سراسری نیستنقل قول:
میزان snr مودم شما روی چنده؟
Printable View
سراسری نیستنقل قول:
میزان snr مودم شما روی چنده؟
اول از نویز خط و سالم بودن اسپلیتر مطمئن بشیدنقل قول:
اگر نویز خط زیاد باشه این مشکلات به وجود میاد
در غیر اینصورت با پشتیبانی تماس بگیرید که اونها رسیدگی کنن
دوست من اینه وضعیت اتصالنقل قول:
مشکل از کجاست، قبلا یعنی تا هفته گذشته اینجوری نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اولش معلوم بود خودشونم میگفتند که نداره حالا بیان یه چیزی تو سایت خراب شدشون بزنند که دلیل نمیشهنقل قول:
بار هزارم، قرارداد تو این خراب شده = کشک!
نویز خط شما به شدت بالاستنقل قول:
و باید کابل تلفونتون رو چک کنید
اسپلیتر رو به درستی روی خط گذاشتید؟
به نظر من هم شما نویز خططون بالاست.نقل قول:
من این اعداد را وقتی که سرعتم روی 10 مگ بسته شده بود داشتم. شما که سرعتتون روی یک مگ بسته شده.
من یه مشکلی که دارم
S/n (download):27
S/n(upload):7
چرا انقدر اختلاف؟ مشکلم کجاست؟
با سلام
آقا من تازه از مخابرات سرویس گرفتم از طرح کمپین پاییزه, که حجمم 7 گیگه شبانشم 1 تا 7 رایگان, ولی این پرتالشون خیلی مزخرفه, حجممو که زده undefined بعد حجم مصرفی رو هم با شبانه حساب میکنه, میخواستم از شما که تجربه دارید بپرسم که مشکلی نیست؟ واسه همه همینه؟
بعد حجم مصرفیمو خودم باید برم حساب کنم از روی گزارش کارکرد سرویس بدون احتساب شبانه؟
یه چیز دیگه این که ماه از زمان نصب سرویس شروع میشه یا ماه جاری رو حساب میکنن؟
ممنون میشم پاسخ بدبد
خوب این هم 10 مگ مخابرات دوستان سرعت 128 هست 300 جا هم زنگ آخر هم به نتیجه نرسید :n06:
سلام برای منم همینطوره.شنقل قول:
شبانه رایگان هم دروغ پولشو ازتون میگیرن.پس دانلود کردن شبانه رو کلا بیخیتل بشو که قبض بیاد سکته میکنی.
یه خبر مهم مخابرات استان تهران دیگه 1و2مگ نامحدود به مشترکین جدید واگذار نمی کنه سرویسهای نامحدود فقط تا همون 512
البته افرادی که 1و2مگ نامحدود دارند همچنان می تونند از سرویس استفاده کنند و این ماجرا کاری به مشترکین قدیمی نداره.
1 ماهی هست اینطوری هست :n16: خبر جدیدی نیستنقل قول:
والا همین 512 رو هم به ما ندادن رفتم مخابرات درخواست دادم برای adsl طرف میگه 1 ماه طول میکشه
خلاصه ما هم فرم پر کردیم و درخواستمون رفت تو آرشیو حالا دیگه معلوم نیست کی وصل کنن
میگم دوستان این مدت رو منتظر بمونم یا نه به اینا امیدی نیست برم سراغ شرکتهای خصوصی:n36:
اگر بدون نت هستی 2راه داری برای رسیدن سریعترنقل قول:
-پیدا کردن آشنا در مخابرت
-گرفتن اینترنت از دیگر شرکتها(قبلش حتما تحقیق کن)
نه يه مودم وایمکس داشتم بعد از دو سال وصل کردم دیدم فعاله:tongue:نقل قول:
فعلا دارم از همین استفاده میکنم ولی بدبختانه اینم سرعتش کمه و مشکلات خودش رو داره بیشتر از 1 ماه نمیشه تحملش کرد
می خوام ببینم اگه بیشتر از این طول میکشه برم از شرکتای دیگه بگیرم
پارتی هم ندارم بدبختی:n27:
وایمکس خوبه برای کار راه انداختن ولی بلند مدت رو اعصابه سرعتش...نقل قول:
برو یه صحبتی کن امور مشترکین بگو راه داره به ما 10روزه بدید دانشجو هستم کارم گیره... بلکه جواب داد..
