ممنون اره ديگه بالاخره از شر اين پروويژن خلاص شدم!:8:نقل قول:
از توپ خونه خريدم!گرون خريدم؟:10:
ورژن روي دستگاه كه خريدم فكر كنم 1.3بود,نه 1.5نبود!بعد 1.4رو دان كردم ريختم روش!بعضي از مشكلاتش حل شد!
Printable View
ممنون اره ديگه بالاخره از شر اين پروويژن خلاص شدم!:8:نقل قول:
از توپ خونه خريدم!گرون خريدم؟:10:
ورژن روي دستگاه كه خريدم فكر كنم 1.3بود,نه 1.5نبود!بعد 1.4رو دان كردم ريختم روش!بعضي از مشكلاتش حل شد!
گرون که فکر کنم نیست و فعلا قیمتش همینه چون توی بازار کمه و کمی هم ظاهرش تغییر کرده.نقل قول:
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
شما برو توی جستجوی دستی کانالها و ببین روی فرکانسهای اعلام شده برای منطقه شما سیگنال داری یا نه اگر سیگنال ضعیف بود کمی آنتن رو بچرخون تا سیگنال قوی تر داشته باشی و بعد دکمه تایید رو بزن تا کانالهای اون فرکانس رو پیدا کنه و اضافه کنهنقل قول:
خودت هم اين مدل رو داري؟نقل قول:
چند خريدي؟
در مشهد و شهرستاناش کدوم شبکه ها قابل دریافت هست؟...............با ذکر فرکانس
بله چند ماهی هست که دارم. اون موقع توی توپخونه 85 تومن بود. البته برای من ماجرا داشت. چون اول t14 معمولی گرفتم بعدش مدل پلاس اومد خوشبختانه دستگاه من یه تیک ظریف داشت که برای گارانتی بردم و با مبلغی ما به التفاوت مدل پلاسشو گرفتم. من هم من حیث المجموع راضیم.نقل قول:
قیمتش همه جا همینه "شرکت سما به همه نماینده هاش نامه زده که 91 بفروشید"نقل قول:
البته مغازه های متفرقه، به جز نمایندگی حدود 89 (توی تهران دیدم) تا 100 هزار :18:(توی اصفهان) دیدم فروش رفته
پوشش فکانس در مشهد: 13 شبکه هست و با جست جوی دستی می تونید شبکه ها را دریافت کنیدنقل قول:
برای دریافت اطلاعات بیشتر می تونید به وبلاگ مخصوص ----t هم پیغام بدید»
کد:www.maadiran.mihanblog.com
تغییرات این ورژن طبق اعلام مادیران در فولدر درایورنقل قول:
Fix teletext display with english charater.
2. Put channel numbering ،°Operator Defined،± by default
برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به وبلاگ استانی ها هم مراجعه نماییدنقل قول:
آدرس وبلاگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
دوست عزیز برنامه ها بر روی دو کانال متفاوت پخش می شوند برای دریافت کانالها باید کانال یابی بصورت کامل انجام شودنقل قول: