته ولی متاسفانه اگه بخوام بین مصرف معمولی مثلا یه بازی یا نرم افزار حجیم دانلود کنم کلی حجم از بین میرهنقل قول:
بازیهای الان هم که دیگه کمتر از 40 گیگ نیستن قبلا با IDM میزاشتم دانلود شبانه رایگان خودش دانلود میشد ولی الان برای اون 40 گیگ 22000 تومان باید پول بدم:n03:
آرهنقل قول:
ولی این طرح های وب هم برای همین موضوع اومده ولی هر جور هم باشه بعید میدونم دیگه این همه حجم در یکسال مصرف بشه. در ضمن فشفشه های هدیه هم هست.
در هر صورت این بهترین گزینه هست.
در ضمن تمام شرکت ها این شبانه رو برمیدارن و کلا تصویب سازمان مقررات رادیویی هست حالا بعضی شرکت ها هنوز اعمال نکردن فوقش یک ماه دیگه بالاخره همه اینجوری میشن
های وب به مناسبت اعیاد قربان و غدیر، یک فشفشه 2 گیگ 1 روزه هدیه میده.
دوستان وضعیت شاتل چجوره ؟!
این تست سرعت من حاضر »
من یه مشکلی دارم سرعت آپلود اکثرا ندارم . هر وقت هم زنگ میزنم هیچ کاری نمیتونن بکنن ! و آخرین بار گفتن هر سری خواستی آپلود کنی مودمو خاموش روشن کن آی پیش عوض بشه درست میشه !!
اولش گفتن مشکل از مودمه عوضش کردم باز هم نشد !
شاتل خوبه به نظرتون !؟
خوب این تست ها چیزی رو نشون نمیده چون اولا HTTP هست دوما سرور داخلی، شما کجا میخوای أپلود کنی ؟ اگر آپلودت مثلا تلگرام و اینستا و از اینجور جاهاست باید بگم که های وب کلا در اون زمینه ها تعطیله. قبلا هم گفتم باز هم میگم تست ها رو اینجا بگیرید تا ببینید وضعیت شبکه های اجتماعی موبایلی و غیر موبایلی و هر گونه تک کانکشن امن دیگه به چه صورته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام خوب شما معلومه ستاره تون زیاده به دو ستاره ها یک گیگ داده...نقل قول:
دوست عزیز آپلود شما از طرف شرکت ارائه دهنده پایین بسته شده و فقط خود شرکت اگر بگید بالاتر ببندن درست میشه اگر هم قبول نکنند که نمیکنن دیگهنقل قول:
دوست عزیز شما چه مدته های وب دارید؟نقل قول:
اصلا یکبار منطقه رو چک کردید واقعا چه جوریه ؟مشکل از مرکز شما نیست؟چرا همه چیز مشکل از شرکت ارئه دهنده باشه؟
عزیز من 4 ساله های وب دارم و میتونم بگم بهترین شرکتی بوده من داشتم .من از زمانی adsl اومد داشتم. صبانت . مخابرات.شاتل و ... و الان های وب .4 ساله های وب دارم واقعا شرکتی مثل های وب ندیدم. از هر لحاظ .سرویس هاش خیلی عالی بوده هم قیمت هم سرعت و ....در ضمن کلا منطقه ما همه راضی هستند چون بستگی به مخابرات منطقه داره. من خودمفاصله با مرکز دارم 8 مگ گرفتم سرعت دانلود همین الان 930 تا 950 کیلو دان میکنم.بدترین سرور خارجی رو 850 کیلو دانلود میکنم .سرعت آلود من 1 مگ هست برای آپلود کردن.از دوستام های وب داره پهلوی مخابرات هست دقدقا 8 مگ داره 8 مگ هم دانلود میکنه.پس بدونید مشکل جای دیگه هست و اینکه کابل های استفاده شده در مرکزتون و اینکه اتصالات چه جوری باشه همه مهم هستند . تازه اینم بگم که من خداشاهده فکس هم به همین خط و پهلوی سیستمم با اسپلیتر وصل هست و از همونجا هماینترنت میگیرم و اینکه یک گوشی دیگه هم اون ور خونه با اسپلیتر وصل هست و این شرایط رو دارم.مودم من 2640 دلینک هست که خیییلییی قدیمی هست و اون زمان جزو اولین مودم ها بود اومد و هنوز دارم از همون استفاده میکنم که خیلی با مودم های جدید فرق داره شاید عوض کنم بهتر هم بشه
- - - Updated - - -
اصلا پایین و بالا نداره. کلا آپلود نمیکنه هیچیو . یعنی سرعت صفر . 1 ساعتم بشینم هیچی آپلود نمیشه . شرکت میگه سرعت آپلودو رو یک گذاشتیم براتنقل قول:
Sent from my SM-J500F
نقل قول:
دوست عزیز مشکل از طذف شرکت هست شک نکنید.درخواست خرابی و مشکل بدید تا بررسی کنند اگر از مخابرات هست بررسی کنند در غیر اینصورت اگر برات خیلی مهمه شکایت به تنظیم مقرات رادیویی کنید تا این گزینه برات بررسی کنه.چون تنها جا بعد پیگیری شما این گزینه هست حتما پیگیری میکنهنقل قول:
ممنون .نقل قول:
اگر باز این مشکل بشه زنگ میزنم رفع نکردن شکایت میکنم
Sent from my SM-J500F
بیشتر از یک ساله های وب هم دارم. کندی سرعت در ساعات اوج شلوغی به خاطر کمپود پهنای باند اینترنت های وب هست و ربطی به مرکز و ... نداره. شما هم که میگی شرکت به این خوبی و سرعت عالی ندیدی ساعت 22 به بعد یه تست بگیر از اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذار همینجا ما هم ببینیم شاید مرکز شما معجزه ای درش اتفاق میفته.نقل قول:
نقل قول:
سایت جالبی بود . اینترنت 16 مگ های وب دارم !! این شد نتیجه اش ( همین الان ساعت 22:20)
بله سایت جالبیه خصوصا اینکه سرعت رو دو نوع گزارش میکنه یکی تک کانشکن و دیگری با ۶ تا کانکشن. اینهم من الان :
و نکته جالبتر اینکه نسخه https هم داره که اگر اونو باز کنید به این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت داستان جالب تر هم میشه :
بسیار هم دست های وب درد نکنه که نت روی ۱۲ مگه سرعتم تو تلگرام و اینستا و ... طبق نمودار فوق روی نیم مگه ! ۱ به ۸ که هیچی ۱ به ۲۴ ضریب اشتراک خورده !
نقل قول:نقل قول:داداش وضع من هم انگار مثل شماست. تست همین الان . اینترنت 16 مگنقل قول:
من این موضوع رو خیلی وقت پیش میدونستم و به های وب و پشتیبانی هم تماس گرفتم
در مورد این که سرعت تک کانکشن خیلی کم هست و سرعت دانلود از سرور خارجی نصف داخلی هست و ... میدونید چی گفتن
گفت سرعت تک کانشکن مهم نیست و این که برنامه ها باید از چند کانکشن استفاده کنن و این مشکل ما نیست خخخخخ
در مورد سرعت سرور های خارجی هم گفتن که سرور های خارجی استاندارد نیستن و از سرور های داخلی دانلود کنید .:n04:
برای 20% پکت لاست زنگ زدم که امد با تیم ویور و یک tracert گرفت بعد گفت از حوزه ما خارج هست و مربوط به مخابرات میشه و زیرساخت و کاری از دست ما بر نمیاد.:n04:
2 ماه روزی 2 ساعت اینترنت قطع میشد و یک روز هم کامل قطع بود بعد که درخواست کردم روز های از دست رفته رو برگردونن گفت طبق قرارداد 24 ساعت قطعی اینترنت در ماه مجاز هست و در مورد بقیش هم از کنترل ما خارج بوده و از طرف زیرساخت قطع بوده نه ما :n04:
بعد بعضی ها میان ایتجا میگن های وب به به های وب عجب اینترنتی میده به به چه چه شما یا نماینده های وب هستی و داری بازار گرمی میکنی یا این که خیلی دوست داری اطلاعات اشتباه به مردم بدین دوست عزیز.
اگه 10 تا صفحه قبل رو بخوانی میفهمی که کاربر های اکثر شهر ها مشکل های مشابه دارن و هیچ ربطی به حوزه مخابراتی نداره های وب ضریب اشتراک رو رعایت نمیکنه کم فروشی میکنه به زور 16 مگابیت میده و هیچ حق انتخابی نداره چه خط بکشه چه نکشه پولش رو میگیره بنده خطم میکشه ولی روی 12 مگ بسته تازه سرعت مکس به 900 کیلوبایت میرسه.
حالا ما 10000000 تا از این پست ها میزاریم باز یکی میاد میگه نه همه اشتباه میکنن و من درست میگم.
دوستان یه چند الان ۱ هفته اس شاتل دارم حتی کیفیت خطم هم بهتره [emoji23]
تک کانکشن شاتل به مراتب بهتره جوری که بار اولی که میرید یو*تیوب متوجه میشید.
تو های وب وقتی یه سایت باز میکنید پینگ تا ۳۰۰ میره بالا ولی با شاتل از ۲۰ میره رو ۵۰-۴۰. (پروفایل گیم فعال کردم رو خط)
در ضمن بین ساعت ۸ تا ۱۱ به شدت پینگم با های وب میره بالا. (از ۴۰ میشه بین ۱۰۰ تا ۲۵۰) ولی شاتل پایدار تره و از ۴۰ بالاتر نمیره.
سایتا هم سریع تر باز میشن. سایت های وب با گوشی کلا بالا نمیاد واسه من. شاتل یه برنامه My Shatel هم داره که خیلی کاربردی تر از بات تلگرام های وبه.
پشتیبانی شاتل هم که هر موقع زنگ میزنید حداکثر ۳ دقیقه معطلتون میکنن و لازم نیس مثل های وب نیم ساعت منتظر بمونید.
ولی شاتل به شدت داره مشتری جمع میکنه واسه خودش. امیدوارم کیفیتش خراب نشه.
البته ازدیروز دوباره از های وب استفاده میکنم چون ۱.۵ گیگم مونده هنوز
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
من زمانی که تهران بودم شاتل داشتم مرکز مخابرات شهید قدوسی سر ظفر اونجا پروفایل گیم برام فعال بود پینگ داخلی 5 بود پینگ خارجی 60 به مدت 1 سال لذت یک اینترنت خوب رو بردم واقعاً راضی بودم تازه مرکز مخابرات قدوسی اصلا خوب نیست و مشکلات فنی زیاد داره. حیف که اینجا شاتل نداره.نقل قول:
سلام دوستان اگه اهل بازی آنلاین و دیدن ویدئو آنلاین هستین اصلا سمت های وب نیاین تایم اوتی داره شدید و قطع و وصل زیاد پینگش هم بدرد نمیخوره من خودم خطم اصلا نویز نداره و روی 16 مگ بسته شده و فقط به درد دانلود که من فشفشه 50 گیگ خریدم میخوره البته شبانه هم نداره لعنتی
سلام
افرادی که hiweb دارند... شنیدم که میتونند کد تخفیف دیجی کالا بگیرند!!
اگر نیازی ندارید ... یک نفر لطف کنه و کد رو بصورت خصوصی برام بفرسته
دمتون گرم
موفق باشید