[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:
Printable View
دوست عزیز سرویس بنده 256 سه ماهست که معادل 6 گیگ هستش و نامحدودم نیست
آره واقعا پایینه
5 یا 10 آخه سرعت واسه Adsl .
این رایگان بودن کلاهی است بر سر من و دیگر دوستان
آخه یکی مثل من با 10 فری چند مگ میتونه اسفاده کنه
جالب پینک بنده هستش در روز 4.2.2.4
450 میلی ثانیست شبم همینطور
اول برای اینکه مطمئن بشیم که طرفند تو منطقه شما جواب میده قبل از 12:30 DC کنید و مثلا 12:32 وصل شیدنقل قول:
20 30 مگ دانلود کنید بعد 1:5 دقیقه dc کنید اگه بعد بیا تو حساب پارس انلایت ببین رایگان زده یا کم کرده اگه رایگان بود که تا 7 رایگانه و ترفند کار میکنه در غیر صورت طرفند پر:31:
پینگ پایین در لود شدن صفحات هم کمک میکنه
برای مکنم دقیقا همین سرویس هست ولی شبانه میانگین 1500 مگابایت دریافت رو دارم و حداقل سرعت دیگه 25 کیلوبایت میشه نه کمترنقل قول:
اگه سرویسو عوض کنیم مثلا 128 بشه 256 ، بازم منتقل میشه؟نقل قول:
آقایون مودم وایرلس خوب برای این آفلاین چیه و چنده؟
نقل قول:
بله مشکلی نباید داشته و انتقال داده میشه چون شما سرویس رو عوض کردی و مشترک همون مشترک قبلیه و عوض نشده که
بچه ها من میخواهم از شاتل به پارس انلاین بیام میخواستم ببینم سرعت سرویس 1 مگ (18 هزار تومن با 2 گیگ ترافيك) شبانه رايگان چقدره و در روز چقدر
و هر شب تقريبا چند گیگ ميتونم دانلود داشته باشم
در شاتل اگر چند شب پشت سر هم دانلود رايگان داشته باشي محدودت ميكنن ميخوام ببينم در پارس انلاین هم اينطوريه يا اينكه هر شب بدون افت سرعت ميتونم دانلود داشته باشم
ثانيا در شاتل شبها تورنت رو ميبندن ايا در پارس انلاین تورنت هميشه بازه يا مثل شاتله
سوال اخر اينكه ايا احتياج به مدارك دارند يا نه من از يكي از دوستان شنيدم ندارند
دوستان
برای من از ساعت 12:30 تا 1 شب هیچ وجه رایگان نبوده و همیشه مصرف می کرد.
ولی از ساعت 6 تا 7 صبح کاملا نوسنانی عمل میکنه.
مثلا توی مدیریت مصرف که میرم
اول از همه چرا با این که من از 1 تا 7 صبح اصلا DC نکردم میبینم مثلا این بازه 6 ساعت رو به چند بازه تقسیم کرده ؟
و توی هر بازه هم میزان دانلود و آپلود رایگان رو نوشته؟
مثلا از ساعت 1 تا 3 حدود 900 مگابایت
از ساعت 3 تا 5 حدود 850 مگابایت
از ساعت 5 تا 7 مثلا 880 مگابایت
چرا دانلود رو چند تیکه میکنه؟
از همه مهم تر این که گاهی از 6 تا 7 مصرف میکنه
گاهی هم نمی کنه
کسی می دونه چرا؟
مثلا گاهی می بینم ساعت 6:35 زده DC شده،با این که من مطمئن هستم DC نشده،چون خودم بیدارم از 6 تا 7 صبح.
و از 6 تا 6:35 مصرف نکرده ولی از 6:35 تا 7 دوباره مصرف میکنه و از ترافیک کم می کنه.
دیشب برام دیگه خیلی عجیب بود.
من از ساعت 6 تا 7 یک ضرب دانلود داشتم و تو این مدت DC نشد،داخل مدیریت هم دیدم DC نشده بود و اگر می خواست کم کنه باید به اندازه کل دانلود این یک ساعت مثلا 450 مگ کم می کرد ولی دیدم که 250 مگ کم کرده!!!!!!
این دیگه چه طور ممکنه؟
یعنی بین ساعت 6 تا 7 صبح هر وقت خواست روزانه حساب مبکنه و هر وقت هم خواست شبانه و رایگان؟؟
من ساعت 1:05 روشن می کنم و 6:55 دقیقه خاموش می کنم.
چرا گاهی تا خود ساعت 7 کلا رایگان است؟
و چرا گاهی وقت ها همش رو از ترافیک کم می کنه؟
و چرا بین 6 تا 7 گاهی مثلا تا 6:35 رایگان است و بعدش رو مصرف می کنه؟
دوستان،تو را خدا،تو را خدا،یه راهنمایی درست و حسابی و کامل به من بدید.
به خدا خسته شدم از بس بین این ساعت 6 تا 7 از ترافیک ام کم شد.
با ترس و لرز ساعت 7 همیشه DC می کنم و بعد دوباره ON میشم و میرم ترافیک رو می بینم.
شاید کم نکنه،شاید همش رو کم کنه،شاید هم نصفه نیم کم کنه؟؟!!
خیر این 1 ساعت رو خوردم به خدا
نخواستیم دانلود کنیم این 1 ساعت رو.
کمکم کنید بچه ها
دوستان
برای من از ساعت 12:30 تا 1 شب هیچ وجه رایگان نبوده و همیشه مصرف می کرد.
ولی از ساعت 6 تا 7 صبح کاملا نوسنانی عمل میکنه.
مثلا توی مدیریت مصرف که میرم
اول از همه چرا با این که من از 1 تا 7 صبح اصلا DC نکردم میبینم مثلا این بازه 6 ساعت رو به چند بازه تقسیم کرده ؟
و توی هر بازه هم میزان دانلود و آپلود رایگان رو نوشته؟
مثلا از ساعت 1 تا 3 حدود 900 مگابایت
از ساعت 3 تا 5 حدود 850 مگابایت
از ساعت 5 تا 7 مثلا 880 مگابایت
چرا دانلود رو چند تیکه میکنه؟
از همه مهم تر این که گاهی از 6 تا 7 مصرف میکنه
گاهی هم نمی کنه
کسی می دونه چرا؟
مثلا گاهی می بینم ساعت 6:35 زده DC شده،با این که من مطمئن هستم DC نشده،چون خودم بیدارم از 6 تا 7 صبح.
و از 6 تا 6:35 مصرف نکرده ولی از 6:35 تا 7 دوباره مصرف میکنه و از ترافیک کم می کنه.
دیشب برام دیگه خیلی عجیب بود.
من از ساعت 6 تا 7 یک ضرب دانلود داشتم و تو این مدت DC نشد،داخل مدیریت هم دیدم DC نشده بود و اگر می خواست کم کنه باید به اندازه کل دانلود این یک ساعت مثلا 450 مگ کم می کرد ولی دیدم که 250 مگ کم کرده!!!!!!
این دیگه چه طور ممکنه؟
یعنی بین ساعت 6 تا 7 صبح هر وقت خواست روزانه حساب مبکنه و هر وقت هم خواست شبانه و رایگان؟؟
من ساعت 1:05 روشن می کنم و 6:55 دقیقه خاموش می کنم.
چرا گاهی تا خود ساعت 7 کلا رایگان است؟
و چرا گاهی وقت ها همش رو از ترافیک کم می کنه؟
و چرا بین 6 تا 7 گاهی مثلا تا 6:35 رایگان است و بعدش رو مصرف می کنه؟
دوستان،تو را خدا،تو را خدا،یه راهنمایی درست و حسابی و کامل به من بدید.
به خدا خسته شدم از بس بین این ساعت 6 تا 7 از ترافیک ام کم شد.
با ترس و لرز ساعت 7 همیشه DC می کنم و بعد دوباره ON میشم و میرم ترافیک رو می بینم.
شاید کم نکنه،شاید همش رو کم کنه،شاید هم نصفه نیم کم کنه؟؟!!
خیر این 1 ساعت رو خوردم به خدا
نخواستیم دانلود کنیم این 1 ساعت رو.
کمکم کنید بچه ها
برای من دیشب از 12.33 تا 1.02 حدود 190 مگ کم کرد :41:
اما از 1.03 تا 6.58 هیچی کم نکرد !
اما من مودمم را ساعت 8 خاموش و روشن کردم و با ای -دی-ام خود پی -سی ساعت 6.58 خاموش شده بود
شایدم ربطی نداشته باشه که مودم هم ساعت 6.58 باید خاموش بشه -نظر دوستان چی هست ؟
اگه اشتباه نکنم سه ماه 1 مگ 18000 تومان نباشهنقل قول:
ذر روز 100 تا 200 در شب 30 تا 80
حجم دانلود شب هم شانسی هست 300 مگ تا 4 گیگ
در مورد تورنت اطلاعی ندارم
اگه مسئول ثبت نا م حوصلش نشه که ازت بگیره یا اشنا باشه نه نمی خواد اما شاتل تا 10 تا مهر اداری نمیزدی برات ثبت نام نمی کرد
فقط چک کن کسی که با تو هم مخابرات باشه ایا از پارس راضی هست یا نه -شاید پارس بدتر از شاتل باشه !
