quint گلد دیگه چیه ول کن اون سایتارو ... یا ap بردار یا armorنقل قول:
ms هم میتونی برداری ولی خب تو لین زیاد کمکت نمیکنه باید roam کنی
....
نه هیچ فرقی نمیکنه همه پلیرا یکی هستن
Printable View
quint گلد دیگه چیه ول کن اون سایتارو ... یا ap بردار یا armorنقل قول:
ms هم میتونی برداری ولی خب تو لین زیاد کمکت نمیکنه باید roam کنی
....
نه هیچ فرقی نمیکنه همه پلیرا یکی هستن
بعد 1 ماه بن بودن اومدیم یه دست بازی کنیم انگار وزیر با ما لجه .. پاشو گذاشته رو کابل udp :n28:
با azir بازی کردم کلا گروه خونیم بهش نمیخوره :n02:
فعلا تنها راه بازگشت به بازی بعد از dc بستن بازی و دوباره لاگین کردنه
شما هم Dc میشین ؟
Dc که میشه بعد هرکاری میکنم اصلا Reconnect نمیشه :sq_3:
یعنی بر پدر و مادر هرچی آدم نژادپرست حرومزاده لعنت
ک...کشا 1000 نفر تو بازی توکسیک می کنند. بعد به من یک تیم میده که ترول فید و احمق هستند. رو به روم تیمی که سی اس دارن در حل تخیل. بعد من اگر شاکی بشم. ریوت هی مارو بن می کنه.
بعد من دیدم یارو سوپر توکسیکه هیچ کاریش نکردن. که اگر کرده بودن اینطوری توکسیک نمی کرد :(
ک تو این باری . یعنی اگر پولدار بودم حاضر بودم کلی پول خزج کنم این بازی رو هکرها برینن بهش بره.
یاد بیگرن بازی رو بالانس بزارن.
1 هفته بود فقط ترول تو تیمم بود. بعد توکسیک هم نباید کرد.
مادر... ها
باید از بازی کلا بیای بیرون.نقل قول:
شما هم Dc میشین ؟
Dc که میشه بعد هرکاری میکنم اصلا Reconnect نمیشه :sq_3:
من از بس فوش دادم به این دزدها خسته شدم
آقا کسی می تونه برای من اکس پی بوست گیفت کنه؟ پولش رو هم میدم. حساب می کنیم ببینم چقدر میشه با توجه به قیمتی که ار پی میفروشن تو ایران.والا اقلا این اروپامون 30 بشه اونجا بن میشیم اینجا بازی کنیم
15 2 6 منظورم 15 کیل هستم بعد 270 همش اکس پی. با اکس پی بوست؟ لول
دوستان من bookmark هام پاک شد ادرس lolking که ... نیست رو یکی لطف کنه بگه ، به جز lolskill سایت دیگه ای که مشخصات بازیکنارو تو گیم بده مثلا division چندن runes چی دارن اگه سراغ دارین اونم بگین لطفا :n16: چند روزی هست سرورای lolskill پوکیده
اقا 260 ار پی هم داری خریداریم.منظورم این هستش که شما اکس پی بوست برای من گیفت کنید منم با توجه به قیمت ار پی فروشی ها تو ایران به شما پول بدم :) . یعنی یکنی نبود 260 آر پی داشته باشه ؟
من از وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کردم دیگه سمت lolking و lolnexus و lolskill و... اینا نرفتم op.gg خیلی کامل ترو بهتر از ایناسنقل قول:
با OP.GG میتونی match hestory کل بازی های S4 ات رو ببینی که توی lolking فقط 10 تای آخر میشه دید! runes و masterist و همه چی هم میتونی ببینی باحاش ، اصن خیلی کامله
op.gg از lolskill خیلی خیلی بهتره واسه دیدن مشخصات بازیکنا توی گیم
ولی حالا اگه میخوای ban rate و win rate و guide اینا رو ببینی این آدرس بدون فــیــلــتــر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از کسایی که مثلا Smurf میکنن واسه اینکه سریع 30 بشن از یه روش دیگه استفاده میکنننقل قول:
میان یه Xp boost 10 wins یا 50 wins میگیرن با یه Xp Boost 1 day یا 3 یا 7 days اونجوری بجای 270 تا 500 تا Xp میگیرن (یعنی از هر 2 تاش xp اضافه میگیرن که میشه 500 تا )
ولی ما ایرانیا چون خیلی گرون در میاد واسمون همون 150 یا 260 RP شو میگیریم :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من پول واسه Xp boost نده ارزششو نداره حالا خودت میدونی..
