دوست عزیز رمتون خوبه ولی cpu و گرافیکتون برای تنظیمات High ضعیفهنقل قول:
ولی روی low میتونین بازی کنین
Printable View
دوست عزیز رمتون خوبه ولی cpu و گرافیکتون برای تنظیمات High ضعیفهنقل قول:
ولی روی low میتونین بازی کنین
مرحله 11 بعد از این که از داخل جواهر فروشی عکس میگیریم میگه با یه یارویی حرف بزن ولی کسی نیست
جواهر فروشی خالیه ! خودممو یه نگهبان دم در ! چیکار کنم تو این مرحله ؟
دوستان gta با حاله با رمز و چیت :n09::n09::n02::n02:
لطفا اگه تریلر خوب استفاده میکنید به من بگید مال من بگیر نگیر داره!!!گاهی اگه ماشین منفجر بشه میمیره گاهی هم نمیمیره!!!
خوبیش پول بی نهایتش هست :n19::n19:
ما من اینه اگه کسی میخواد استفاده کنه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگه کسی بلده رو gta v نسخه ریلودد ماد نصب کنه به من یاد بده:n27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته 100 کردمش ولی فک کنم اونجا باید از جواهرا و میزا عکس میگرفتی از سقف شیشه ایه عکس میگرفتی میومدی بیرون....نقل قول:
تو این مرحله یه زنه تو مغازس که پشت میز واستاده باید بری با اون حرف بزنینقل قول:
مشکل اینه که کسی نیست اونجا ! فقط نگهبان دم در هستنقل قول:
شانس ما رو ببین ملت تو بازی ماشین و ادم اضافه میاره افت فریم میگیرن مال من ادم غیب میکنه !
دیگه مجبوری سه بار خودتو بکش بعد skip بزن از اون مرحله رد شینقل قول:
ولی اون مرحله یکی از جذابتریناشه
مود جطوری میتونم رو بازیم نصب کنم؟؟؟؟ یکی به من یاد میده؟؟؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو واقعیت که نمیتونم بوگاتی بخرم تو بازی 10 تا 10 تا میخرم!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری باید تو بازی با دوچرخه سریع رفت ؟ من هر کار میکنم تو یه مرحله هی یارو ازم جلو میزنه !
اون زن آرنلدو میگی زنیکه روانیه :n08:نقل قول:
کلید های چپ و راست پشت سر هم بزن (مثلا تو کیبورد A بعد D دوباره A بعد D)