اخیش تموم شد ولی هیچ قسمتیش به صحنه ی اخر که هلکوپتر میره نمیرسه یه عکس گرفتم واسه یادگاری! دیگه این بازی رو هم باید Unistall کنیم:27:
Printable View
اخیش تموم شد ولی هیچ قسمتیش به صحنه ی اخر که هلکوپتر میره نمیرسه یه عکس گرفتم واسه یادگاری! دیگه این بازی رو هم باید Unistall کنیم:27:
منم این بازی رو تموم کردم :5:
فقط گرافیکش در اون حدی که انتظار داشتم نبود و گیم پلی_شم یه خورده کند بود...البته کلا گیم پلی RE همین طوری هست.
ولی شاید باورتون نشه ولی من عاشق شخصیت wesker شدم مثل virgil توی dmc3...
آخه من عاشق شخصیت کسانی هستم که برای رسیدن به یه هدف مشخص خیلی جدی و بدون حاشیه پیش میرند و چیزی جز هدفشون براشون مهم نیست!
گرافيكش به نظر من هم معمولي بودنقل قول:
من قسمت aa را اخر گذاشتم
تاثير خاصي در بهبود گرافيك نديدم
در حالي كه در كرايسيس با 2x aa كل گرافيك عوض ميشد
وسكر هم اره باحال بود
این رو هم کپی کننقل قول:
سلامی دوباره
میگم نمیشه یه savegame از یه کامپیوتر رو روی یه کامپیوتر دیگه اجرا کرد ؟
من که ماله خودم رو میندازم رو کامپیوتر دیگه ارور میده.
میشه دقیق راهنماییی کنید
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
من که یه آرپیچی زدم به پشتش .جایش که یه قسمت نارنجی رنگ داشت.جا در جا مرد.دیگه به صخره و غیره نکشیدنقل قول:
یه سوال :
آیا میشود در آینده ای نه چندان دور یا نه چندان نزدیک بازی رو دو نفره آفلاین بازی کرد ؟
میگم این 5 هم مثل 4 اش سخت و دشواره!!!
سلام دوستان میدونید که Evil 5 در 2 نسخه اجرا می شود . من DirectX 10 رو نصب کردم ولی فقط توو ورژن DirectX 9.0 می تونم بازی کنم یعنی Tab DX 9.0 فقط فعال هستش . کارت گرافیک من هم GTX 260 هستش . به نظر شما مشکل کجاست ؟ ... با تشکر .
سلامنقل قول:
گرافيكش به نظر من هم معمولي بود
من قسمت aa را اخر گذاشتم
تاثير خاصي در بهبود گرافيك نديدم
در حالي كه در كرايسيس با 2x aa كل گرافيك عوض ميشد
وسكر هم اره باحال بود
فکر نمی کنم کرایسیس معیار درستی برای مقایسه تفاوت گرافیکی بین این دو بازی بشه
شما داری یک بازی که مهمترین عامل خودش رو گرافیک میدونه مقایسه میکنی
تو اول بازی این گزینه ها چیه ؟
مخصوصا گزینه Attack Reaction که حالت Yes , No داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]