بعدش اینکه تعداد kill ربطی به زیاد گرفتن Xp نداره هرچی مدت بازی طولانی تر باشه بیشتر xp میگیری !
دمت گرم عجب سایته فقط قیافش زشته
اقا من 420 ار پی می خوام. تو شاپ 400 تاش رو میده 14.500. من 20 تا کم میارم. 20تاش میشه 725 تومان.
حالا اگر کسی 420 آرپی داره من 15500 میدم. 275 تومان هم بیشتر لول.
می خوام این اکانت اروپام رو سریع آپ کنم خستم کرده.
مرسی
بابا من با اکس پی بوست بهم 270 داد. نه 500 تانقل قول:
خیلی از کسایی که مثلا Smurf میکنن واسه اینکه سریع 30 بشن از یه روش دیگه استفاده میکنن
میان یه Xp boost 10 wins یا 50 wins میگیرن با یه Xp Boost 1 day یا 3 یا 7 days اونجوری بجای 270 تا 500 تا Xp میگیرن :wink:
ولی ما ایرانیا چون خیلی گرون در میاد واسمون همون 150 یا 260 RP شو میگیریم :n03:
ولی به نظر من پول واسه Xp boost نده ارزششو نداره حالا خودت میدونی..
بعدش اینکه تعداد kill ربطی به زیاد گرفتن Xp نداره هرچی مدت بازی طولانی تر باشه بیشتر xp میگیری !
البته بازی 27 دقیقه شد. اگر برم با بوت بازی کنم؟ الکی زمان بازی هم بره بالا اکس پی میده نه :)؟ البته بیشتر از 500 تا هم میده؟ کلا 2 3 ساعت با بوت بازی کنمک =))
آخه اکانت اصلی من تو امریکاس دوباره بنم کردن. از آپ کردن اینم خسته شدم.
Tonight We Hunt. True Face of New Rengar
EUW لاگین نمیشه برام صبح تاحالا دو تا loss prevented شده برام وسط بازی همه قطع میشن eune هم این شکلیه ولی login میشه
این مشکل دی سی ها به نته ایران مربوط میشه اما سرور Euw هم خرابه چند روزه پس اگه دی سی شدین همشو نندازین گردن نت:n02:
این جزیان امضات چیه؟ بازی؟ انیمیشنه؟نقل قول:
این مشکل دی سی ها به نته ایران مربوط میشه اما سرور Euw هم خرابه چند روزه پس اگه دی سی شدین همشو نندازین گردن نت:n02:
یعنی یکی 520 ار پی نداشت که یک اکس پی بوست 7 روزه گیفت بکنه ما پولش رو بهش بدیم؟
راجب League هست با دقت میشه چمپارو تشخیص داد:n16:نقل قول:
مسابقات 1/4 شروع شده و در حال حاضر SSW vs TSM در حال برگزاری هست
در کل احتمال این که تیمی به جز SSW قهرمان این دوره از مسابقات بشه نزدیک به 0 اه
تیم های برتر کره ای در 24 ساعت حدود 8 ساعت می خوابن ، 3 وعده غذایی می خورن و در بقیه ساعات فقط و فقط بازی می کنن ، تا وقتی توی کره همچین تیم هایی وجود داره شانسی برای تیم های دیگه الاخصوص غرب نیست ، فقط چینی ها هستند که با کره ای ها در میزان ساعات بازی قابل مقایسه ان
TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM
یعنی احد الناسی فکر نمی کرد در این دوره از مسابقات تیمی از غرب بتونه بازی ای از SSW ببره ، اما TSM تیمی از آمریکا اولین باخت SSW رو براش رقم زد
خوب SSW با نتیجه 1-3 به نیمه نهایی رفت
TSM دو بازی اولش خیلی بد بود اما 2 بازی بعد ، بازی خوب رو به نمایش گذاشت
فردا SSB vs C9
team solomid هم باخت :n14: باز جام داره به این کره ای ها میرسه :n15:
خیر سرم رنک رفتم IV به promotion gold V یارو میاد میگه چشمام جایی رو نمیبینه از بس مشروب خوردم Vayne تو تیممون هم وسط تیمفایت فیسبوک چک میکنه بعد runes و mastries رو AP برداشته میگه طوری نیست بعد lee sin هم 1 به 5 میره
zed هم وسط در مقابل ziggs اونوقت بمن که support هستم و 1/1/4 هستم میگن نوب وقتی هم (من با بلیتز ) میرفتم یکیو بکشم همه میرفتن عقب اقا فحش دادم به پدر مادر هرکی لهستانیه همم لهستانی بودن جز zed بعد میگن racist reported
طبیعیه اینجور چیزا :n02:نقل قول:
Aria اسم اکانتت چیه؟نقل قول:
بچه ها 2تا سوال
این بازی های لایو تو لانچر یهو کجا رفتن دیگه نیست؟
مسابقات از چه سایتی ببینیم؟؟
دیدنی ترین مسابقه 1/4 باید مسابقه ninja/ omg باشه:n12:
cloud9 هم باخت :n04: باز این کره ای ها یا ژاپنی ها جام رو گرفتن :n14:
دوستان میشه بگید این آهنگی که تو لوگین پخش میشه از کیه؟:n13:
(از کدوم خواننده یا گروه) (اگه ترانه سرا و ... هم بگید دیگه عالی میشه:n19:)
یه سایت هست میشه توش همه چی پیدا کرد سایت خوبیه اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باخت C9 چیز عحببی نبود
کلا کسی انتظار برد C9 رو نذاشت ، همون یکی هم که بردن در نوع خودش شاهکاره
به نظر من فینال SHRC vs SSW اه و قهرمان هم SSW
این pick های من توی pickem اه:
گروه Imagine Dragons :n06:نقل قول:
--------------------------------------------------
عجب نیمه نهایییی شده! :n02: Samsung white vs Samsung blue
سلام، lol که باز می کنم تو قسمت لانچر میزنه unavalaibe ، کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thereisnourflevelنقل قول:
این جمله ی جادویی رو تو قسمت لانچر که زده unavailable تایپ کن درست میشه!
خوب Star Horn Royal Club با نتیجه 3-2 از Edward Gaming برد و به مرحله نیمه نهایی رفت
SHRC چند تا مشکل داشت ، یکی این که به نظر میومد مشکل ارتباطشون با هم برطرف شده اما با این بازی نشون دادن که کماکان مشکل دارن ، این تیم 2 پلیر کره ای داره 3 پلیر چینی ، مجبورن با سطح ابتدایی چینی/انگلیسی و ping با هم ارتباط برقرار کنن ، خیلی هم به Uzi پلیر ADC اشون وابسته ان
مساله بعدی این بود که خیلی Edward رو دست کم گرفته بودن ، از مصاحبه های قبلشون معلوم بود که Edward رو کلا 3-0 حساب می کردن ، مغرور شده بودن به نوعی
Edward هم مشکل اصلی اش اشتباهات زیادیه که توی بازی هاش انجام می ده ، توی Team Fight ها خیلی اشتباه انجام دادن و دلیل باخت بازی های 2-3 اشون جز اشتباه چیز دیگه ای نبود
فردا Najin White Sheild VS OMG
سلام
دوستان اگه خواستین میتونین یه سر به سایت ما بزنین قیمت ها رو مقایسه کنید
:n19:
تخفیف هم میدین ؟:39: