[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واسه من هم امشب سرعت خوب شده عجیبه بم زنگ زد که درستش کنه ولی گفت خطوط بین بین الملل قطع شدن بخاطر همین یه وقت دیگه تنظیم میکنه بعدش اینطوری شد !نقل قول:
سرویس 1 مگ
خدا کنه واسه همه همینطوری بشه و همینطوری بمونه :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قطعیا نمیخواد درست شه؟ آقا منم یا بقیه هم همینن کیفیت پارس خیلی اومده پایین بعد از ماه رمضون :n27: یه دست league of legends نمیشه زد از ترس این نت...
من درخواست تجدید نظر که میزنم بعد متن درخواست رو داخل کادر که میزنم و ارسال که میخوام بکنم اخطار میده که فیلد تاریخ اجباری هست و باید در فرم قرار بگیرد بعد من تاریخ هم که توی فرم اضاف میکنم باز ثبت نمیشه
کسی میدونه مشکل چیه؟؟
این ردهبندی که سایت نتایندکس داره نشون میده یه کمی غلطاندازه. غیر از شاتل (3.79 مگابیت)، هایوب (3.78 مگابیت) و آسیاتک (3.52 مگابیت) که تو این لیست بالاتر از پارسآنلاین (3.4 مگابیت) هستن، بقیه شرکتها رو نمیشه با پارسآنلاین مقایسه کرد. شرکتهایی مثل آریاگستر اسپادانا، رسپینا و پارسون شرکتهای کوچکتری هستن با مشتریای محدود. این قبیل شرکتها خودشون پهنای باند اینترنتشون رو از شرکتهای PAP میگیرن. ضمن این که این جور شرکتها به همراه افرانت (که گر چه خودش جزو شرکتهای PAPاه) بیشتر مشتری شرکتی دارن تا مشتری عمومی و سرویس پهنای باند اختصاصی ارائه میکنن. واسه همینم متوسط سرعت سرویساشون تو تستهای اسپیدتست بالاتر در میآد.نقل قول:
اگه اون چهارتا شرکت رو که سرویس ADSL به صورت گسترده میدن با هم مقایسه کنیم، شرکتهای شاتل و هایوب تقریباً تو یه رده هستن. بعدش آسیاتک و بعدش پارسآنلاین. ضمن این که بین شاتل و پارسآنلاین فقط 0.39 مگابیت اختلاف وجود داره.
البته اینا رو نگفتم که از پارسآنلاین حمایت کنم. ولی اوضاع به اون بدی هم که شما گفتین افتضاح نیست. فقط خواستم بگم که وقتی دو تا چیز رو با هم مقایسه میکنیم باید اون دو تا چیز یه سنخیتی با هم داشته باشن و الا به قول علما قیاس مع الفارقه.
اون قطعی رو من هم دارم. هر شب یکی دو بار قطع میشه. بعضی وقتا زود وصل میشه. بعضی وقتا هم یه نیم ساعتی طول میکشه. البته این قطعیها واسه من از ماه رمضون شروع شد نه بعد از اون. متأسفانه هر بار هم که این جوری میشه کل لینکهایی که تو IDM دارم خراب میشن و فرداش باید کلی وقت بذارم دونه دونه لینکهاش رو درست کنم. (مودمم هر وقت قطعی اینترنت پیش میآد به طور پیشفرض صفحه کنترل پنل مودم رو به جای لینک اصلی میآره و تمام لینکهام که نصفه و نیمه دانلود شدن میرن روی صفحه کنترل پنل مودم.:n27:)نقل قول:
اما بعد از ماه رمضون، یعنی درست بعد از شب عید فطر، سرعت من خیلی بهتر شده و دوباره برگشته به حالت سابقش. حالا دیگه فقط تو ساعت 2 تا 3 بامداد یه کمی مشکل سرعت دارم. بعدش خوبه.
خیلی قطعی زیاد شدهنقل قول:
شکایت کردم مردیکه میگه مربوط به یا سیم کشی داخلی هست یا اسپلیتر
بعد 1 ساعت مهلت خواسته که مودم رو مستقیم به پریز تلفن وصل کنم بعد چک کرده میگه الان مشکلی نداره ولی اخر شب باز یک ساعت کلا نت قطع شده بعدم رفتم مودم رو مستقیم زدم به پریز باز همون قطعی زیاد
من که خسته شدم 20 روز دیگه قراردادم تمومه میرم یه شرکت دیگه البته غیر از شاتل
شاتل و پارس نابودن
البته من با شاتل فقط مشکل سرعت پایین دانلود شبانه و محدود کردن سرعت داشتم وگرنه 5 سال با شاتل بودم اصلا قطعی نداشت
نقل قول:
دقیقا واسه منم همینجوره
بعد قطع و وصل شدن لینک های idm خراب میشه
حالا نمیدونم چه اتفاقی میفته
فک کنم دستگاهاشون یه جوریه که خودش پارازیت میندازه
خراب شدن لینکهای IDM من مربوط به مودممه. یعنی وقتی پارسآنلاین لطف میکنه و اینترنت رو قطع میکنه مودمم تلاش میکنه تا با باز کردن صفحه 192.168.1.1 قطعی اینترنت رو عیبیابی کنه. نتیجتاً IDM هم فکر میکنه لینک دانلود عوض شده و این لینک جدید رو میذاره جای لینک اصلی و دهن منو سرویس میکنه.:n13:نقل قول:
هر وقت میخوام تخلیه کنم میام میبینم سرعت شبانش بهتر شده ..روز بعد میبینم گند زده شده تو سرعت !!!!! اخه چرا ثبات روحی و شخصییتی نداره :n08: