درودنقل قول:
دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم برنامه connectify هم میتونه کا شما رو راه بندازه بدونه هیچ سخت افزاری...
Printable View
درودنقل قول:
دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم برنامه connectify هم میتونه کا شما رو راه بندازه بدونه هیچ سخت افزاری...
اره داداش فعلا از همین connectify استفاده میکنم اما برای access point مینویسه ap not supportedنقل قول:
سلام به همه بروبکس.
این اولین پست و اولین سوال من تو ای فرم هستش که امیدوارم بی جواب نباشه
من از دوستم یه مودم TP-LINK TD-W8151N میخوام بخرم , فکر کنم 6 ماه که خریده , 3سال هم گارانتی داره , خودش میگه 77 تومن خریدم.
میشه قیمت نو این مودم رو بگید.
من این مودم رو ازش چند بخرم؟
سری N خوبه یا سری G ؟؟؟؟ (از لحاظ برد وایفای)
سلام دوستان بي زحمت راهنمايي كنيدميخواستم يه مودم اي دي اس ال وايرلس بگیرم شما از مدلهای زیر کدام را پیشنهاد میکنید
prolink h 5004
cnet car - 974
tp-link 8961
کیفیت ساخت پرولینک و سی نت چطوره
نقل قول:
من پيشنهادم گزينهي آخر هست.
تجهيزات تي پي لينك به خوبي در ايران جواب داده و تنظيماتش به راحتي صورت ميگيره و مشكلي هم نداره.
سعي كنيد از برندهايي استفاده كنيد كه امتحان پس داده باشند.
شاد باشيد :40:
قيمتش الان حدود 90 تومن هست و در بازار به فروش ميرسه.نقل قول:
از لحاظ كارايي مودم خوبي هست.
65 بگيري ازش خوبه.
مطمئناً سري N خوبه به اين علت براي فايل شيرينگ و انتقال فايل در شبكه ميتوني با سرعت 150 مگابيت بر ثانيه ديتا منتقل كنيد.
براي افزايش برد هم ميتونيد تنظيمات لازمه رو در مودم انجام بديد و اين بستگي به شما داره.
شاد باشيد:40:
همه كارتهاي شبكه وايرلس چنين قابليتي ندارند كه به صورت اكسس پوينت كار كنند.نقل قول:
شما بايستي در مورد خريد كارت شبكه وايرلس دقت كنيد.
معمولاً در صورتي كه كارت شبكه وايرلس چنين قابليتي داشته باشه نرم افزاري به همراهش ارائه ميشه و كارتون رو راحت ميتونيد انجام بديد.
نقل قول:
مهمترين چيز روي پينگ و سرعت و قطعي ارتباط همين SNR هست.
هر چه SNR بالاتري داشته باشيم كيفيت خط بهتر و پينگ بهتر و سرعت بهتري داريد.
معمولاً بايستي براي داشتن خط مناسب SNR بالاتر از 12 باشه.
براي هر وسيله ارتباط كه به خط تلفن وصل ميشه بايستي يك اسپليتر تهيه بشه.نقل قول:
شما با استفاده از يه رابط تك به دو و يك عدد اسپليتر ميتونيد دو گوشي رو به يه پريز وصل كنيد.
نقل قول:
نبايستي چنين مشكل روي گوشي وجود داشته باشه.
شما يه بار پروفايل وايرلس رو روي گوشي خودتون حذف كنيد و دوباره تنظيمات رو انجام بديد.
دوستان سلام
من می خوام یه مودم وایرلس بگیرم فقط می خوام با لپتاپ بهش وصل شم برای استفاده از اینترنت
ارزون ترین مودم وایرلس که کیفیتش قابل قبول باشه چه مدلی هست ؟
با سلام خدمت اساتید محترم
من قبلا بامودم TPLINK 8901 به صورت pppoe وصل می شدم بعداز یک مدت و ریست مودم وصل نشد چندین بار دستگاه رو ریست کرده ام تنظیماتش رو اعمال کردم کار نکرد الان دارم به صورت Bridge استفاده می کنم مشکلی در این حالت نداره. تو اینترنت خیلی گشتم بعضیا می گفتن مشکل از یوزر نیم و پسورده که اونا رو عوض کردم حتی کامپیوتر رو هم عوض کرده ام اما مشکل حل نشد
لطفا اگر راه حلی سراغ دارید کمک کنید.
دوستان کسی نیست جواب بده.نقل قول:
کسی کانفیینگ مودم Dlink 2730 u بلده. ؟؟؟
این مودم پروتکل PPPOE نداره فقط PPPOA , IEA داره.
نقل قول:
یه اسکرین شات از صفحه Interface Setup > Internet بزار :n01:
نقل قول:
من با این مودم بارها به این مشکل خوردم.شما ریست کن بعدش از برق بکش یه بار خاموش روشن من.اگر یک بروزر وصل نشد یه بروز دیگه استفاده کن دوباره pppoe کانفیگ کن و البته تمام یوزرهای اماده دیگه را غیر فعال کن و یوزر اول تنظیم کن
سلام
خوبین ؟
یه سوال
به تازگی از مخابرات تهران, ADSL 1MB گرفتم, و همراه اون یه مودم D-link Dsl-2640U گرفتم
راهنمای تنظیم و کانفیگ و در کل راه اندازی این مودم رو به صورت فارسی میخواستم
به صورت وایرلس البته, بدون کابل
ممنون میشم
+ در مورد تغییر IP هم یه توضیحی بدین, دلیل این کار هم برای چیه ؟ و چطور بایستی اینکار رو انجام بدم ؟
سلام
چندتا سوال
من یک مودم aztech دارم از وقتی که دوستم تنظیمات رو ریست کرده چراغ اینترنت قرمز شده.
من تنظیماتو وارد کردم اما هنوز هم چراغ اینترنت قرمزه یوزر نیم و پسورد یوزر را شماره تلفن گذاشتم و پسورد را رمزی که مخابرات بهم داده گذاشتم اما هنوزم قرمز vpi را 0 vci را 35 گذاشتم به نظر شما مشکل چیه که قرمزه؟
آیا از تو ویندوز 7 هم باید تنظیماتی انجام داد از کدوم قسمتش ؟
سلام
تفاوت مودم asus مدل n55u annex a با n55u annex b تو چه چیزیه و کلمه ی annex a یا annex b نشانگر چه چیزیه و در صورت خرید مدل annex b تو ایران جواب میده
لطفا کامل توضیح بدید
با تشکر از همهگی
سلام..میشه یکی توی فعال کردن وایرلس مودم tp-link TD-w8920g کمکم کنه
a برای خطوط آنالوگ و b برای خطوط دیجیتال که در اروپا استفاده میشه و در ایران جواب نمیده.نقل قول:
سلام دوستان
مدل مودمم tp link w8951 هست که سرعتش 150 مگابیت وقتی با گوشی وصل میشم روی وایرلس کلیک میکنم سرعت رو 72 مگابیت زده چجور سرعتش رو 150 مگابیت کنم؟
حالا واس اینترنت نیست ها:n02:ولی برای انتقال فایل های خیلی بدرد میخوره
ممنون میشم کمک کنید
سلام من درایور مودمم رو مجدد نصب کردم اما vpn بدون شماره گیری ارور 609 میده دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه؟ مرسی:n16:
tpLink 8901نقل قول:
از این که خیلی تعریف میکنند. یعنی با این اوصاف خیلی چیز مالی نیست؟ میخواستم بخرمش.
سلام..میشه یکی توی فعال کردن وایرلس مودم tp-link TD-w8920g کمکم کنه
نقل قول:
عزیز کاتالوگ همراه مودم رو بخونی کاملا توضیح داده :n01:
اول با کابل شبکه وصل کن و بعد تو مرورگرت 192.168.0.1 رو بزن پسورد و یوزر رو admin بزن برو تو quick setup و بعد wizard رو بزن مراحل رو
بعد finish بزن میگه چند لحظه صبر کن بعد مودم وصل میشه :n16:
در تكميل حرفهاي شما!نقل قول:
بسته به نوع و مارك مودم آدرس هر مودم براي تنظيمات متفاوت هست.
اكثر مودمها با آدرس 192.168.1.1 تنظيماتشون انجام ميشه.
در پشت مودم آدرس ورود به تنظيمات اكثر مودمها نوشته شده.
در قسمت تنظيمات مودم به قسمت Interface Setup مراجعه كنيد.نقل قول:
در اين قسمت Wireless رو انتخاب كنيد.
حال تنظيمات رو به راحتي انجام بديد.
زماني كه روي سيستم اينترنت وجود داشته باشه اخطارهاي مربوط به ارتباط VPN مربوط به تنظيمات كانكشن ارتباطي شما و سرور مورد نظر داره و به مودم ربطي پيدا نميكنه.نقل قول:
نقل قول:
ارتباط شما با وايرلس به گوشي شما هم بستگي داره.
شايد گوشي شما بيشتر از اين پشتيباني نميكنه؟
اين مورد رو در سايت گوشي خودتون پيگير بشيد ببينيد وايرلس گوشي شما از چه نوعي هست؟
البته با توجه به اينكه تا 70 مگ رو دريافت ميكنيد پس نبايستي مشكلي وجود داشته باشه.
درون تنظيمات مودم نوع وايرلس رو روي سري n بزاريد.
زماني كه چراغ اينترنت شما قرمز هست اين به معني اينه كه تنظيمات درون مودمتون به درستي صورت نگرفته است.نقل قول:
شما يه بار از ابتدا تنظيمات رو انجام بديد.
مدل مودمتون چيه؟
آيا از VPI و VCI مطمئن هستيد؟
نقل قول:
بعيد ميدونم دفترچه فارسي براي اين مدل باشه.
براي تنظيمات اين مودم دو كار بايستي انجام بديد.
فكر كنم ابتدا بايستي اينترفيسي رو با توجه به VPI و VCI بسازيد.
سپس يك كانكشن در قسمت دوم درون تنظيمات مودم ايجاد كنيد.
در قسمت وايرلس هم تنظيماتش رو انجام بديد.
نقل قول:
بله اشتباه تایپی بود اکثر که چه عرض کنم همشون همین 192.168.1.1 هستن :40:
سلام
من یک خط تلفن ثابت گرفتم و قراره یک مودم و گوشی تلفن برای اینترنت پرسرعت بگیرم .
شنیدم گوشی اگر منشی دار و کالر آی دی داشته باشه برای ADSL مناسب نیست . این حقیقت داره ؟ میخوام یک گوشی تلفن رومیزی پاناسونیک بگیرم و برام مهمه که پیام گیر و کالر آی دی هم داشته باشه ولی از طرفی هم نمیخوام برای اینترنت مشکل ساز بشه .
مشکلی نیست فقط باید به اسپلیتر وصلش کنید.نقل قول:
Adsl با سیستم سانترال مشکل داره که اون هم راه حل داره فکر کنم.
اقا من هنوز نتونستم با گوشی به وایرلس وصل بشم
پیغامی میده ؟ اروری چی؟ یا نمیشناسه؟ :n13:نقل قول:
توضیح بیشتری بده تا دوستان راهنمایی کنن:n16:
نقل قول:
ربطی به گوشی نداره میتونین راحت استفاده کنین :n01:
جواب ما رو بدید
نقل قول:
سرويس ADSL براي همين منظور پياده سازي و طراحي شده كه بدون هيچ مشكلي هم از تلفن و هم از اينترنت استفاده كنيم.
دوستمون بيان كردند كه با استفاده از اسپليتر (نويزگير) مشكلتون حل ميشه و نگراني در اين مورد نبايستي داشته باشيد.