رفتی کل تهرانو داری تست میگیریاا :-Dنقل قول:
Sent from my C2305 using Tapatalk
Printable View
رفتی کل تهرانو داری تست میگیریاا :-Dنقل قول:
Sent from my C2305 using Tapatalk
تست های مسیر رفت و امدم هست [emoji106]نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
اگر بر اساس این تست بخوایم قضاوت کنیم وضعیت خیلی بده ولی من هنچنان مشکلی با وبگردی ندارم
انتن هم 45 درصد
محتوای مخفی: اسپید تست
این تست سرعت مال 5-6 روز پیش ـه ولی اینجا نذاشتم:n02:آنتن هم خودتون میبینید،بغل آنتن چیزایی دیگه هست اونا رو هم ببینید:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تاحالا تصاویر پست های شما رو رویت نکردم:n02:نقل قول:
بالاخره 3G رو تست کردی؟! :n02:نقل قول:
...
یادش بخیر، هفته اول که تست کردم تا 13مگ پهنای باند دانلود میداد ولی موقع تست همیشه به تست آپلود که میرسید ارور میداد
ولی الان بالاتر از 4-3 مگ نمیره البته تو این وضعیت داغون اینترنت مملکت همین 3مگ هم خودش غنمیت ِ به خدا
نقل قول:
عزیزم چه فایده شبکه را گسترش میدن وقتی سیستم محاسبه حجمشون مشکل داره و بابات حجمی که من استفاده نکردم از من هزینه کم میکنه ؟؟؟؟؟
من شیراز هستم دیشب برای تست سرعت 4 تومن شارژ کردم حسابم و 150 مگابایت اینترنت یک روزه خریدم. سرعت تست خوب بود و یک ویدئو 2 مگاباتی هم برای تست دانلود کردم
اما صبح شارژ ریالی و حجمی بنده صفر شده بود و به دلیل محدودیت خرید بسته در 24 ساعت امکان خرید دوباره بسته وجود نداشت و من 2 هزارتومن حسابمو شارژ کردم که ببینم سرعت در روز چطور هست که افتضاح بود و به زور فقط گوگل باز شد و نرم افزار speedtest هم خطا داد و در کمال ناباوری دوباره دیدم شارژم شده 4 ریال . یعنی بدون هیچ تماس تلفنی و دانلود و مشاهده سایتی در عرض 15 دقیقه شارژ من 4 ریال شد
با 700 هم تماس گرفتم یک بار گفتند از طریق سایت ریز مصرف بگیرید که کار نمی کرد و بار دوم هم فرمودند ریز مصرف سایت مشکل داره و خودش چک کرد و گفت کلا شارژ شما بابت اینترنت مصرف شده. من نمی خوام بگم دزدی کردن اما شبکه و سیستم محاسبه حجم ایرانسل مشکل جدی داره چون شخصا بیش از 6 ماه هست از رایتل استفاده میکنم ، هم بسته حجمی رایتل خریداری کردم و از طریق شارژ معمولی از اینترنت رایتل استفاده کردم و از این مشکلات نداشته
این عکس مربوزط به سابقه خرید شارژ در سایت ایرانسل
این هم گزارش باقیمانده شارژ!!!
دوست عزیز قیمت ازاد رایتل از ایرانسل کمترهنقل قول:
کلا برای ایرانسل حتما بسته بگیرید
من خودم با ادج و سرعت داغونش چند دقیقه رفتم نت 5 تومن خورد شارژمو
حتما بسته بگیرید
میتونید از شارژ ویژه استفاده کنید
*145*رمز شارژ#
خیلی وقت میشه تست کردم شاید 20 روز بشه:n02:نقل قول: