دکمه Scroll Lock کیبورد را بزنید.نقل قول:
Printable View
دکمه Scroll Lock کیبورد را بزنید.نقل قول:
سلام ، ممنون بابت جوابتون ، یه سوال دیگه هم داشتم
من فرمول محاسبه اضافه کاری و کسر کار و می خوام.
مثلا اگه ساعت کاری 7 تا 16 باشه ، با زدن ساعت ورود 7:30 و خروج 17 خود اکسل 30دقیقه تاخیر صبح و 1 ساعت اضافه کار بعداز ظهر و محاسبه کنه ،
واقعا ممنون
سلام دوستان
یه سوال خیلــــــــــــــــــــــ ــی مهم
چطوری میشه اعداد تصادفی در اکسل رو ثابتشون کرد؟؟؟؟ هر دفعه که انتخابشون می کنم یه سری عدد جدید میده
لطفاً کمکم کنیــــــــــــــــــــــ ـــــــــد
ضروریه خیلی:41:
این فایل رو ببین به درد میخورهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
چطور میشه اعداد تصادفی که با rand درست میشه در اکسل رو ثابت کرد؟؟؟؟
هر دفعه یه سری عدد جدید میده
ممنون میشم کمکم کنید . ضروریه:41::24:
سلام دوستان
من یک نمودار دارم که در محیط اکسل و با آفیس 2010 اون رو با یک معادله درجه 4 تخمین زدم اما نمی دونم چطوری می تونم فرمول معادله رو پیدا کنم می شه راهنمایی کنید؟
با سلام خدمت مدیران سایت خصوصأ جناب mehdi-7070 عزیز:
یه سؤال در مورد اضافه شدن جمع اعداد داشتم:
مثلأ در سلول A1 عدد 100 باشد، در شيت دوم سلول B1 حاصل جمع آن يعني 100 باشد.زماني که عدد اول را پاک کرده ام در شيت دوم همچنان باقيمانده عدد 100 را نشان دهد.
حال سؤال اينجاست که چه فرمولي را بايد بنويسم ؟ که : اگر در سلول A1 عدد 50 را بنويسم حاصل جمع اضافه شده در شيت دوم عدد 150 را نشان دهد؟؟ و اگر کلأ سلول A1 را در شيت اول پاک کنم - همچنان عدد 150 در شيت دوم باقي بماند؟
قبلأ از کمکي که به اينجانب کرديد ، نهايت تشکر را دارم !
با سلام
من میخوام یه فایل اکسل درست کنم که کارهای زیر رو انجام بده
لطفا دوستانی که ماهر هستن کمک کنن
یه برنامه صدور چک میخوام که هر وقت توی سطرش نوشتم وصول شد کل سطر به رنگ آبی در بیاد ، وقتی نوشتم برگشت شد به رنگ مثلا زرد در بیاد و وقتی نوشتم در جریان وصول ، کل سطر رو سبز کنه .
طبق شکل زیر.
دوستان لطف میکنن اگه راهنمایی کنن.
و آیا این امکان وجود داره که ما تاریخ چک رو بزنیم و اگه از موعد رد شد خودش رنگش رو عوض کنه؟
بازم شرمنده اینقد سوال پرسیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی جواب نمیده به سوال من؟
سلام به همه دوستان
من خودم زیاد با اکسل کار نمی کنم و زیاد بلدم نیستم برا همین یه سوال مبتدی داشتم ممنون میشم کسی جواب بده .
یک جدول تو اکسل هست که موقع پرینت تو print preview درست نمایش میده ولی بعد پرینت رو کاغذ کلا بهم میریزه. جالب اینجاست روی پرینتر دیگه همون جدولو درست پرینت میگیره.
اگه میگین مشکل از پرینتر هست پس چرا بقیه فایلها(جداول) رو درست پرینت میگیره؟ و اگه مشکل از فایل یا اکسله پس چرا تو پرینتر دیگه درست چاپ میشه ؟
من که نفهمیدم چی شد . لطفا یکی کمک کنه تا این معما حل بشه.
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
درایور مربوط به پرینتر روی سیستمتون نصب هست؟ نیاز به آپدیت ندارد؟ مشکل پرینتر می تواند اینها باشد.
تنظیمات اکسل هم ممکنه به هم ریخته باشه! یعنی موقع print preview درست نشان می دهد ولی اندازه کاغذ در تنظیمات پرینتر درست اعمال نشده(منظور letter size و a4...):46: