نقل قول:
سلام
آقا به نظر شما با F9 و 1/500 عكس نمي بايست بسيار تاريك مي شد؟!! چقدر اديت و روشن شده؟!
با احترام
كاويان
نقل قول:
سلام
آقا به نظر شما با F9 و 1/500 عكس نمي بايست بسيار تاريك مي شد؟!! چقدر اديت و روشن شده؟!
با احترام
كاويان
سلام دوست مننقل قول:
برگ ها شارپ نيستند و بلور شده اند! يعني فوكوس شما نقطه اي روي مركز بوده كه اگر فوكوس را روي كل گل قرار مي داديد بهتر بود البته در اين صورت با توجه به مشكل دوربين هاي كامپكت و سنسور كوچك، عمق ميدان را از دست مي داديد .. بهتر بود فوكوس روي كل گل انجام مي شد و سپس اديت شده، زمينه بلور مي شد و كراپ انجام مي شد ..
موفق باشيد
كاويان
خیلی عکسها زیباست
این هم عکسی که من گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
آدم سوژه رو گم میکنه :19::11::11::11::11:نقل قول:
نقل قول:
کادر خوبی رو انتخاب نکردی همچنین فکوس زیاد خوب نیست بیشتر روی بالهاست
اگر زاویه رو از روبرو و کادر بسته ترو انتخاب میکردی فکر کنم نتیجه بهتری میگرفتید :5::40:
اتفاقا سوژه اصلي در اينجا قورباغه نيست . مي خواستم برگهاي روي بركه رو نشون بدم كه به نظر مياد در اين كار موفق نبودم . معرفي اون قورباغه هم صرفا جهت مزاح و يادآوري بود . ممنون كه تذكر دادي .نقل قول:
مچکرم ... سعی میکنم اینا رو مد نظرم داشته باشم ...نقل قول:
ولی چیزی که هست اینه که من این عکس رو ناگهانی انداختم و اصلا فرصت تنظیم کردن اینا رو نداشتم ...
ولی بازم ممنون که نظر دادید :11:
باتشکر از کاویان عزیز فرمایش شما کاملا درست است از این به بعد مشخصات عکس رو میگزارم متاسفانه به دلیل دستکاری عکس ( آبشار و بزرگتر کردم )همان طور که دوست عزیز مون Ali sub گفتن اگزیف عکس از بین رفته با عرض معذرت اینم عکس اصلینقل قول:
F 3.5
sec 1/200
iso 100
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سونی HX5
iso : 800
F : 3/5
SEC : 1/13