خب اپراتور پارس چی نوشته؟اگر جوابش جوری باشه که شکایت به جایی نمیرسه بهتره بی خیال شیدنقل قول:
Printable View
خب اپراتور پارس چی نوشته؟اگر جوابش جوری باشه که شکایت به جایی نمیرسه بهتره بی خیال شیدنقل قول:
برای چی بیخیال شیم؟ توی بدترین شرایط این سری از 195 تماس میگیرن و میگن پارس دوست داره گرون کنه همینی که هست :دی حداقل پیش خودم خیالم راحته که ممکن بود بتونم جلوی گرون فروشی یه شرکت رو هم برای خودم هم برای بقیه مردم که مظلوم هستن و صداشون در نمیاد رو بگیرمنقل قول:
این پیغام پارسه:
خدمت كاربر توضيح داده شد كه كاهش قيمت روي ترافيك اضافه و سرويس ها انجام شده . در پكيج هاي جديد ديگر 512-30 گيگ نداريم . ما سرعت 4 مگ را با پهناي باند 16 مگ به قيمت 74400 تومان ارائه ميدهيم . فرمايش ايشان بيشتر انتقاد از تغيير پكيجها بود كه خدمتشان اعلام شد كه انتقادشون قابل درك و پذيرش است در سيستم انتقادات شركت ثبت خواهد شد .
اینم تجدید نظر من:
شركت پارس انلاين توضيح قانع كننده اي ارائه نكرد و توضيحي كه درج كردند مبتني بر واقعيت نيست و صحبت بنده اين بود كه سرويس قبلي من به جاي اينكه ارزون بشه دوازده هزار تومن گرون هم شده! به همون شيوه ي بازي با اسم طرح ها و به قول خودشون پكيج هاي جديد دارند گرونفروشي ميكنن و از اين طرح ارزون سازي براي خودشون كلاهي دوختن و سودشون رو چند برابر كردن و اين وسط حق مشتري داره پايمال ميشه كه نه تنها ارزوني رو نديد بلكه بايد پول بيشتري هم بابت سرويس قبلي خودش پرداخت كنه . سرويس 4 مگ و 512 كيلو بايت در سرويس هاي حجمي پارس انلاين به "هيچ عنوان" تفاوتي ندارند. اگه پارس انلاين ادعا ميكنه كه سرويس ها ارزونتر شده چرا همون سرويس قبلي و گرونش رو دوباره ارائه نميده؟
دوست عزیز ، همون طور که در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم ، شما حتی اگه تا آخرین مرحله هم شکایتو ادامه بدید ، باز هم بی نتیجه خواهد بود و از بازرسی باهاتون تماس میگیرن و میگن که شکایتتون وارد نیست و ... پس بهتره که بیهوده وقتتونو هدر ندید و اعصابتونو برای این چیزا خرد نکنید.نقل قول:
به نظرم الان تنها ایرادی که میشه به پارس آنلاین گرفت اینه که برای خرید ترافیک اضافه داره به صورت بسته ای (و نه دینامیک که هر حجمی دلت خواست بخری) عمل میکنه و بسته بیشتر از 50 گیگ هم نداره این طوری اگه مثلا 100 گیگ نیاز داشته باشی مجبوری 2 تا بسته 50 گیگ بخری که با مالیات بر ارزش افزوده حدودا 196 هزار تومن میشه در حالیکه طبق این قیمت گذاری جدید باید هزینه خرید 100 گیگ ترافیک اضافه حداکثر حدود 180 هزار تومن (با احتساب مالیات بر ارزش افزوده) بشه در واقع با این کار قانون رو دور زدن و حدود 16 هزار تومن گرون فروشی در 100 گیگ دارن انجام میدن
به نظرم این شکایت قابلیت طرح داشته باشه ولی بحث سرویس ها رو فک نکنم
ولی منم با دوست خوبم 4l1r3z4 موافقم که این شکایت در رابطه با حذف شبانه رایگان یا سرویس نامحدود 128 یا تغییر تو بقیه سرویس ها به جایی نخواهد رسید (چون اگرچه به ضرر مشتری عمل کردن اما مطابق قانونیه که خود سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده)
یه مثال ساده بزنم: الان همین شرکت های وب که این 4 تا مشتری هم که الان داره به خاطر فشفشه داره (شبانه رایگانشو خیلی راحت حذف کرد!!) اگه همین فردا فشفشه رو حذف کنه هیچ شکایتی به هیچ جا نخواهد رسید چون تعهدی بابت فشفشه نداره و قانون هم مکلفش نکرده فشفشه به کسی بده!!!
یه چیز جالبی که توی اون مصوبه دیدم نحوه ی جدید محاسبه ی اپلود بود. تا قبل از این اپلود رایگان بود ولی الان اومدن توی این مصوبه گفتن اگه شرکت اپلود رو هم جز حجم حساب بکنه باید 25 درصد به حجم اضافه کنه. مثلا یه سرویس 10 گیگ رو میتونن 12.5 گیگ با احتساب اپلود حساب کنن! یعنی فقط ماهی 2.5 گیگ اپلود در مقایسه با نامحدود قبلی! کلا خانه از پایبست ویرانه! رگولاتوری دشمن دوست نماس!نقل قول:
پ.ن:
اوه! من یه چیز خیلی جالب دیدم توی این مصوبه! بند 14ش عالیه! :
شرکت بنا به درخواست مشترک باید همه ی گزینه ها و سطوح مختلف تعرفه رو ارائه کنه!!!
یعنی من الان همون سرویس 512 سی گیگ رو میخوام شرکت موظفه ارائه کنه
اصلا حالا که اینجور شد من 128 سی گیگ میخوام :دی
درسته ، به نکته ریزی اشاره کردید که اصلا حواسمون نبود! : ))نقل قول:
پس شما میتونی شکایتو با دو مورد ادامه بدی ، یکی همون چیزی که دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره کرد مبنی بر حذف خرید 100 گیگ حجم که باعث سود نزدیک 17 تومنی پارس شده و دیگری همین موردی که خودتون گفتید.
انقدر جواب ندادید منم خودم زنگ زدم به پارس آنلاین! (طرفم مخمو زد :n13:) آخرش پارس آنلاینی شدم:n27: حالام نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت؟!
نقل قول:
شما تجربه میکنی خودتون بهتر متوجه میشید هیچ چیزی مثل تجربه شخصی نمیشه
شکایت قبلی رو انصراف دادم و میخوام اول برای صدای مشتری بنویسم که درخواست این سرویس رو بنا به فلان قانون دارم بعدش که به احتمال بالا جواب رد بدن از همون استفاده کنم و توی شکایت 195 بنویسم که میگن مصوبه کیلو چنده :دینقل قول:
فقط یه کاری میتونن بکنن. اینکه مثلا بگه باشه این سرویس رو به شما میدیم ولی سرعت رو همون 512 میبندیم.
ولی کلا این بند مصوبه خیلی خوبه! از وضعیت شرکتهای دیگه خبر ندارم ولی به راحتی میشه سرویس مورد نظر رو از حلقوم شرکت ها کشید بیرون
فقط یه سوال! این اینترنت ایران منظور ار گیگی که گفته گیگ بین الملله؟ چون مثلا چهار مگ رو زده 34 گیگ. توی مصوبه زده 40 گیگ داخلی بیست گیگ خارجی. پس این اسم ایران که جلوشه الکیه دیگه؟ یعنی این هم یه سرویس معمولی با حجم 34 گیگ و مبلغ 60 تومنه؟
نقل قول:
خیر ، منظور ترافیک داخلی هست.