اصلن شاتل و صبا رو باید بن کنیم . ما که کردیم , شما چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
اصلن شاتل و صبا رو باید بن کنیم . ما که کردیم , شما چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟
خاک بر سرشون چند شبه سرعت افتضاحه تو مشهد شاتللللللللل
از نظر من تنها بدیه شاتل اینه که بعضی وقتا هی dc میشه
میگن از مودمته
مودم linksys جزو مودم های ممنوعه شاتل ه!!!
این یک بهانه هست خود من 9 ماه قرارداد داشتم مودم هم wag160n بود همیشه هم میگفتند مودم شما ساپور نمیشه ولی مشکل dc اصلا نداشتم . فقط از ساعت 1 تا 7 سرعت رو محدود میکردند.نقل قول:
سلام به همه دوستان دیگه دارم قات می زنم یکی به دادم برسه
من ساکن تبریزم الن 2 ماه ای دارم
30 تومان هزینه مودم
10 تومان نصب
54 تومان شارژ 6 ماه 128 آپ 512 حجم 10 گیگ
128 آپ 512 ینی صبح ها 128 شب ها 512
جمعا 94 تومن آب خورده حالا بگذریم
من یه روزی به یه تبلیق شرکت لایزر بر خوردم و رفتم دفتر فروش اول گفت ما زیر مجموعش بودیم ولی حالا خودمون یه شرکت جدیدیم پار آنلاین یا یه همچین چیزی جالبش این که گفت سایت ما هنوز راه اندازی نشده ما شاسگولم واسه یه ده دوازدهتومن گفتیم به قول خودشون ندارن دیگه تازه کارن یه ماه سایت میاد بالا و چون واسه گرفتن سرعت 128 به بالا هم مدرک دانشجویی و مدارک دیگه نخواست + اینکه گفت یه مگ هم بخوای مثله ای نیست ما هم شاسگولیدیم و از اینا گرفتیم
خوب ماه اول 4 گیگم پرید قضیه هم از این قرار بود که هر بار برای متوجه شدن حجم زنگ میزدیم و حجم رو می پرسیدیم حالا ماه دووم نشده 3 گیگمم پرید دیگه صدام درومد گفتم بابا آخه این حجم من کجا میره من که صبح وب گردی می کنم شبم میزارم 2 تا 8 دان البته الان کردک 2.5 تا 7 حالا من که 1800 دان کردم در چرا باید یگیگش از حجمم بره دوستان می خواستم به دونم این مامان**************** می تونن دستی حجم کسی رو هر چه قدر که می خوان کم کنن من البته این روند کمک کردن حجم تدیرجی بود و در ماه دوم اوج ختصی به خودش گرفت حدودا تا الان 50 گیگیی دانیدم با همین ساعات 2 الی 8 ولی 8 گیگ از حجمم رو خوردن چیزی هم که جالبه هم رو بی خوابی کشیدم چون یه بار دادم دانلود منیجر ساعت ویندوزمم اشتباه بود تو روز کم کرد فقط یه ساعت البته حالا از اون موقع بی خوابی می کشم وووووووووووو آیا همچین چیزی هست
تا الانم نفهمیدم با کدوم شرکت قرداد دارم تا این که این سایت به قول خودشون بالا بیاد ببینم لایزر یا پارس آنلاین که 100در100 این ماه هم همون پایین اینا فکر می کنم چون مشتری نمی تونه حجمش نگاه کن و می بینن یکی مثل من دوست داره به دان حجمش و می خورن
ممنون
سلام دوستان
اين سايت برنا پارس نماينده كدوم شركت توي مشهد است؟
سرعتش چه جورياست؟مالي هست يا نه؟
کد:http://bornapars.ir/index.htm
بیین برو تو تاپیک adsl تبریز..........اونجا بهتر جواب میگیری:11:
نماینده صبانتهنقل قول:
دوستان من از صبانت دارم و تا دو روز دیگه اکانتم تموم میشه و به خاطر سرعت افتضاح شبانش میخوام پورتمو تخلیه کنم.
پیش شماره من 667 هست که فکر کنم مرکزخاتم الانبیا باشه حال از دوستان درخواست میکنم یک شرکت خوب معرفی کنن که اولا شبانه اون مثل شاتل از ساعت 1 تا 7 باشه و پورت هاش مثل قدیمهای صبانت باز باشه و ثانیا سرعت روزانش کمتر از 30-120 نباشه.
درضمن با توجه به اینکه از ----- لینوکسی و شرینگ اینترنتی( سی سی کم) استفاده میکنم خیلی مهمه که پینگ پایین داشته باشه.
ممنون میشم دوستان مشهدی و بخصوص قاسم آبادی منو راهنمایی کنن.
آقا کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟؟ کم فقط تا شنبه وقت دارم:41: