اون تی دی برای فرکانس هایی مثل 2300 2600 و .. هست نه 3500 که برای تی دی ثابت ایرانسله برای این فرکانس موبایلی در بازار ما نیستنقل قول:
ضمنا اون تی دی مثل اف دی دی برای حالت سیار هست و اساسا باند 42 و 43 رو به شکل تی دی ثابت میدن
Printable View
اون تی دی برای فرکانس هایی مثل 2300 2600 و .. هست نه 3500 که برای تی دی ثابت ایرانسله برای این فرکانس موبایلی در بازار ما نیستنقل قول:
ضمنا اون تی دی مثل اف دی دی برای حالت سیار هست و اساسا باند 42 و 43 رو به شکل تی دی ثابت میدن
تی دی -- اس ان آر 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسینقل قول:
نه نشد زنگ زدم 707 میگه هنوز مدارک تون به ما نرسیده و سیم تون رجیستر نشده ...
ایرانسل توی طرح جشنوارش (100 گیگ) ترافیک داخلی رو نیم بها حساب می کنه؟ دلم برای آپلود سنتر شاتل لند تنگ شده:(
رمز حساب کاربریم رو ندارم نمی تونم خودم ببینم.
خیلی خوبه. مودمتون چی هست ؟نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دوستان من میخوام مودم ZW101 رو خریداری کنم. حالا برای این که مطمئن بشم میخوام این سوال رو بپرسم. مودم ایدیاسال من D Link 2730 هست. چطور باید از وایفای این مودم استفاده کنم؟ فقط باید کابل لن ZW101 رو به مودمم وصل کنم؟ ممنون میشم جواب بدین.
خودم شاتل دارم ولی به قدری بستههای اینترنتیش مضخرفه و حجم کم میاد که میخوام بیام ایرانسل چون که بستههای پرحجم خوبی داره هرچند کمی قیمتش بالاست.
zw101نقل قول:
البته فکر نمی کنم خیلی به مودم ربط داشته باشه
به هر حال ویژگی خوب این مودم اینه که برای فضای باز -- باد و باران و گرما طراحی شده البته برای گرمای اهواز خوب نیست چون حداکثر دما توی کاتالوگش فکر کنم 55 هست که الان توی آفتاب اهواز به 62 هم رسیده
دوست من اشتباه نكنيننقل قول:
نت همراه هنوز به كيفيت adsl نميرسه مخصوصا وب گردي
شاتل كه بسته هاي ١٠٠ گيگ داره
فورجي ثابت علاوه بر بسته هاي گران كيفيت سيگنال و مودم هنوز به adsl نميرسه
باز هم اگر شرايط براي شما مناسب هست اقدام به خريد كنين
مودم فضاي باز معمولا بهترين گيرندگي داره كه بايد به ي روتر وصل نماييد تا واي فاي استفاده داشته باشه معمولا هر مودمي كه ورودي wan داشته باشه اين قابليت رو داره كه به به عنوان روتر استفاده كنين
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مقایسه 4 جی پلاس و تی دی
نمودار دانلود با تی دی مودم zw101
نمودار دانلود با 4 جی پلاس با مودم 5186s-22a دارای دو آنتن یاگی
ممنون از پاسختون. متاسفانه شاتل روی بسته هاش مدت زمان زیادی هست که تخفیف نگذاشته.نقل قول:
یک سوال دیکه داشتم، یکی از دوستانم شناسه کاربری وایمکسش رو اصلا نداره. برای تعویض مودم چی کار میتونه انجام بده؟ نمایندگی کمک میکنه؟