پارس ای ال ایکس که از نظر لوازم از 206 بدترهنقل قول:
پارس ای ال ایکس که از نظر لوازم از 206 بدترهنقل قول:
سلام دوستان
من حدود 8 میلیون جمع کردم
پراید عادی بخرم یا پراید 141 ؟ راستیاتش از چهره 141 بیشتر خوشم میاد ، تا دو سه سال آینده هم فکر عوض کردنش نیستم
پیشنهادتون چیه ؟
پراید معمولی بیشتر پیشنهاد میشود ، عمدتا هم به دلیل به صدا افتادن درب صندوق لیفت بک 141 است ، مزیت 141 نسبت به صبا داشتن داشبورد مانند سری ایکس 100 است .نقل قول:
قیمت رانا صفر چنده؟
آیا کلا این ماشین رو پیشنهاد می کنید؟ مشکلاتش چیه؟
پ.ن: آیا با ارزان شدن دلار قیمت این ماشین های ملی و داخلی هم ارزان تر خواهد شد؟ آیا ارزشش رو داره که صبر کنم؟
سوال منم هستنقل قول:
رانا در قیاس با سمند lx چطوره ؟
کدومشون بهتره ؟
سلام. سمندef7پایه گازسوز مدل 91سفید چندتاضربه کوچیک خورده بدون رنگ.تابرج 12 بیمه داره.چندبخرمش؟
ماشین پایه گازسوزمیشه همش با گاز رفت؟ ضرری نداره.بنزین براش بهتره یاگاز.ممنون
رانا صفر 92 --->30.500.000نقل قول:
خودروی بدی نیست ، بستگی به سلیقه ی شما دارد ، اگر با معیارهای شما برابر است میتوانید بخرید . اما گزینه های بهتر از رانا هم هستند .
احتمال ارزان شدن خودروهای داخلی بسیار بالاست ، درحال حاظر رنو ال 90 و مگان توی صف ارزان شدن هستند .
نقل قول:
رانا از هر نظر در مقابل سمند شکست خواهد خورد ، خصوصا سمند EF7 بنزینی .
برتری EF7 سمند LX به نسبت رانا عبارت است از :
موتور قوی ، شتاب ثانویه عالی ، کم مصرف و نرم و بیصدا
ایمنی خوب سمند و همینطور جادار
راحتی صندلی ها و عدم خستگی هنگام رانندگی طولانی
ظاهر داخلی و خارجی نسبتا به روز و زیبا ( به نسبت رانا )
سمند EF7 پ گازسوز مدل 91 ---->27.500.000نقل قول:
با تفاسیری که گفتید حداکثر 27 بخرید .
ممنون میشم این سوالم رو جواب بدید.ماشین پایه گازسوزمیشه همش با گاز رفت؟ ضرری نداره.بنزین براش بهتره یاگاز.ممنون
ماشین پایه گاز سوز برای سوخت گاز بهینه شده و باعث میشه در دراز مدت کمتر به موتور نسبت به دوگانه ها آسیب ببیندهنقل قول:
ولی شما کلا برای استفاده از خودروهای 2گانه باید هر 2-3 باک گاز یکبار با بنزین برید که مشکلی برای موتور پیش نیاد
سلام دوستان ، زیر 10 میلیون ، دوو ماتیز یا دوو رسیر خوبه بگیرم ؟