الانم پورت خالی هست ها... چون تخلیه دارند روز 5-6تا ولی بستگی داره کی آشنا تر باشه و کی تو صف جلوتر باشه
2020 که مصرانه میگه رایگانه, در ضمن قرارداد دارم دیگه , من فقط واسه شبانه از پارس اومدم مخابرات, البته مثل این که این مشکل تو کمپین تابستانه بوده که قرار شده تو قبضای بعد بستانکارشون کنن, بعد توی گزارش کارکرد از ساعت 1 تا 7 صبح رو مجزا کرده که به نظرم مشکلی پیش نمیاد, یعنی امیدوارم, من که دانلودمو میکنم تا ببینیم چی میشهنقل قول:
کسایی که زودتر گرفتن تو کمپین پاییزه یا تابستونه لطفا قبضتون اومد نتیجه رو بگید, مال من تو قبض این دوره نمیاد
نقل قول:
مرکز نبوت 512 گفت تا 1 ماه کار داره سره 1 هفته وصل شد البته اصلا راضی نبودم بعد 5 روز جمعش کردم که 1 ساعت طول کشید از یه شرکت خصوصی الان گرفتم 1 مگ اونا درخواست رو دادن مخابرات باز هم مخابرات 1 هفته برای وصل کردنش طول داد... یعنی من فکر نکنم سرعت وصل کردن شرکت خصوصی با خود مخابرات خیلی فرق داشته باشه :)
مرسی آره باید یه سر برم ببینم چی میشهنقل قول:
ولی فکر کنم واقعا پورت نداشته باشن چون روزی که من رفتم (حدود ساعت 11 صبح)3 نفر قبل از من داشتن فرم پر می کردن 1 نفر هم بعد از من فرمش رو داد برای adsl
حالا شانسه ماست ما که رفتیم مخابرات همه هجوم اوردن:45:
دوست عزیز چرا ناراضی بودی چه مشکلاتی داشتنقل قول:
من تا حالا از مخابرات نت نداشتم ولی از اکثر شرکتهای خصوصی چرا حالامی خوام اینم تست کنم
در مورد رانژه هم اگه ازخود مخابرات بگیری و پورت داشته باشن کلا 3 ساعت هم طول نمی کشه وصل شدنش
ولی مخابرات یه کرمی داره برای شرکتهای خصوصی که رانژه و تخلیه رو حداقل 3 روز طول میدن یعنی کار 3 ساعت رو تو 3 روز انجام میدن
البته این در بهترین حالتشه شانس نداشته باشی تا 2 هفته هم الافت میکنن
من دانلود زیاد دارم و 512 برام کافی نبود. الان 1 مگ گرفتمنقل قول:
قطعی زیاد - پشتیبانی 0 - کندی سرعت ( خیلی جاهای دیگه هم این مشکل هست البته )
البته یستگی به منطقه هم داره اما معمولا وقتی قطعی پیش میاد همه جا هست.
نکته بعدی اینکه پورت ندارن که طول میدن :)
بهـــترین مزیت مخابرات قیمت کمشه ! ( نسبت به بقیه )
شما اگه خیلی دانلود نداری و سرعت 50-55 دانلود برات کافیه بهترین گزینه همین مخابراته
ای بابا یعنی تو همون 5 روز اینقدر قطعی داشت که شما تصمیم گرفتی تخلیه کنی پشتیبانی مذخرف و افت سرعت که از خصوصیات بارز مخابراته تقریبا همه می دونن:n02:نقل قول:
منم تقریبا دانلودم زیاده ولی پیش خودم میگفتم درسته سرعتش کمه ولی نامحدوده دیگه صبح تا شب می ذارم دانلود
با این تفاسیر فکر کنم بیخیال بشم برم سراغ شرکتهای خصوصی خیلی بهتر باشه نه؟
نه داداش من غیر 1 مگی که الان گرفتم 2 ساله یه 1 مگ دیگه هم از مخابرات دارم تو اون 5 روز شانس اونا قعطی زیاد بود واسه خط جدیدم ( صفحات قبل این تاپیک و ببینی متوجه میشی ) دیگه تحملش و نداشتم تخلیه کردم :)) من که میگم مصرفم بالاس تو این 1 ماه 115 گیگ مصرف داشتم اینقدر دانلود و اینا با سرعت 50kb ... :|نقل قول:
والا الان فن آوا - 1 هفته ای میشه دارم پشتیبانیش واقعا خوبه و اقت سرعت اصلا نداشتم اما خوب قیمت بالاس دیگه باید ببینی قیمت پایین و با حالا افت سرعت و... ترجیح میدی یا قیمت بالاتر و پشتیبانی بهتر سرعت بالاتر :n27:
اينترنت مخابرات يعني سرطان..... من بعد از ٣ ماه مجبور به تخليه شدم..... افتضاح اندر افتضاح بود.....نقل قول:
بنده كه به هيجكس بيشنهاد نميدم. شايد نامحدودش واسه دانلود خوب باشه. ولي براي داشتن يه اينترنت پرسرعت كه باهاش وبكردي كني و هر از كاهي دانلود و ... مزخرفه....
من 10 مگ رو از مخابرات گرفتم وصل شد سریع دانلود منیجر باز کردم الان گفتم اخ جون الانه که سرعت بره روی 1.5 مگ :n02: یه باره دیدم سرعت 20 کیلوبیت :n04:نقل قول:
دقيقا براي من هم اتفاقي مشابه افتاد...... و بعد از سه ماه تخليه كردم.... روزي كه رفته بودم براي درخواست تخليه يه بنده خدا ديكه اومده بود واسه ثبت نام من كلي روشنش كردم. ايكاش يكي هم قبل از ثبت نام اينهارا به من كفته بود......نقل قول:
سلام و عرض ادب
الان 256 ججمی ماهانه 3 گیگ دارم از مخابرات سنندج متوسط سرعت دانلود با ای دی ام هم 50تا 60هه ( تو این منطقه هم فقط و فقط مخابرات سرویس میده ) میخام 2 مگ مخابراتو بگیرم سرعتش چند ه تا 700 میره واسه دانلود یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون ارزش داره ماهانه نسبت به طرح 256 فعلی م 2 مگو بگیرم 5 تومن اضافه بدم یا نه ؟
این شماره 2020 با مشاوراشون صبت کنی سرعت دانلودو بپرسی راست میگن یا نه الکی میگن ؟/
و اینکه حجمی ها شبا دانلود رایگان چند تا چند دارن ؟؟؟ اصلا داره رایگان شبانه حجمی
ممنون
با اینکه مشخص شد دانلود شبانه رایگان برای کمپین تابستانه دروغ بوده و خود مخابرات گفته ما پول دانلود شبانرو روی قبض میگیریم.
ولی چرا بعد ۵ ماه از شروع این کمپین هنوز در قسمت گزارش مصرفی ساعت ۱ تا ۷ رو جدا اطلاعاتشو نمیدن؟
کار خیلی پیچیده ای یا مخصوصااینکارو نمیکنن؟
واقعا اینترانت مخابرات یعنی فاجعه یعنی دروغ یعنی دزدی حجم یعنی......
امروز سرعت اینترنت من خیلی اومده پایین
512 مخابرات تهران
دوست عزیز 700 خیلی بعیده ، خیلی بشه 300 الی 400 :n26:نقل قول:
یه سوال
تو مخابرات قرارداد از زمان نصب سرویس شروع میشه یا ماه جاری رو حساب میکنن؟
مثلا اگه ماهی 30 تومن باشه و 10 روز آخر ماهو اینترنت داشته باشم تو قبض دوره 10 تومنش این دوره میاد بقیش میره دوره بعد؟
2020 هیچی نمی دونن اطلاعات کلا غلط هست :n24:
کمپین تاسباتنه دانلود شبانه به کل در فیش ها ثبت شده شاید بعدا بستانکار بشید پاییز رو هم خدا می دونه چطوری هست :n31:
سرعت دو برابر هیچ ها نمی دن فقط تعرفه با تخفیف هست یعنی 2 مگ می گیرید پول یک مگ می دید :n34:
الان زنگ بزنی 2020 می گه به دلیل ترافیک کسی پاسخگو نیست دیروز گفتم با من تماس بگرید نیم ساعت پیش تماس گرفتن :n18:
یعنی یک کلام افتضاح تنها برتری مخابرت این که پول روی قبض می یاد برای همین همه می رن آخر سر هم پول تلفن پرداخت نمی کنن قطع می شه می ره :n28:
نه من یک مگابیت نامحدوده، الان نزدیگک به یک هفته بشتر که از ایرانسل نسل سوم استفاده میکنم استیبل 10 مگابیت ...24 گیگ ماهی 10 تومن 2تا8.نقل قول:
اسپلیتر هم نصب نبود وصل کردم(من فقط برای تلفن نصب میکردم الان حدود 5..6 ساله) ساعت 7..8 صبح به بعد هر یک ساعت چراغ لینک دان میشه و قطع و وصل میشهنقل قول:
کسی نامحدود این مشکل رو نداره؟
یعنی هیچ نقطه از کره زمین اینجوری نیست بجای افزایش کاهش سرعت میشه بعد 2..3 سال.نقل قول:
برای دانلودم خوب نیست،عملا از 8 شب تعطیله خدا میدونه کی درست شه!این وضع مال دیروز امروز هم نیستنقل قول:
امسال از اول تایستون اینطوری بود روز بروز هم بدتر شده...
خوش بحالتون که سرعت پایین بود برای من که کلا تا یازده ونیم قطع بود:n35:نقل قول:
دوستان یه چند رلوزی هست که تقریبا حول و حوش ساعت 6-7 عصر تا 11 شب اینترنت من قطع میشه(چراغ قرمز مودم روشن میشه) . ولی اینترنت رفقام در همین محله و همین مرکز مخابراتی بدون مشکل وصله؟!!!چون فکر میکردم مشکل موقته تا حالا زنگ نزدم به 2020....شما هم چنین مشکلی دارید؟
وقته می بینه به ملت 64 هم بدی با کله میگیرن کی بدش میاد ! درآمد بیشتری هم داره براش... دزددی که فقط از دیوار خوه ملت بالا رفتن نیست....نقل قول:
خطت روی چند بسته شده؟نقل قول:
میزان snr downstram مودم رو چنده؟
2 مگ نامحدودنقل قول:
SNR Margin (0.1 dB):
408 : Downstream
265:Upstream
وضعیت خطت داغونهنقل قول:
میزان down حداقل باید روی 2048 باشه
شما مودم رو بذار روی حالت bridge زمانی که چراغ نت قرمز میشه بعد کانکشنب ساز یا یوزر پس خودت چه error بهت میده
بهت شماره error یادت باشه زنگ بزن 2020 بگو این مشکل دارم گذاشتم روی بریج فلان error میده اونها خودشون درستش می کنند حواست هم باشه حتما ثبت خرابی بزنه
من طرح تابستانه از مرکز تندگویان دارم شبانه سی گیگ دانلود کردم رایگان حساب شده دوستانی که شبهه داشتن با خیال راحت دانلود کنن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها قبض ها رو سامانه 1818 اومده
مال من که شبانه رو حساب نکردن