هر پستی که ارسال میشه، قسمت بالا سمت چپ اون پست، یه عددی نوشته که نشانگر شمارهی اون پست هست ...نقل قول:
با کلیک بر روی اون میتونید پست رو به صورت منفرد ببینید :20:
Printable View
هر پستی که ارسال میشه، قسمت بالا سمت چپ اون پست، یه عددی نوشته که نشانگر شمارهی اون پست هست ...نقل قول:
با کلیک بر روی اون میتونید پست رو به صورت منفرد ببینید :20:
نقل قول:سلامنقل قول:
اون عددی که بالای هر پست هست رو کلیک کنید تا به صورت منفرد نمایش بده !!!
پست من با پست بالایی هم زمان شد:31: !!!
چرا من با کروم وقتی یه راست! میخوام بیام تو پی سی ورد ارور میده؟
حتما باید یه چی تو گوگل سرچ کنم تا از وسطاش بیام!
منظورمو گرفتین؟حال ندارم زیاد توضیح بدم:دی
آره واضح بود:31:نقل قول:
ولی من با کروم مشکلی ندارم و مستقیم میام تو انجمن با آدرس
forum.p30world.com
یکبار کش مرورگر رو خالی کن (دقت کن اگر نمیخوای کوکی ها و ...رو مستثنا کن-بیشتر هدف گزینه سومه)، بزارش روی beginning و کلیر رو بزن
مسیر
chrome://settings/clearBrowserData
خیلی ممنوننقل قول:
اما چند دفعه این کارو کرده بودم . نشد
منظور از گزینه سوم اینه:
یه مشکلیم جدیدا با همه ی مرورگرام دارم اینه که رمزو سیو میکنه اما وقتی وارد سایت (هر سایتی) میشی اتوماتیک لاگین نمیشه.مثلا هر دفعه میرم گوگل باید دوباره گوگل این اینگیلیشو بزنم.خیلی رو مخهنقل قول:
Predict network actions to improve page load performance
درود.کد:یه مشکلیم جدیدا با همه ی مرورگرام دارم اینه که رمزو سیو میکنه اما وقتی وارد سایت (هر سایتی) میشی اتوماتیک لاگین نمیشه.مثلا هر دفعه میرم گوگل باید دوباره گوگل این اینگیلیشو بزنم.خیلی رو مخه
شما با هر سایتی مشکل دارید کوکی های اون سایت رو پاک کنید و مجدد امتحان کنید.
خروج رو میزنیینقل قول:
یه مشکلیم جدیدا با همه ی مرورگرام دارم اینه که رمزو سیو میکنه اما وقتی وارد سایت (هر سایتی) میشی اتوماتیک لاگین نمیشه.مثلا هر دفعه میرم گوگل باید دوباره گوگل این اینگیلیشو بزنم.خیلی رو مخه
بنده هم سوالاتی داشتم
این دو سه روزه خیلیها رو دیدم که جدیدن کاربر فعال شده ان ، از کجا باید بفهمم اسم همه ی اونها رو و بفهمم دقیقا کدوم افراد بودند؟؟ همشونو . و سوال دیگه ام ناظر بهتره یا کاربر فعال؟ آیا میشه من هم از اینجور اسمها بگیرم
سوال قبلیم که آکوا جونم نجویده قورتش دادند : :31:
اگر شخصی رمز و یوزر نیم رو سیو کنه و قبل از اینکه اینترنت رو قطغ کنه ، خروج هم نکنه ، آیا چراغش سبز باقی میمونه؟
مرسی و ممنان از شما گلستانهای اینترنتی :11: :10: :20: :40:
هیچ منبع خاصی برای مشاهدهی اسامی کاربران فعال وجود نداره ... مگر اینکه خود انجمن بخش رویدادها یا اخبار انجمن داشته باشه و در اون اضافه شدن فعالین رو اطلاعرسانی کنه که من غیر از انجمن موسیقی، انجمنی با این امکان به چشمم نخورده (شاید باشه)نقل قول:
از کجا باید بفهمم اسم همه ی اونها رو و بفهمم دقیقا کدوم افراد بودند؟؟
تا ملاک برتری رو چی بدونید؟نقل قول:
سوال دیگه ام ناظر بهتره یا کاربر فعال؟
این عناوین فقط برای مشخص شدن سطح دانش کاربران در اون حوزه است؛ مثلاً اگه کسی کاربر فعال یه انجمن میشه، پستهاش در اون انجمن نزد کاربرای دیگه از اعتبار بهتری برخوردار خواهد بود، چون از طرف مدیر به عنوان فعالی اون انجمن رسیده و هر کاربر فعال از فیلترهای مختلفی باید رد شه تا به این عنوان برسه ...
اما تفاوت ناظر و کاربر فعال، در سطح اختیارات و وظایفشونه که ناظر انجمن، در کنار مدیریت و همکار اون انجمن، در کنار پاسخگویی به کاربران، وظیفهی ایجاد نظم و کنترل انجمن خودش رو بر عهده داره که کاربر فعال چنین وظیفه و اختیاری نداره ...
هدف تمامی این عزیزان هم کمک به کاربران انجمنه، حالا تحت هر عنوانی که فعالیت میکنن ...
با سلامنقل قول:
خیر.
زمانی که فعالیت شما قطع بشه به صورت اتومات بعد از 10 الی 15 دقیقه چراغتون خاموش میشه
موفق باشید.