آره دیروز نمیشد اما امروز که رفتم یکدفعه 6 گیگ ازم کم شده بود و مجبور شدم شارژ کنمنقل قول:
نه بابا اون موقع ها هم مالی نبود
Printable View
آره دیروز نمیشد اما امروز که رفتم یکدفعه 6 گیگ ازم کم شده بود و مجبور شدم شارژ کنمنقل قول:
نه بابا اون موقع ها هم مالی نبود
توی عید فقط خوب بود..شبی 4گیگ با 2مگ دانلود داشتم:27:نقل قول:
ولی عجب اینترنتی داشتیم چی شد. به جای اینکه پیشرفت کنند دارند پسرفت می کنند. ای داد بی داد ...
شما احتمالا زمانی که از اعتبارتون کم نمی شده بیش تر از 4 گیگ مصرف کردی حالا هر چی شارژ می کنی داری تازه بدهیات رو پرداخت می کنی. من خودم دو گیگ شارژ کردم تا ok شد.نقل قول:
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
من اول تابستون با 1مگ شبی تا 3 گیگ دانلود می کردم با سرعت 200 kb/sنقل قول:
توی عید فقط خوب بود..شبی 4گیگ با 2مگ دانلود داشتم
فکر کنم اینا دارن روی شبانه رایگان کار میکنند!
چون دوباره از من حجم کم نمیشه
اما این بار کور خوندند که من دانلود کنم!
اون 2 گیگ که خودشون شارژ کرده بودن چی شد ؟
برای من که دوباره حذف شده و انگار اصلا همچین اتفاقی نیافتاده بوده !!!
شما چی ؟
نقل قول:
حجمی که این چند وقت که پنل خراب بود مصرف کردید را کم کردند.از من 6 گیگ کم کردند!
دوستان پنل مثل اینکه دوباره مشکل داره.یه نرم افزار مدیریت حجم خوب بهم معرفی کنید
شب ها خیلی مشکوک سرعت پایینه!
نه عزیز !! در قسمت پرداختها و شارژها کلا اون 2 گیگ شارژ خودشونو برای من حذف کردندنقل قول:
این که شما می فرمائید باید در اون قسمت یه اثری ازش باشه دیگه ؟؟؟
برای من هم همینطوره، با این تفاوت که اول یک گیگ ماه مهر و یک گیگ آبان شارژ کرده بودند، حالا اونا رو برداشتند به جاش یه گیگ آذر شارژ کردند یه گیگ هم دی. خوبه حالا زمستونه به کلشون آفتاب نمی خوره و گرنه معلوم نبود چی میشد.نقل قول:
دوستان من 4 گیگ داشتم ولی حالا 33 مگ دارم البته من 2 تا 3 گیگ دانلودم بود ولی فقط واسم 1 گیگ حساب کردن و خودشون شارژ نکردن همون 1 گیگیه که خودم دان کرم