با سلام
پراید نیم انژکتور تو سر بالایی کم مییاره مثلا تو جاده فیروزکوه تهران خیلی اذیت شدم .مشکل از چیه؟
ممنون
Printable View
با سلام
پراید نیم انژکتور تو سر بالایی کم مییاره مثلا تو جاده فیروزکوه تهران خیلی اذیت شدم .مشکل از چیه؟
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز
تا حالا تو سربالایی به پتو پت افتاده ؟ خاموش چی؟ موتور رو برای سرویس بردی؟
نه فقط دور موتور میاد پایین؛مجبور میشم دنده رو معکوس کنم.چون ماشینای دیگه با سرعت از کنارم عبور میکنن احساس میکنم ماشین من زور نداره.یک سالی هست موتورو تنظیم نکردم.البته تو حالت عادی براحتی 140 50 تارو میره تو سربالایی مشکل داره.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگر توی این شرایط زیر رانندگی میکنی که طبیعی هستش :
1- با کولر توی سربالایی از قدرت ماشین گرفته میشه و باعث میشه شتاب و سرعت رو از دست بدی. و این مشکل در همه ماشینای ایرانی چه پژو 206 - 405 - سمند و .... وجود داره.
2- اگر بیش از حد مجاز بار زده باشی که اونم بازم علائم بالا رو داره . پراید همیجوریش 4 نفر سوارش میشن کلی سنگین میشه دیگه چه برسه که بار هم بهش اضافه بشه.
3- مهمترین نکته هم اینه اگر گاز سوزه که 100% تو سربالایی کم میاره ولی بستگی داره که توی کدم موارد بالا باشی.
اما اگه توی اون شرایط رانندگی نمی کنی حتما سرویسای زیر رو انجام بده. ( راستی نگفتی مال چه سالی هستش و چقدر کار کرده ؟)
به هر حال اگه این سرویسای زیر رو انجام بدی ، ضرری نداره.
1- شست شوی سوزن ژیگلور و تمیز کردن استپر ( باعث افزایش قدرت و شتاب ماشین و کاهش مصرف سوخت میشه )
2- تعویض فیلتر بنزین و چک کردن پمپ بنزین ( درمورد فیلتر بنزین که علائم مثبت بالا رو داره اما در مورد پمپ بنزین فکر نکنم پمپ مشکلی داشته باشه چون اگر داغ کنه یا درست پمپاژ نکنه ماشین بد کاره میکنه و به پتو پت یا حتی خاموشی کامل تا زمان سرد شدن منجر میشه )
3- تعویض فیلتر روغن ( باعث کاهش مصرف سوخت ، افزایش شتاب و افزایش عمر موتور )
4- تعویض فیلتر هوا ( اگر فیلتر هوا به موقع عوض نشه به دلیل درست فیلتر نشدن هوا باعث نارسایی در سیستم سوخت رسانی ، تخریب رینگ های پیستون ، کاهش شتاب ، افزایش مصرف سوخت میشه )
5- تعویض شمع . اگه بوش آلمانی بگیری عالی میشه
6- تسمه ها رو هم حتما چک کن . ( تسمه تایم و ...)
7 - دیاگ موتور. واقعا ضروری هستش.
انشاءالله با این سرویسا مشکل حل بشه. اگر هم مشکلی داشتی تا اونجایی که بتونم کمکت میکنم :n16:
یــــــا عـــــــلـــــــی
ممنون از راهنماییتنقل قول:
هاچ بک مدل 83 نیم انژکتور 160هزارتا کارکرده.بدون کولر هم امتحان کردم،ماشینو سنگینم نکردم.باشه پس برم یه سرویسش بکنم ببینم چی میشه.فقط یه سؤال تو سربالایی با دنده دو با چه دور موتوری بریم که به ماشین آسیبی نرسه؟
نقل قول:
با توجه به کیلومتری که کار کرده سرویس کردن ماشین یه امر ضروری هستش. در مورد دور موتور هم با دنده دو به هیچ وجه بیشتر از 4 نشه. حداقل 3/5 و حداکثر 4. و یه نکته هم بگم دور موتور با دنده سنگین یکنواخت نباشه. به موقع دنده رو تعویض کن. همین دورموتور یکنواخت در حالت سنگین خیلی ضرر داره.
یــــا عـــــلـــــی
دوست عزیز برای پراید علاوه بر چیزایی که دوستمون فرمودند فیلر گیری و تعویص ف بنزین خیلی صروریه و تاثیر زیادی داره .احتمالا یه کمی هم صدای موتور زیا شده در سرازیری و جاده صاف خوب راه میره اینطور نیست؟نقل قول:
دوستان گرامی متاسفانه چند روزی نبودم و با مشکل اینترنت مواجه هستم اینه که کمتر در خدمت هستم ولی بودی اماده خدمت میباشم
دوست عزیز در صورتی که تسمهبیش از حد سفتباشه. روعن هیدرولیک فرمون کم باشه. و یا سیستم گاز ککثیف باشه ممکنه اینطوریبشه شما قبل از اون سعی کنید که اول فرمون رو تتااخر نپیچونید.و یه کم گاز رو بگیریدنقل قول:
سلام دوستان
من تازه واشر سر سیلندر ماشینمون رو عوض کردم چون منبع انبساطش روغنی شده بود(206تیپ 3 مدل 84 110هزار تا کارکرد)
سر سیلندر رو هم مکانیک گفت کف تراشی نمی خواد و به موقع به دادش رسیدی(تا حالا یکبارم جوش نیاورده بود و سرسیلندر تقریبا خوردگی نداشت)
بعد از تعویض واشر یه مقدار صدا و لرزش موتور بیشتر شده بود و از اگزوز هم صدای پت پت میومد که بردم دیاگ زدم و فیلرگیری کردم یه خرده بهتر شد اما کلا احساس می کنم موتور تو دور موتور پایین خوب کار نمی کنه و بعضی وقتا ریپ میزنه.تو حالت درجا هم دور موتور بین 800 تا 900 RPM بازی می کنه(بعضی وقتها تا 1000 هم میاد) و اگزوز می لرزه و پرت پرت میکنه
مشکل از چی میتونه باشه؟
با تشکر