برای اینکه حساب کاربری وچک کنم باید حتما مودم خاموش کنم
راهی نیست که بشه با دیسکانکت ازکانکشن این کاروانجام داد؟؟؟
برای اینکه خیالم راحت باشه میشه همون ساعت 1:5کانکت شد وای دی ام و ساعت6تنظیم کردکه خاموش شه؟؟چون امتحان کردم و اون موقع رایگان برام حساب کرده.
سلام
دوستان شيرازي و يا ديگر نقاط بيان لطفا بگن قطعي در پارس آنلاين وجود داره يا نداره ؟
بنده صبانت هستم اما هر روز قطع و وصلي رو دارم . . سرعتم 128 هست حدودا ماكزيمم 180 دانلود ميكنم و آپلود هم 20 كيلو بايت
ممنون ميشم سرعت آپلود و دانلود را براي 128 و 256 بگيد
مهمترين چيز واسه من اينه كه كمترين حالت قطعي باشه.
خطمم سالمه . از همه ي صبانتياي اطرافمون كه پرسيدم همينطورين
دلیل دی سی شدنت اینه که حجم باقی مونده ت حدوده 900مگاباتیه و شب هر 900مگابایت که دانلود شه از اول شروع میکنه(ضعف سیستمه که چگونگیشو حوصله توضیح ندارم)نقل قول:
اگه 6-7 بیداری، قبل 6 دی سی کن و بعدش تا 7 بزار دانلود کنه.
نقل قول:
شما ساعت 1:02 دیسکانکت کردید مگه ؟
بله -مگه اشتباه کردم ؟ تازه ساعت پی سی 2 دقیقه عقبتر از ساعت سرور پارس بودنقل قول:
یعنی دقیقا بعد از 12.30 کانکت شدم و بعد از 1 که free میشه dc کردم که 1.02 ثبت شده
ما درگیر سرعت کم هستیم شما سر ساعات گیر دادین؟
وقتی سرعت 10 15 باشه چه فایده داره نیم ساعت بیشتر کمتر
سرعت باید 200 باشه که اون موقع میشه یه حرفی زد
ریدن تو این مملکت
نکتش به همین هست ! 12.30 تا 01.00 اگه برات مجانی باشه سرعت دانلودت بین 120 تا 200 هست !نقل قول:
اخه زور داره دیشب سرعت من 190 بود و برای بقیه مجانی هست و برای من از حسابم کم میکرد
نه دیگه لازم نیست از 1.5 به بعد کانکت یا دی سی کنی چون تست کردی رایگان حساب کرده:46:نقل قول:
فقط حواست به ساعت کانکت شدن بعد از 12:30 باشه مثلا من خودم 12:33 کانکت شم رایگان نمیشه ولی 12:34 کانکت میشم رایگان تا 7 صبح
برای چک کردن حصاب کاربری فقط دی سی کافیه
...............
راستی چرا سرعت ها کم و زیاد میشه ثابت نیست من همش بین 80 تا 120 متغیره
سلام من تازه ADSLپارس آنلاین گرفتم روزهای اول سرعتم خیلی خوب بود ولی الان تعریفی نداره درساعات روز سرعت دانلودم گاهی تا200میرسید ولی الان نه، تازه ازساعت 1تا6که رایگانه سرعت به10یا20میرسه میگن ازلینک دانلوده. درسته؟
درضمن چطوربدونم که چقدردیگه میتونم دانلود کنم من سرعت256 با6گیگ دانلود گرفتم .
ولی من دی سی میکنم حساب کاربری جدیدی نشون نمیده ...باید مودم خاموش روشن بشه تا حساب کاربری بدهنقل قول:
1 تا 6 بین 10 تا 50 - اگه سرور لینکت خوب باشه شاید بالاتر بره اما سرعت وسط 30 هست !نقل قول:
برو داخل سایت پارس یوزر و پسورد را بزن اونجا نشون میده که چند روز و چه قدر و ... داری و نداری :27:
بهتر بود دیسکانکت نکنید و بزارید تا صبح دائم دانلود کنه DC کردن بعد از 1 اونم یکی دو دقیقه بعد ا 1 خیلی ریسکش بالاس و بهتره اصلا همچین کاری صورت نگیرهنقل قول:
من خودم 1:20 به بعد DC میکنم تازه اونم گار نیاز باشه و الا میزارم یه کله تا 6:59 صبح میره
شما تو گزارشت که زده شده 1:02 دیسکانکت کردی مدت زمان کانکت بودنت رو چند دقیقه زده ؟
كسي از دوستان راهنمايي نميكنه ؟ ;(نقل قول:
1-من دیشب 12.34 کانکت شدم و 1.10 dc شدم دیدم 210 مگ رفت تو پاچم اما از 1.15 تا 6.58 2 گیگ داشتمنقل قول:
2-به ما نیمده 12.30 تا 1 دانلود کنیم
3-جالب اینجاست ساعت سرور پارس با ساعت پی سی تا قبل از 12 شب یکی بود اما بعدش 1.47 تا 2.30 جلو بود چرا نمیدونم
4- جریان 12.30 تا 1 هم که برای بعضی ها جواب میده برای بعضی ها جواب نمیده به خاطر سرور های پارس در اون منطقه هست که از حالت روزانه به شبانه میرن زمانشون فرق میکنه - اشکال از تایم سرور هاشون هست که با هم یکی نیست -ربطی به کاربر نداره ربط به مخابراتی که استفاده میکنی داره که سرور پارس چه ساعتی از حالت روزانه به شبانه منتقل میشه -
اینو خود کار مند پارس گفت
نوش جون اونایی که سرور پارسشون زود میره تو رختخواب
بستگی داره مدت زمان قطعی چقدر باشه اگه تو هفته مثلا صبح ها یا عصر ها 2 ساعت قطعنقل قول:
بشه که مربوط به صبا هست اما اگه dc شدنت زیاد هست یعنی تو روز چندین بار قطع میشی و اون موقع هم زنگ زده باشی صبا بگه مامشکلی نداریم شاید اشکال از مودمت یا نویز روی خط یا سیم کشی داخلی یا اسپیلیتور داخل خونه یا طرف مخابرات باشه یا شایدم مشکل مقطعی از خود صبا باشه که درست بشه
سرعتت که خوبه اینجا هم همین قدر هست اما اگه میخوای بیای پارس با یکی از دوستان پارس انلانت که هم مخابراتیت هستن چک کن ببین اونم مثل صبا همون مدل قطعی داره یا نه
نقل قول:
مدت زمانی که از 12:34 کانکت بودید کانکت بودید 28 دقیقه زده ؟
کسی امروز با پورت L2TP وی پی ان مشکلی داره ؟ من هر چقدر میخوام کانکت بشه تو صفحه Open Port گیر میکنه حتی به قسمتی که یوزر و پسورد رو هم باید چک بکنه نمی رسه تا ارور بده . فک کنم باز با توجه به روز های خاص ( 9 دی ) ، وی پی انا بسته بشن .:2:
ساعتها درست زده اما مدت زمان را 19 دقیقه زده واقعا مسخره هستنقل قول:
مودم رو حالت pppoe هست یا bridge?نقل قول:
Pppoe : مودم رو روشن میکنی خودش به اینترنت وصل میشه
bridge : دستی با کانکشن باید وصل شی
سلام دادش من اهواز هستم و قطعی ندارم اما پسر دایم که خرمشهر است قطعی داره و هر دوتامون یک مگ داریمنقل قول:
سرعت دانلود برای هر دوتامون در روز بین 110 الی 190 است و در شب بین 80 الی 160 متغیر است
بایدازکانکشن کانکت بشمنقل قول:
نقل قول:
همین رو کم زده دیگه شما حساب کن 12:34 کانکت کرده باشی و 19 دقیقه زده کانکت که میشه 12:53 دقیقه به حساب اون ها ، پس 7 دقیقه دیگه مونده بوده به ساعت 1 که شما دیسکانکت کردید و از ترافیکتون کم کرده حالا مشکل از شما بوده یا سرور پارس آنلاین تو شهر شما که انقدر اختلاف زمانی داره دیگه نمیدونم
من پیشنهادم اینه که به هیچ وجه دیسکانکت نکنید حتی بعد از ساعت 1
خب من که میخام 1به بعد کانکت بشم مثلا12:50خوبه؟؟رایگان حساب میشه؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گزارش حسابه کاربریه منه.میتونیدسردربیارید که من چه ساعتی خوبه که کانکت ودی سی بشم؟؟
شما اگه از 00:32 کانکت بشی تا 06:55 دانلودت رایگان هستنقل قول:
چون اگه تاریخ 8 را نگاه کنی بین 00:30 تا 01:01 چیزی کم نکرده و به حساب رایگانت گذاشته
نقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتی داره بعضی جاها جواب نمیده به گفته دوستان والا من خودم هر شب 12:31 دقیقه کانکت میکنم و 6:59:45 هم دیسکانکت میکنم حتی 1 مگابایت هم کم نمیکنه
فقط بروبکس توجه داشته باشند که ساعت پارس انلاین با ساعت رسمی کشور نامیزونه و هماهنگ نیست !! حدود 3-4 دقیقه ای اختلاف داره . برای شبانه از ساعت 12:35 تا 6:57 رو مورد استفاده قرار بدید . خود من این ساعات رو استفاده میکنم اصلا کم نمیکنه . شاید 1 ماه یا 2 ماه یک روزش شانسی 300 مگ کم بشه .
برا من دو روز پیش خودش دیسکانکت شد و بعد کانکت شد اما چیزی کم نکرد.دستش درد نکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پارس انلاین به درد بازی انلاین میخوره؟ من دانلود زیاد ندارم