منم هر چي دلم خواست بگم ؟
Printable View
منم هر چي دلم خواست بگم ؟
سلام بچه ها...آره..با این بحث موافقم..به نظر من کمی رو این مسئله باید بیشتر دقیق شد..کارایی مثل رانندگی کامیون و ...که به نظر من تفکیکش واسه مرد و زن غلطه..البته بگم خانمایی باید سراغش برن که جربزشو داشته باشن..کارایی مثل آشپزی و بچه داری و خونه داری هم که خدارو شکر دیگه داره کم کم راه میفته..آقایون وارد گود شدن..ولی خانما نباید کاری کنن که آقایون از این کارشون پشیمون بشن..یه کمی مصالحه بد نیست.نقل قول:
ولی راجع به چیزای دیگه که تو جامعه ما بدجوری ما زنهارو ازش دور نگهداشتن,میشه اقتصاد دانی و سرمایه اندوزی رو عنوان کرد..ببینید,از قدیم میگفتن این زنه که پول شوهرشو جمع میکنه..ریخت و پاش نمیکنه..یا چه میدونم,از این حرفا دیگه..ولی اگه زنای سالمندمونو نگاه کنی,می بینی هیچ کدوم یه اندوخته یا سرمایه واسه فصل پیریشون ندارن..آخه چرا؟
به نظرتون وقتش نرسیده که شرکتهایی تاسیس کنیم که فقط با سرمایه و فکر و نظر خانوما بچرخه و فقط هم سودش به خانما برسه؟البته این سود نهایتا به خونواده هم میرسه(چون آسایش خانما تامین کننده آسایش مابقی خونواده هم هست....البته در کنار آقایون)
خوب به نظرتون چه جوریه؟
مرسي راه كوير . امتحان ميكنم
نقل قول:
به نظرتون وقتش نرسیده که شرکتهایی تاسیس کنیم که فقط با سرمایه و فکر و نظر خانوما بچرخه و فقط هم سودش به خانما برسه؟البته این سود نهایتا به خونواده هم میرسه(چون آسایش خانما تامین کننده آسایش مابقی خونواده هم هست....البته در کنار آقایون)
توتيا
اين شركتي كه فقط با سرمايه ي خانوم ها ميچرخه و با فكر و خانوم ها بچرخه ! چجور شركتيه ؟
منظورت يه شركت معموليه مثل بقيه ي شركت ها يا يه شركت خاص با يه طرح نو؟
نمي دونم :20:نقل قول:
ببینم منظور من این نیست که شرکت کاری رو انجام بده که خانومانه است...من منظورم سرمایه گذاری روی چیزاییه که حتی حضور خانوما بهترشم میکنه..مثلا صادرات و واردات مواد غذایی سالم که با اصول طبخ و زندگی ما ایرونیها جور باشه....یا صنایعی که توی خونه باعث ارتباط بهتر ما با دنیای علم و اینترنت بشه...مثل ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تا يه حدودي منظورت رو فهميدم
بقيه نظري ندارن ؟
آره جالبه . ......نقل قول:
قربونت عزیز..:40::10:نقل قول:
خب..:18:
میگفتی..:5::27:
این آوا چی چیا از تو میخواااد:31:
آواااا .. ببینمت، تهنا تهنا دنبال اطلاع عمومی چی میگردی؟:31:
:11:با سلام
چه خبر خانوما
رشته ی تاپیک از دستم در رفته یکی نیست واسم پیدا کنه ممنون میشم
سلام به همه خانومای گل