سلام
کسی از مخابرات تهران تونسته 512 بگیره؟
مثلا با کارت دانشجویی!
لطفا اگر گرفتید یا خبر دارید بگید. از دست صبانت می خوام فرار کنم
Printable View
سلام
کسی از مخابرات تهران تونسته 512 بگیره؟
مثلا با کارت دانشجویی!
لطفا اگر گرفتید یا خبر دارید بگید. از دست صبانت می خوام فرار کنم
بفرما دوست عزیز این هم برای شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tp-link تنظیمات خاصی لازم نداره. شما یه ریست فکتوری کن و pppoe رو ست کن. اگر نشد از روی عکس اول PVC2 رو کپی کن.
dns مودم از کجا عوض میشه tplink
آقا 1ساعت پیش اعصابم خورد شد زنگ زدم 2828،گفتم قضیه از این قراره.برگشت گفت مشکله نمیدونم پورت داریم، چی داریم..حالا در هر حال گفت مشکل از شما نیست.نمیشه pppoe ست کنید!نقل قول:
ولی الان یه بار دیگه ریست کردم، تنظیم کردم در عین ناباوری درست شد.دست شما چند نفری که کمک کردید درد نکنه.مرسی.:10:
interface setup و از اونجا LANنقل قول:
ببخشید توی سایت مخابرات صفحه ای برای ورود کاربران ADSL داره ؟ (برای دیدن صورتحساب دانلود ها و آپلودها) هر چی می گردم آدرسشو پیدا نمی کنم
سلام
512 نامحدود مخابرات چنده قیمتش ؟
یکی دو هفته پیش رفته بودم مخابرات قیمتش رو پرسیدم گفت هر دوماه 50 تومنه!! مگه ماهی 20 تومن نیست؟
20400نقل قول:
دو ماهش میشه با مالیات و اینجور داستانا تقریبا 50
سلام به همه دوستان عزیز .من یک سوآل دارم که متمین هستم همه شما مدانید ولی متاسفانه من هنوز نمیدانم.لطفآ به من کمک کنید! من انترنیت <دی اس ال> خریدم در منطقه شریف آباد استان تهران..و سوآل ام این بود که بطوری مثال اگر من همیشه آنلاین باشم هزینه ماهیانه یکسان است یا خیر هرچی که استفاده کنم به همون اندازه هزینه ماهیانه من مهاصبه میشود؟
یا به عبارت دیگر مثال هزینه ماهیانه من 10 یا 20 هزار تومان تعین شده .اگر من به طور 24 ساعت آنلاین باشم و دانلود کنم یا گشت و گزار در صفحات ویب داشته باشم همین 10 یا 20 هزار تومان میاد یا خیر هرچی که استفاده کنم به همون اندازه هزینه ماهیانه من کم یا زیاد میشود؟ اومید وار حستم که منظوری من را خوب درک کرده باشید..
در هقیقت انتیرنیت را کسی دیگه برام گریفته به همون خاطیر است من نتونیستم از مخابرات بیپورسم..لطفآ من را کمک کنید...
اینترنت شما نامحدوده و قیمتش هم تغییر نمی کنه چه یه ساعت استفاده کنی چه هزار ساعت. ضمنا دوست عزیز یه مقدار املا و دیکته رو هم رعایت کنی به جایی برنمی خوره توی اینترنت جستجو کن درستشو پیدا می کنینقل قول: