سلام به دوستان 5700 دار.
یه سوال داشتم: به نظر شما می ارزه که من الان یه 5700 بخرم؟ یا صبر کنم تا بعد از عید یه ان81 یا ان 82 بخرم؟
ممنون میشم جواب بدین.
Printable View
سلام به دوستان 5700 دار.
یه سوال داشتم: به نظر شما می ارزه که من الان یه 5700 بخرم؟ یا صبر کنم تا بعد از عید یه ان81 یا ان 82 بخرم؟
ممنون میشم جواب بدین.
تو با ارزش بودنش که شکی نیست ولی اگه میتونی تا عید صبر کنی و پولشم داری به نظر من صبر کن و ان82 بخر ....نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب هر باشه غولیه برا خودش ...:8:
پستم 2 تا شده بود !!
در اینکه ان82 غوله شکی نیست ولی به نظر خودم هم 700 هزار تومن برای یه گوشی پول زیادیه.
اگه یه 5700 و یه دوربین دیجیتال خوب بگیرم فوقش میشه 650 تومن.
یه سوال دیگه هم داشتم. من الان دبلیو 700 دارم. به نظر شما تو بخش موزیک و هدست صدای 5700 بهتره یا این؟
ممنون میشم جواب بدید. :11:
من خودم با دبلیو 700 مقایسه کردم 5700 خیلی بهتره...نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یهسوال داشتم و اون اینه که از نظر منطقی w850 بهتره یا 5700؟
لطفا اگه میشه صادقانه و با دلایل منطقی بگید.
ممنون.چون می خوام گوشی بگیرم برام مهمه
:20:
سیستم عامل 5700نقل قول:
کیفیت تصویر 5700
سی پی یو قوی 5700
رم بالا 5700
کیفیت صدا 5700
صدای هدفون دبلیو850
پس نتیجه می گیریم که اگه یه هدفون خوب واسه 5700 بگیریم چیزی کم نداره!
یه گوشی 5700 ده روز کارکرده با قیمت 210000 به نظر شما قیمتش خوبه یا گرون میده؟چون قصد دارم از دنیای کلاسیک گوشیها بیرون بیام و چند تا سوال دارم
1.اصل این گوشی برای کجاست و روش تشخیص اصل بودن آن را بگید
2. متعلقات این گوشی چیه؟
3. از کجا بفهمم که گوشی تعمیری نیست؟
قیمتش که همین حدوداست میشه گفت خوبه !راستی موبایل فروشا کمتر ازش میخرنااا ...نقل قول:
1.اصل گوش ماله مجارستان
2.هندزفری 2 تیکه . شارژر و تبدیل شارژر ac4 .سیدیش .کابل usb .یه رم که تو مغازه های مختلف ظرفیت رم هم متغیره ولی پیشنهاد میکنم یه دفعه رم 2 گیگ بنداز روش !!!
و دفترچه های راهنماش
3.باید با دقت به قسمت پیچهای پشت گوشی دقت کنی اگه پیچ گوشتی خورده باشه معلومه ...
خودم گوشی دست 2 رو پیشنهاد نمیکنم مگه اینکه طرف خیلی مطمئن باشه مثلا یکی از بچه محلات که همیشه باهاش بودی و میدونی گوشیش چیها شده !!!